zlot w Madnessie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: zlot w Madnessie
kojaze ze biegal jakis pan z apratem,a moze za duzo piwa
z mojej strony fajny zolt, kapela dala rade z utworami
Krzysztof, moje gratulacje. udało Ci się zorganizować świetną imprezę, byłem zaskoczony bardzo pozytywnie.
alien jesteś dupa. Kro, D5, Panzer, Marysia, Elevator - dzięki za towarzystwo
specjalne podziękowania dla Borysa, świetnie Cię było zobaczyć znowu
i oczywiśćie wielkie dzięki dla Krzyśka za zorganizowanie
no mi też, tyle że z 150zł :/ nie wiem jak to się stało, heheElevatorman pisze:było nieźle ale zostało mi 5 zł w portfelu
alien jesteś dupa. Kro, D5, Panzer, Marysia, Elevator - dzięki za towarzystwo
specjalne podziękowania dla Borysa, świetnie Cię było zobaczyć znowu
i oczywiśćie wielkie dzięki dla Krzyśka za zorganizowanie
Cieszę się że podobał się wam zlot. Właściciel mówił że było około 200 osób. Szkoda tylko, Krzysiek poza wpadnięciem na pomysł o zlocie, nic praktycznie w tej kwestii nie zrobił. Największe podziękowania trzeba kierować do IRONSPARTANA i Stiwa, bez których by się ten zlot nie odbył. Serdeczne dzięki!
- real_alien
- -#Long distance runner

Ale za to fajna.Matek pisze: alien jesteś dupa.
Witam!
Na początku chciałbym wszystkim którzy byli obecni serdecznie podziękować za przybycie, mam nadzieje, że się podobało.
Wielkich tłumów nie było, jednak uważam to wydarzenie za sukces dla nas, ponieważ zlot został zorganizowany z własnej kieszeni organizacji pomijając oczywiście nagrody, które przysłało EMI no i na jego temat wcale nie było wielkiego rozgłosu - podobnie akcja promocyjna nie wypadła najlepiej...
Dziękować wszystkim, którzy zrobili pod sceną istne piekło
za wspólne okrzyki i śpiew. Chciałbym przeprosić za to, że koncert wyszedł tak jak wyszedł, ale jak wspomniał Grzesiek po falstarcie na "Can I Play With Madness"
zespół przygotował 10 kawałków w dosłownie 5-6 prób co nie było łatwym zadaniem przynajmniej dla mnie i myślę że dla reszty zespołu też nie.
Wybaczcie za przesunięcie i małą zmianę całego planu i za to, że koncert odbył się za wcześnie - mielimy sporo problemów technicznych.
Gratuluje zwycięzcom w konkursach, mam nadzieje, że jesteście zadowoleni z nagród
Koncert był nagrywany kamerą, więc po zgraniu taśmy pojawi się on prawdopodobnie gdzieś w sieci. Powstało też dużo zdjęć, które wrzucę na stronę w formie galerii a także do pobrania.
Osobiście chciałbym zorganizować taką imprezę jeszcze raz, oczywiście dużo wcześniej przygotowaną, żeby nie było takich problemów.
Pozdrawiam
PS. miło było poszwendać się za kebabem z Kro i Marysią, których pozdrawiam. Dzięki za pożyczkę - jestem teraz twoim dłużnikiem
Na początku chciałbym wszystkim którzy byli obecni serdecznie podziękować za przybycie, mam nadzieje, że się podobało.
Wielkich tłumów nie było, jednak uważam to wydarzenie za sukces dla nas, ponieważ zlot został zorganizowany z własnej kieszeni organizacji pomijając oczywiście nagrody, które przysłało EMI no i na jego temat wcale nie było wielkiego rozgłosu - podobnie akcja promocyjna nie wypadła najlepiej...
Dziękować wszystkim, którzy zrobili pod sceną istne piekło
Wybaczcie za przesunięcie i małą zmianę całego planu i za to, że koncert odbył się za wcześnie - mielimy sporo problemów technicznych.
Gratuluje zwycięzcom w konkursach, mam nadzieje, że jesteście zadowoleni z nagród
Koncert był nagrywany kamerą, więc po zgraniu taśmy pojawi się on prawdopodobnie gdzieś w sieci. Powstało też dużo zdjęć, które wrzucę na stronę w formie galerii a także do pobrania.
Osobiście chciałbym zorganizować taką imprezę jeszcze raz, oczywiście dużo wcześniej przygotowaną, żeby nie było takich problemów.
Pozdrawiam
PS. miło było poszwendać się za kebabem z Kro i Marysią, których pozdrawiam. Dzięki za pożyczkę - jestem teraz twoim dłużnikiem
Steve, Spartan, gratulacje i podziękowania za organizację. To wspaniała inicjatywa i mam nadzieję że takich zlotów będzie jeszcze więcej. Zespół moim zdaniem dał radę, tylko odniosłem wrażenie że gitary były nieco za cicho w stosunku do sekcji. Jak na 6 prób to wyszło całkiem całkiem
. I ja byłem częścią tego piekła pod sceną, hehe.
Dzięki jeszcze raz, up the Irons!
PS. Niestety nie udało nam się upilnować Krzyśka, zaczął uprawiać jogę na dworcu
. Mam nadzieję że wszystko z nim w porządku 
Dzięki jeszcze raz, up the Irons!
PS. Niestety nie udało nam się upilnować Krzyśka, zaczął uprawiać jogę na dworcu
Ja też dziękuję Krzyśkowi za fajną imprezę.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Fajna sprawa taki zlot 
Dobra impreza, cieszę się, że poznałem kolejnych forumowiczów i spotkałem znowu tych których już znam. No i Rycerz- fajnie, że i Krzychu w końcu się do nas dosiadł bo coś się czaił na początku
Płyty nie wygrałem (mnie i Kro oszukali z listą na konkurs
) , za to wygrałem 2 browary.
Dziś wporzo, jakoś tak wyszło, że dopiero teraz piszę
Teraz czekam Windziarz na kolejny browar 
Dobra impreza, cieszę się, że poznałem kolejnych forumowiczów i spotkałem znowu tych których już znam. No i Rycerz- fajnie, że i Krzychu w końcu się do nas dosiadł bo coś się czaił na początku
Ech, po zlocie zasnąłem na pekaesie na 10 minutElevatorman pisze:panzer jeszcze śpi pewnie taki zmęczony już był wczoraj
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
pamiętam. ale podstępem sobie przywłaszczyła, niby to oferując przetrzymanie płyty w mojej taśce a potem strategicznie zasypiając cobyś nie mógł jej odebraćDa5id pisze:Przypominam, że jedną z płyt które znajdują się w Twojej torebce wygrałem ja, w konkursie wiedzy o pociągach.
również dziękuję za spacer Tobie i SpartanowiSteve pisze:PS. miło było poszwendać się za kebabem z Kro i Marysią, których pozdrawiam. Dzięki za pożyczkę - jestem teraz twoim dłużnikiem
\m/Żelazny pisze:W sumie fajna rzecz, taki zlotFajna sprawa taki zlot
- Elevatorman
- -#Clansman

mnie długo namawiać nie trzebapanzerschreck pisze:Teraz czekam Windziarz na kolejny browar
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Dopiero doszedłem do siebie.
Dziękuję wszystkim za fajną wspólną zabawę. W sumie dzięki społecznemu zangażowaniu kilku osób i zespołu wyszła bardzo udana impreza. Mnie się podobało!
Wieczorem, jak dojdę do siebie całkowicie dodam jakieś fotki.
Wieczorem, jak dojdę do siebie całkowicie dodam jakieś fotki.
A właśnie, zapomniałbym - gratulacje i podziękowania dla Krzyśka i Wojtka za świetną organizację, widać było, że wszyscy się dobrze bawili. Oby więcej takich imprez!
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Nie ma co rozpatrywać kto i co. Ważne że się udało i zabawa była przednia. A Krzychu będzie miał okazję do wykazania się może w przyszłym roku.czester52 pisze:Cieszę się że podobał się wam zlot. Właściciel mówił że było około 200 osób. Szkoda tylko, Krzysiek poza wpadnięciem na pomysł o zlocie, nic praktycznie w tej kwestii nie zrobił. Największe podziękowania trzeba kierować do IRONSPARTANA i Stiwa, bez których by się ten zlot nie odbył. Serdeczne dzięki!
- Elevatorman
- -#Clansman

są jakieś zdjęcia?
Zdjęcia są, tylko trzeba je posegregować... w sumie będą fotki z 3 lustrzanek chyba + nagranie z kamery.
Jak coś się pojawi to dam znać na pewno. tymczasem:
http://www.youtube.com/watch?v=R3cyM0tIHU0 rf
http://www.youtube.com/watch?v=4Vl4CgTp3Tk Futureal
http://www.youtube.com/watch?v=DgkL8GkFVGk fotd
http://www.youtube.com/watch?v=cgVmJEv17WY trupek
Jak coś się pojawi to dam znać na pewno. tymczasem:
http://www.youtube.com/watch?v=R3cyM0tIHU0 rf
http://www.youtube.com/watch?v=4Vl4CgTp3Tk Futureal
http://www.youtube.com/watch?v=DgkL8GkFVGk fotd
http://www.youtube.com/watch?v=cgVmJEv17WY trupek
Dzięki za miłe komentarze, nie mam jednak teraz głowy by myśleć o zlocie
-
El Dorado
Nie wstyd Wam było bawić się w noc poprzedającą śmierć PREZYDENTA i innych wybitnych osób??
- Elevatorman
- -#Clansman

nieTobink pisze:Nie wstyd Wam było bawić się w noc poprzedającą śmierć PREZYDENTA i innych wybitnych osób??
A Tobie Tobink nigdy nie będzie wstyd i dość bzdur i głupot wypisywaćTobink pisze:Nie wstyd Wam było bawić się w noc poprzedającą śmierć PREZYDENTA i innych wybitnych osób??