The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Mi ta płyta też się baaaardzo podoba, stawiam ją za SSOASS i Powerslave w moim TOP 3 Maiden Records. Jednak co do nowej CD, uważam że powinni zrobić coś bardziej szalonego, w stylu klasycznego heavy rocka. Poczekamy, zobaczymy. 
Pamiętam z jaką niecierpliwością czekałem na A Matter, to był szok, tyle domysłów spekulacji, jakieś fotki ze studia, niesamowite, teraz też tak będzie. Wierzę że ten album pobije trzy ostatnie i będzie wprost genialny 
Co nie jest nieprawdopodobne i gdzieś w mym sercu też tli się taka nadzieja... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nadzieja matka glupich. 
Każda matka kocha swoje dzieci 
Wicker skąd masz takie wieści?WICKER MAN pisze:W Paryzu powstalo 6 nowych utworow. Wiec Panowie troche sie obijali.Wyglada na to, ze beda musieli pokomponowac jeszcze po Nowym Roku lub juz w studiu.
Współkomponował
(Bez obrazy - WICKER) 
Bruce do niego dzwonił(bo się nudził na backstageu)jArO pisze:Wicker skąd masz takie wieści?
już nie mam tu najwięcej postów

na backstageu czego?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

samolotu
Czy to ja mam pisac, ze koniec off-topa?
A news jest z b. wiarygodnego zrodla.
Czy to ja mam pisac, ze koniec off-topa?
Atlas Areny.cellman pisze:na backstageu czego?
Przyjechali zobaczyć halę i zrobić soundcheck, to się rozumie. Pewnie RALF wie coś więcejM@ti pisze:Atlas Areny.cellman pisze:na backstageu czego?
Owszem, zrobił soundcheck ale jego zdaniem strop był zbyt niski, więc zrezygnowali

I przenieśli koncert do Norymbergi? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, do Pabianic, bo tylko tam sa truuu fani Maiden. 
- Clairvoyant###
- -#Charlotte

a mi się wydaje że nowa płyta nie będzie zadaleko odbiegać klimatem od AMOLAD
-
Deleted User 4432
mi się wydaje .że skoro to ma być ostatnia płyta będą chcieli się zwrócić bardziej w stronę korzeni niż kontynuować koncepcję amolad
Oby!Clairvoyant### pisze:a mi się wydaje że nowa płyta nie będzie zadaleko odbiegać klimatem od AMOLAD
Jeśli tylko żaden z członków zespołu nie kopnie w kalendarz - to nie będzie ostatnia płyta.numLock pisze:mi się wydaje .że skoro to ma być ostatnia płyta będą chcieli się zwrócić bardziej w stronę korzeni niż kontynuować koncepcję amolad
tez tak uwazam, jak sprawia im to frajde a ludzi ich sluchaja to po co sie ograniczac.Da5id pisze:numLock napisał/a:
mi się wydaje .że skoro to ma być ostatnia płyta będą chcieli się zwrócić bardziej w stronę korzeni niż kontynuować koncepcję amolad
Jeśli tylko żaden z członków zespołu nie kopnie w kalendarz - to nie będzie ostatnia płyta.