;]czester52 pisze:Oczywiście... że nie...
The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Jak donosi Kevin Shirley, zakończyła się rejestracja nowego albumu Iron Maiden!
W przeciągu 24 dni zarejestrowano materiał na nową płytę studyjną. Premiera nastąpi w 2010 roku i to raczej szybciej niż później. Pozostały do zrobienia finalne miksy i mastering.
Dokładniej rzecz ujmując Shirley zakończył pracę trzy dni temu. 
ale to juz chyba byłoGodzio pisze:Jak donosi Kevin Shirley, zakończyła się rejestracja nowego albumu Iron Maiden!
W przeciągu 24 dni zarejestrowano materiał na nową płytę studyjną. Premiera nastąpi w 2010 roku i to raczej szybciej niż później. Pozostały do zrobienia finalne miksy i mastering.
...
nie wiem jak oni tą trase 2010 widzą, skoro 08/09 maja McBrain zagra na Guitar Nation Festival w Londynie. Może tylko kilka koncertów w Europie i koniec

Ja myślę że szykuje się coś extra, po części może być to związane z nowym LP. Mam poprostu przeczucie że nas nieźle zaskoczą

tez mam nadzieje ze to cisza przed burza 
skoro nowa plyta juz gotowa, a dat opublikowanych jak na lekarstwo
skoro nowa plyta juz gotowa, a dat opublikowanych jak na lekarstwo
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Byle to nie była płyta typu "Greatest Hits" 
no ale to maja to i tak trasa najwcześniej ruszy czerwiec - lipiecRALF pisze:...nie wiem jak oni tą trase 2010 widzą, skoro 08/09 maja McBrain zagra na Guitar Nation Festival w Londynie. Może tylko kilka koncertów w Europie i koniec
![]()
a wiec nic to akurat nie zmienia co do planowanej trasy
Poproszę nową płytę!!! Motyla noga ile można czekać i kurza stopa niech podadzą już daty koncertów. Jeszcze trochę to oszaleję mówię wam jak bonie dydy!!
Może koniec czerwca - sierpień EU a potem USA

w 24 dni nagrali płytę...
wracają do korzeni hehe
czyżby płyta trwała jak kiedyś około 40 min ? 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zobaczycie, że letnie koncerty festiwalowe będą jedynymi w tym roku. W Europie przynajmniej.
A co do płyty? Nie mogę wyjść z zaskoczenia, że nikt nic o niej nie mówi... Nie chwalą jaka to jest zajebista, nowa, najlepsza i w ogóle jak to łatwo się nagrywało. Dziwne to bardzo.
A co do płyty? Nie mogę wyjść z zaskoczenia, że nikt nic o niej nie mówi... Nie chwalą jaka to jest zajebista, nowa, najlepsza i w ogóle jak to łatwo się nagrywało. Dziwne to bardzo.
Co do trasy to się zgodzę, natomiast na chwalenie się albumem jeszcze przyjdzie czas - latem. 
fakt ze zastanawiajace, ze nie daja znac jak im sie nagrywalo, jaki to material skoro juz jest gotowy itdMr.Hankey pisze:Zobaczycie, że letnie koncerty festiwalowe będą jedynymi w tym roku. W Europie przynajmniej.![]()
nawet jesli premiera nowej plyty bedzie po wakacjach i teraz ogranicza koncerty w Europie do letnich festiwali to i tak juz czas pod reszte dat
Mam wrażenie, że członkowie Iron Maiden mają już trochę dość członkostwa w Iron Maiden... chciałbym się mylić 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Bardzo jestem ciekaw skąd takie wnioski...
ja tez
na dniach moga nas zasypac newsami o nowej plycie i datach koncertowych na 2010
na dniach moga nas zasypac newsami o nowej plycie i datach koncertowych na 2010
Wiesz co RALF takiego typu wypowiedzi się akurat nie spodziewałem po Tobie. Ciesz się że mają motywację aby wydać nowy album, to już mówi samo za siebie, nie wiem skąd te Twoje "dzikie" myśli.