The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Clairvoyant###
- -#Charlotte

Re: The Final Frontier
Czytałem kiedyś wywiad w którym Steve powiedział że to jest zdecydowanie ostatnia płyta , poniewarz poza Iron Maiden też jest życie a on ma masę planów które chce zdążyć wykonać.
Ogólnie rzecz biorąc , Ja uważam że to będzie ostatnia płyta studyjna , natomiast koncerty będą grane dalej..
Ogólnie rzecz biorąc , Ja uważam że to będzie ostatnia płyta studyjna , natomiast koncerty będą grane dalej..
Za to ja czytałem kiedyś wywiad, w którym było powiedziane, że to nie będzie ostatnia płyta mimo wcześniejszych założeń i było to przedstawione na tym forum. Z tego co wiem info o 15 płytach pochodzi z oficjalnej biografii od której spisania minęło trochę czasu.
tez mysle ze moga sie nie trzymac az tak dawnych zalozen.
Pewnie sporo bedzie zalezec od reakcji fanow na nowa plyte i jej sprzedazy
Pewnie sporo bedzie zalezec od reakcji fanow na nowa plyte i jej sprzedazy
A o to raczej martwić się nie trzeba, znów pewnie jakaś złota czy tam platynowa płyta 
Ta Płyta na 100% będzie sukcesem, pewnie i większym niż "AMOLAD" - dużo bardziej oczekiwana. 
-
Deleted User 2259
żebyś się nie przeliczyłRALF pisze:Ta Płyta na 100% będzie sukcesem,
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Tym bardziej, jesli zapowiedza przed jej wydaniem, iz bedzie ostatnia;) A potem to juz tylko standardowy patent na kase, czyli chwila przerwy (w tym czasie Bruce moglby cos nagrac, pokoncertowac troche solo), szumna reaktywacja, nowa plyta, no i koncerty oczywiscie. Mimo wszystko bylbym bardzo usatysfakcjonowany;)RALF pisze:Ta Płyta na 100% będzie sukcesem, pewnie i większym niż "AMOLAD" - dużo bardziej oczekiwana.
dokladnie mysle jak napisales 
cisnienia na nowa plyte by moze takiego juz nie bylo, gdyby nie szumne zapowiedzi ze to ostatnia plyta.
A potem zapewne zycie potoczy sie wg scenariusza Maidenoholika
cisnienia na nowa plyte by moze takiego juz nie bylo, gdyby nie szumne zapowiedzi ze to ostatnia plyta.
A potem zapewne zycie potoczy sie wg scenariusza Maidenoholika
... bez przesady z tym ćiśnieniem, bo kto bierze w 100% na poważnie info o tym że Iron Maiden nagrywa ostatnią płytę
, po prostu wychodzi kolejny album z premierą którego może być związane jakieś ciśnienie ale tylko dlatego czy będzie on lepszy od AMOLD czy równie chu!@#$ nudny ... ciśnienie i to ogromne było ale przed premierą "Brave New World" ... oczywiście nie ukrywam że sam czekam na nowy album ekipy IM ale tak jest w moim przypadku przy okazji każdej premiery ich nowej płyty 
być może po tej płycie sobie jeszcze dłuższą przerwę zrobią w końcu Stonesi mieli 8 lat przerwy pomiędzy ostatnimi płytami. no i Stonesi jeszcze czasem grają mimo, że się do 70 zbliżają
Zależy jak im zdrowie dopisze i jak się będzie chciało, ale ja stawiam, że jeszcze ze 2 płyty wydadzą. Gorzej może być tylko z koncertowaniem, bo to jest przecież bardziej męczące od robienia kolejnych płyt i za parę lat po prostu mogą nie mieć siły na tak intensywne trasy
Zespół ma gotowe osiem nowych kompozycji, lada dzień rozpocznie się ich rejestracja, niestety termin wydania nowego albumu to przełom 2010/11. 
Powiem więcej, Nicko twierdzi, że "new CD probably won't come out until 2011".
a skad to macie?
nagaraja album na poczatku 2010 i beda czekac z premiera do 2011?
watpie
nagaraja album na poczatku 2010 i beda czekac z premiera do 2011?
watpie
Czytaj newsy na SANKTUARIUM - Główna, jest link 
to ja juz nic nie rozumiem.
trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na oficjalne newsy
trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na oficjalne newsy
Pewnie trochę na ten album poczekamy (rok??!
), tymczasem pewnie na wakacje dostaniemy kolejne DVD umilające "niecierpliwe oczekiwanie na płytę". Gdyby to było "Golden Years 1986/88" - czemu NIE... 
tylko czemu skoro maja album juz tylko do nagrania praktycznie maja czekac tyle czasu?
Może planują zrobić album na którym będzie 15 utworów, to przecież trochę jeszcze potrwa zanim je napiszą i wszystko nagrają w studiu 
a no chyba ze tak 
albo album dwuplytowy
albo album dwuplytowy
No ja już powoli odkładam 150zł na album