01-04/07/2010 - Heineken Open'er Festival - Gdynia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-04/07/2010 - Heineken Open'er Festival - Gdynia
Dlatego "jeden z dwóch" 
No to Venom!Kuki91 pisze:Dodatkowo Ziółkowski wspomniał, iż jest to "jeden z dwóch najbardziej wyczekiwanych artystow w Polsce". Wg mnie Muse lub Coldplay dzisiaj ogłoszony bedzie
a wieczorem ogłoszą zespół, który nigdy wcześniej nie grał w Polsce
THEM CROOKED VULTURES
- Elevatorman
- -#Clansman

albo Motorheadherki pisze:Kuki91 napisał/a:
Dodatkowo Ziółkowski wspomniał, iż jest to "jeden z dwóch najbardziej wyczekiwanych artystow w Polsce". Wg mnie Muse lub Coldplay dzisiaj ogłoszony bedzie
No to Venom!
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
fajno sie zastaownie:D
Mnie to ogólnie wisi, kupiłem wczoraj bilet
I Soundgarden i Coldplay chce aby były
I w ogoel fajnie jest
I Soundgarden i Coldplay chce aby były
I w ogoel fajnie jest
a ja chcę Tenacious D
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
co to jest Kasabian? teraz sprawdziłem na jakiejś stronie i faktycznie ich ogłoszono - wcześniej myslałem, że to żart yankesa:)
Ziółkowski wczoraj w Trójce przy ogłaszaniu powiedział, że według angielskich dziennikarzy muzycznych Kings Of Leon i właśnie Kasabian to kapele, którym przepowiada się karierę na poziomie koncertów stadionowych. Tacy niby następcy Oasis. Ja ich nie znam. Czekam na Coldplay. Za tydzień kolejna kapela zostanie ogłoszona.miki pisze:co to jest Kasabian? teraz sprawdziłem na jakiejś stronie i faktycznie ich ogłoszono - wcześniej myslałem, że to żart yankesa:)
Nie znacie Kasabian? Myślałem, że w miarę kojarzeni są 
W sumie fajna kapela, ale jak dla mnie zdecydowanie nie nadaje się na headlinera. Nie zachęcili mnie do wyjazdu na festiwal. Czekam na coś lepszego, po cichu liczę na ten Soundgarden może...
W sumie i tak wątpię, że pojadę, ale jakby dodali Soundgarden i Muse np. to bym się mocno zastanowił nad wyjazdem.
Coldplay niee, tak jak Kasabian - przy okazji chętnie zobaczę, ale nic poza tym
W sumie fajna kapela, ale jak dla mnie zdecydowanie nie nadaje się na headlinera. Nie zachęcili mnie do wyjazdu na festiwal. Czekam na coś lepszego, po cichu liczę na ten Soundgarden może...
W sumie i tak wątpię, że pojadę, ale jakby dodali Soundgarden i Muse np. to bym się mocno zastanowił nad wyjazdem.
Coldplay niee, tak jak Kasabian - przy okazji chętnie zobaczę, ale nic poza tym
-
El Dorado
Dlatego wciąż czekamy na ManOwaR.
Coldplay jak najbardziej tak. Co niby Ciebie ma zachęcić do pojawienia się na tym festiwalu?Wrath pisze:Coldplay niee, tak jak Kasabian - przy okazji chętnie zobaczę, ale nic poza tym
no na pewno nie Coldplay
(żebi nie było - lubię, ale bez opsrania ;] )
SOUNDGARDEN i wszystko. Będzie Soundgarden to zapewne kupię karnet 4 dniowy i przez większość czasu sobie pozwiedzam 3City bo 1,5 roku temu średnio mi się to udało, a jeśli by Soundgarden nie było (bo przecież tak naprawdę nie ma co zakładać że będą, dla mnie byłaby to wielka niespodzianka) to rozważę wypadzik na Pearl Jam i tylko to
SOUNDGARDEN i wszystko. Będzie Soundgarden to zapewne kupię karnet 4 dniowy i przez większość czasu sobie pozwiedzam 3City bo 1,5 roku temu średnio mi się to udało, a jeśli by Soundgarden nie było (bo przecież tak naprawdę nie ma co zakładać że będą, dla mnie byłaby to wielka niespodzianka) to rozważę wypadzik na Pearl Jam i tylko to
zgoda. Fajnie by dopełnili Pearl Jam.Artur pisze:SOUNDGARDEN
Coldplay by mógł naprawdę być. Poza tym The Crooked Vultures.. może na żywo lepiej wypadają. Soundgarden także byłby mile widziany. Kupiłem już karnet na 4 dni, więc mam nadzieję, że organizatorzy mnie nie zawiodą 
Sępy nie są wcale takie super, płyta mocno przeciętna. Mogłoby być Dead Weather to bym pojechał chętnie.
Kasabian to bardzo popularna grupa w UK, o czym świadczą min. 2 nominacje do Brit Awards:)
Cieszy fakt, że gwiazdy tamtejszego rynku przyjadą do Polski;]
Cieszy fakt, że gwiazdy tamtejszego rynku przyjadą do Polski;]