Kwestia przeklinania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kwestia przeklinania
mocne słowa 
w sumie to nikt nie zmusza nikogo do bycia tuTobink pisze:zakaz przeklinania jest żałosny.
To forum jest żałosne.
masz małego.Tobink pisze:Będę na złość.
Zagłosowałem na nie, ale to tylko z troski o minimalny poziom tego forum
Przepis niech będzie, co nie znaczy, że musi być on resktrykcyjnie przestrzegany. Ogólnie starajmy się nie bluzgać co chwilę, ale jak już są, to nie banować od razu 
i oto właśnie chodzi.
Żeby zachować umiar i dobry smak.
Żeby zachować umiar i dobry smak.
Jezuuuuuuuuuu przestań jużTobink pisze:a Żelazny dalej ma przekleństwa w podpisie...
fakt że nie odpuszcza...herki pisze:Jezuuuuuuuuuu przestań jużTobink pisze:a Żelazny dalej ma przekleństwa w podpisie...
do znudzenia
Czy jest coś wulgarnego w słowach "ssać penis"?
Deleted User 804 jak już dajesz osty to chociaż nie wyrzucaj posta.
Deleted User 804 jak już dajesz osty to chociaż nie wyrzucaj posta.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Przeklinać można kulturalnie i emocjonalnie. Można też prostacko, przy okazji obrażając innych. Jestem za tym pierwszym.
PS. Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nie zawsze!
PS. Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nie zawsze!
- Elevatorman
- -#Clansman

no ja też jestem za tym pierwszym bo raczej o to tu głównie, chodzi, zwłaszcza że dostałem już 2 warny za to xD
Fajna interpunkcja.Elevatorman pisze:no ja też jestem za tym pierwszym bo raczej o to tu głównie, chodzi, zwłaszcza że dostałem już 2 warny za to xD
Wszystko daloby sie zrobic, nawet przy zakazie drobne przeklenstwa umknelyby administracji tyle za na tym forum sa ludzie, ktorzy nie dorosli do sytuacji i zachowuja sie jak dzieci w przedszkolu "a plose pani a Jasiu pseklnal".
Otóż to, Kro trafił w sendo.Kro pisze:Wszystko daloby sie zrobic, nawet przy zakazie drobne przeklenstwa umknelyby administracji tyle za na tym forum sa ludzie, ktorzy nie dorosli do sytuacji (...)
Pierwotna wersja miała być taka, że zakaz będzie formalnie, ale na niewielkie przekleństwa zwłaszcza użyte adekwatnie do sytuacji (a nie "robienie z >>kurwy<< przecinka") będą przepuszczane.
Jednak spam "użytkownik zgłosił post" oraz tego typu zachowania spowodowały zmianę.
Zachowujcie się dorośle to i dostaniecie więcej swobód - tak jest chyba wszędzie, nieprawdaż?
Dla mnie jest bez różnicy czy ktoś przeklina czy nie, a nawet twierdze że jeśli ktoś w ten sposób chce podkreślić swoją wypowiedź to nie ma porblemu. Byleby tylko nikogo nie obrażać.
przeczytaj post wyżej i wszystko jasne
zbyt dużo osób którym jak da sie palec, wezmą całą rękę
zbyt dużo osób którym jak da sie palec, wezmą całą rękę
-
TheMagican
- -#Prisoner

Tak czytam ten temat i widzę, że gdzieś koło 2008/2009 tu na tym forum chyba nic nie można było robić. Administracja ewidentnie za bardzo wczuwająca się w swoją rolę.
Along the coast road, by the headland
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
Sporo rzucam mięsem - przez życie