The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: The Final Frontier
przy amolad było jedno video z przebiegu nagrań. Ogólnie maiła to być chyba cała seria, ale skończyło się na pierwszym odcinku jak rozpakowywali sprzęt, a przynajmniej tyle udało nam się wtedy zdobyć bo film nigdy nie był upubliczniony nawet dla członków oficjalnego fc. Tylko członkowie sanktuarium mieli do niego dostęp i też paru innym osobą go rozesłałem. Gdyby ktoś go jeszcze miał to mógłby mi podesłać. 
tez bylbym chetny na ten filmik
wspomnien czar ...
wspomnien czar ...
Nawet nie specjalnie oczekuję na jakiekolwiek filmiki, i tak dołączą do albumu plik "Making Of...". Mam nadzieję, że właśnie w Compass Point powróci ta dawna magia, to brzmienie i TE pomysły na muzykę z lat 1983 - 1987, zobaczymy - jakby tak w najbliższych dniach parę nowych dat podali - byłoby ekstra.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A Ty znowu z koncertami... Co to ma wspolnego z nowym albumem? :p
Poszukam gdzies tego filmiku z 2006 roku, ale nie wiem czy go znajde.
To ja go wtedy "wygrzebalem" na maidenowym serwerze.
Material, ktory mial byc udostepniany w formie epizodow "IMTV" zostal zmontowany na potrzeby bonusowego DVD. Licze, ze chociaz doczekamy sie, tak jak przy okazji dwoch ostatnich albumow, pamietnikow Kevina Shirley'a...
Poszukam gdzies tego filmiku z 2006 roku, ale nie wiem czy go znajde.
Hę, napomknąłem tylko - lepiej niech w spokoju zrobią porządny album 
-
Deleted User 804
nie kłamWICKER MAN pisze:To ja go wtedy "wygrzebalem" na maidenowym serwerze
Przypominam - ten temat dotyczy NOWEGO ALBUMU, nie zaś "filmików ze studia" z 2006 roku

ani koncertów w 2010 roku 
WICKER MAN pisze:A Ty znowu z koncertami... Co to ma wspolnego z nowym albumem? :p
Poszukam gdzies tego filmiku z 2006 roku, ale nie wiem czy go znajde.To ja go wtedy "wygrzebalem" na maidenowym serwerze.
Material, ktory mial byc udostepniany w formie epizodow "IMTV" zostal zmontowany na potrzeby bonusowego DVD. Licze, ze chociaz doczekamy sie, tak jak przy okazji dwoch ostatnich albumow, pamietnikow Kevina Shirley'a...
myslalem ze to cos innego niz bylo na bonusowym DVD do AMOLAD
-
Deleted User 804
z całości mogli zmiksować to co było na bonusowym dvd, tylko chyba niestety nic z pierwszego odcinka na to dvd nie trafiło. Przy tej płycie nie zdziwiłbym sie gdyby byly jakieś urywki ze studia w IMTV, ewentualnie znów dorzucony jakiś krótki filmik do płyty
czyli wg najnowszego wpisu na glownej jednak 2010 premiera plyty
A to miałeś jakieś wątpliwości co do tego? 
no wystarczy cofnac sie na poprzednia podstrone i wyraznie byla mowa ze przewidywalna data to poczatek 2011.
co zreszta dziwilo o tyle ze juz nagrywaja plytke
co zreszta dziwilo o tyle ze juz nagrywaja plytke
Dobrze by było znać konkretną datę, wtedy można by połączyć zlot z promocją!
Nicko coś tam gadał niby ale to było że album ma być przed 2011, tymbardziej właśnie że już są w studiu...
Może, jeśli liczą na dużą sprzedaż, wydadzą płytę w okresie świątecznym? To byłoby nie aż tak głupie...jArO pisze:Nicko coś tam gadał niby ale to było że album ma być przed 2011, tymbardziej właśnie że już są w studiu...
Prawdopodobnie album ukaże się późną jesienią, ale w TYM roku. Trasa go promująca na bank w 2011-tym. 
czyli jesli pozna jesienia to wracamy do punktu wyjscia 
premiera jak zawsze ostatnimi czasy i wtedy ciut dziwi te letnia trasa zespolu po Europie.
chyba ze ze wzgledu na to ze faktycznie przyjada ja promowac dopiero w 2011
premiera jak zawsze ostatnimi czasy i wtedy ciut dziwi te letnia trasa zespolu po Europie.
chyba ze ze wzgledu na to ze faktycznie przyjada ja promowac dopiero w 2011
Dlaczego dziwi? To jest rok okrągłych rocznic dokonań zespołu także krótka letnia trasa która ma to uczcić jest jak najbardziej na miejscu. Gdyby nie to pewnie album byłby nieco wcześniej a tak to zespół musi przecież wziąć pod uwagę przygotowania do trasy itd a wcześniej być może produkcję teledysku itp 
tylko ze trasa miala nie byc wcale taka krotka, ale teraz to juz w ogole coraz mniej wiadomo 
jak zrobia SBiT part.666 to setlista i scenografia juz gotowa od dawna
jak zrobia SBiT part.666 to setlista i scenografia juz gotowa od dawna