The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Gdyby trwała przez 2/3 miesiące to wystarczająco. Scenografia i setlista myślę że będzie inna niż SBiT bo to już by było zupełnie bez sensu. Myślę że w tym przekrojowym secie znajdą się chociaż 2 bardzo mało grane utworki. Do czasu rozpoczęcia tej trasy wszelkie sprawy związane z nowym LP będą dopięte na ostatni guzik, w końcu jest na to szmat czasu.
Raczej nie liczę na "wielką trasę" w tym roku, najwyżej 35 koncertów w Europie i Ameryce Północnej, w przewadze koncerty na otwartym powietrzu. grupa rocznikowo istnieje 35 lat, zaś od premiery debiutanckiego LP mija 30 lat. Marzenie No#1 to odegranie go w CAŁOŚCI LIVE, to by dopiero był rarytas.
Choć pewnie pojadą po całej dyskografii, może zagrają jeden kawałek przygotowany na nowy album. Mnie osobiście ta trasa nie dziwi, 35 - lecie obchodzi się tylko raz!!!
Choć pewnie pojadą po całej dyskografii, może zagrają jeden kawałek przygotowany na nowy album. Mnie osobiście ta trasa nie dziwi, 35 - lecie obchodzi się tylko raz!!!
tez mam absolutnie taka nadzieje!jArO pisze:Gdyby trwała przez 2/3 miesiące to wystarczająco. Scenografia i setlista myślę że będzie inna niż SBiT bo to już by było zupełnie bez sensu. Myślę że w tym przekrojowym secie znajdą się chociaż 2 bardzo mało grane utworki. Do czasu rozpoczęcia tej trasy wszelkie sprawy związane z nowym LP będą dopięte na ostatni guzik, w końcu jest na to szmat czasu.
zarowno co do setlisty jak i nowego LP
poki co nie rozpieszcza nas MAIDEN newsami i tylko o egipskich wyprawach Roda informuje
Cierpliwość ponad wszystko. Jeszcze nie raz nas zaskoczą, jestem tego pewien. W tym roku wydarzy się naprawdę sporo jeśli chodzi o Maiden 
Nie umiem tego racjonalnie wyjaśnić, ale mam podobne odczucia.jArO pisze:Cierpliwość ponad wszystko. Jeszcze nie raz nas zaskoczą, jestem tego pewien. W tym roku wydarzy się naprawdę sporo jeśli chodzi o Maiden
na koncercie w chile w tym roku podczas piosenki sanctuary Bruce coś tam gada że nowy album w 2010 a trasa w 2011
w tym roku jeszcze nie graliremi pisze:na koncercie w chile w tym roku podczas piosenki sanctuary Bruce coś tam gada że nowy album w 2010 a trasa w 2011
A co z tym koncertem w Łodzi, to fake ,czy coś jest na rzeczy?
Coś jest na rzeczy. 
Raczej fake 
raczej na pewno jest coś na rzeczy 
Mów mi tak dalej, mów mi tak dalejBudziol pisze:raczej na pewno jest coś na rzeczy
Wiesz w ogóle co znaczy to słowo?RALF pisze:Raczej fake
"Fake w slangu internetowym potoczne określenie fałszywego lub niezgodnego z nazwą (oczekiwaniami) pliku (najczęściej programu). Przykładowo plik z nazwy udający instalator popularnie dostępnego, zazwyczaj darmowego, programu, który faktycznie jest instalatorem wirusa typu trojan. Plik o zawartości innej niż sugeruje to z nazwa danego pliku, celowo wprowadzającej w błąd, aby zaszkodzić użytkownikowi przez instalację złośliwego oprogramowania lub stratę czasu związaną z obsługą fałszywego pliku."
za wikipedią dla jasności sytuacji
za wikipedią dla jasności sytuacji
fake [feik] - eng. podrobić, podrabiać, fałszować lub szwindel, kant.
Koncert Ironów w Łodzi to raczej kant, wymyślony dla zrobienia zadymy wśród polskich fanów, na LAST.FM nawet "fake" się udał
Koncert Ironów w Łodzi to raczej kant, wymyślony dla zrobienia zadymy wśród polskich fanów, na LAST.FM nawet "fake" się udał
pisal juz nawet IRONSPARTAN ze to info od dystrybutora EMI na Polske, wiec poki co plotka ale nie wyssana z palca, to nie jest jednak ten temat 
dzwonilismy do Harrisa.
to temat o nowej plycie, nie trasie
to temat o nowej plycie, nie trasie
Mógł tak powiedziećDa5id pisze:Wiesz w ogóle co znaczy to słowo?RALF pisze:Raczej fake
No to mamy pierwszą fotkę ze studia