28-31/10/2010 - Deep Purple - Rzeszów/Katowice/Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: 28-31/10/2010 - Deep Purple - Rzeszów/Katowice/Wrocław
Szkoda, że wszystko w jednym miejscu praktycznie i nie ukrywam, że troszkę daleko mam ale przynajmniej ceny biletów ludzkie 
No to Katowice raczej 
Koncerty cieszą, ale nie wiem na co liczy Metalmind, bo to on organizuje. Wątpię, żeby wyprzedali i Spodek i Hale Stulecia, a do tego dochodzi jeszcze Rzeszów. Szkoda, że nie dali koncertu w bydgoskiej Łuczniczce, bo po koncercie w 2003 w Spodku nie jest mi jakoś po drodze na ich gig.
No ja na 100% zrobię Rzeszów ~ kawałek mam, ale sala najmniejsza i czuje że jakoś fajnie może być
I tam kupię sobie bilecik na płytę.......
Przymierzam się również do Katowic ~ tutaj raczej zdecyduje się zasiąść na trybunie. Na jednym wcisnę się gdzieś bliziutko sceny a na drugi sobie pojadę pooglądać.
Odpuszczam Wrocław.
Cieszy mnie ta informacja bardzo. Ale również zastanawia mnie fakt czy MetalMind to sobie przemyślał. Żeby się tylko nie skończyło frekwencyjnie tak jak w przypadku koncertów Heaven And Hell lub Def Leppard
Przymierzam się również do Katowic ~ tutaj raczej zdecyduje się zasiąść na trybunie. Na jednym wcisnę się gdzieś bliziutko sceny a na drugi sobie pojadę pooglądać.
Odpuszczam Wrocław.
Cieszy mnie ta informacja bardzo. Ale również zastanawia mnie fakt czy MetalMind to sobie przemyślał. Żeby się tylko nie skończyło frekwencyjnie tak jak w przypadku koncertów Heaven And Hell lub Def Leppard
Wrocław i Katowice!
dlatego kupuję bilety na dwa koncerty 
jeśli będzie dodatkowo SBB to na te koncerty się wybiore 
-
Deleted User 622
Wreszcie jest powód żeby odwiedzic Katowice 
-
Deleted User 622
A to oczywiste, że trzeba rozkręcić jakąś borutę pod Spodkiemmiki pisze:i mnie
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Pięknie. Znowu będe miał 900 metrów drogi na fajny koncert. Tak się składa że mieszkam pomiędzy Halą Ludową i Polami Marsowymi. I tam, i tam mam niecały kilometr. Czyli na Purpli znowu sobie pójdę na piechotę. Tym razem w drugą stronę i pod dach. 
PS. Kiedyś przeszedłem 500 metrów, przelazłem przez płot i byłem na koncercie Black Sabath i Tiamat na stadionie Ślęzy w 1995 roku. Najbliższy koncert w życiu!
PS. Kiedyś przeszedłem 500 metrów, przelazłem przez płot i byłem na koncercie Black Sabath i Tiamat na stadionie Ślęzy w 1995 roku. Najbliższy koncert w życiu!
Nie rozumiem dlaczego nie zorganizowano żadnego koncertu na północy Polski (no chociaż w Bydgoszczy)za to aż trzy na południu.
Heh, ta polska mentalność.icar pisze:Nie rozumiem dlaczego nie zorganizowano żadnego koncertu na północy Polski (no chociaż w Bydgoszczy)za to aż trzy na południu.
Właśnie, akurat w tym przypadku to nie jest to "polska mentalność" a racjonalność. Gdyby to był jeden koncert w Spodku, to można mówić o marudzeniu. Jednak, jak się Metalmind zdecydował na 3 koncerty Deep Purple w Polsce, to trzeba było tak je rozmieścić, żeby objąć jak największy zasięg kraju. Tymczasem mamy wszystkie koncerty na południu w stosunkowo niewielkiej odległości. Do tego 2/3 to duże hale. Wątpię, żeby wszystkie sprzedali. Źle nie życzę, ale moim zdaniem powtórka z H&H się szykuje. Nie wiem czy komuś będzie chciało się ruszyć z Warszawy, nie mówiąc już o Trójmieście. Gdybym ja miał wybrać lokalizacje tych trzech koncertów, to zdecydowałbym się na:M@ti pisze:Heh, ta polska mentalność.icar pisze:Nie rozumiem dlaczego nie zorganizowano żadnego koncertu na północy Polski (no chociaż w Bydgoszczy)za to aż trzy na południu.
1. Katowice, Spodek ( i na tym bym skończył, no ale skoro 3 to jeszcze:)
2. Warszawa (Torwar) lub Poznań ( Arena )
3. Gdańsk (nowa hala - nie wiem czy skończą do października - jak nie to Bydgoszcz, Łuczniczka -2,5h samochodem z Trójmiasta.
Ja tam i tak się cieszę, że będą aż na 3 koncertach u nas, a gdzie to mało istotne. Nie wybrzydzać. 
Hmm... dziwne. Wszystkie trzy polskie koncerty zniknęły z oficjalnej strony Purpli.
Nie zniknęły. Ich tam jeszcze nie byłoWuja pisze:Hmm... dziwne. Wszystkie trzy polskie koncerty zniknęły z oficjalnej strony Purpli.
http://www.thehighwaystar.com/tourdates/
Niemalże 100% gwarancji na autentyczność tych dat.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

We Wrocławiu na słupach już są plakaty. Chyba trochę za wcześnie, ale są...
- Elevatorman
- -#Clansman

no są, nie wiele ale też dzisiaj widziałem, wydaje mi się że znacznie za wcześnie, no ale cóż promocja nigdy nie zaszkodziIRONSPARTAN pisze:We Wrocławiu na słupach już są plakaty. Chyba trochę za wcześnie, ale są...