Zresztą w Empiku napewno znajdziesz 'Rust In Peace'
MetallicA vs. MegaDeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Re: MetallicA vs. MegaDeth
Policja ci siedzi na karku
tak ale raz, że nie mam aktualnie żadnego programu do ściagania a po drugie nie jest to dla mnie aż takie ważne. Zresztą myślę, że Meta i tak by była na pierwszym miejscu.miki pisze:jak to nie jak jesteś w internecie ;f
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Nalać jej :beerIron maidenka pisze:Zresztą myślę, że Meta i tak by była na pierwszym miejscu.
Indyk też myślał, i w sobotę mu łeb upierdo... obcięli.Iron maidenka pisze:Zresztą myślę, że Meta i tak by była na pierwszym miejscu.
Wiesz, nigdy się o tym nie przekonasz jeśli nie poznasz 'Deth, więc niczego w ciemno nie zakładaj...Iron maidenka pisze:Zresztą myślę, że Meta i tak by była na pierwszym miejscu.
nie było mnie w domu 2 tyg, pytam się siostry, dlaczego nic się z emula nie ściągnęło a ona na to, że w telewizji mówili, że teraz mocno tępią piractwo, więc bała się go używaćCygan pisze:Policja ci siedzi na karku
LOLM@ti pisze:Indyk też myślał, i w sobotę mu łeb upierdo... obcięli.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Dlatego też ostatni nie sciągłem Bravehearta. Podobno odnajdą wszystkich najaktywniejszychsyzygy pisze:nie było mnie w domu 2 tyg, pytam się siostry, dlaczego nic się z emula nie ściągnęło a ona na to, że w telewizji mówili, że teraz mocno tępią piractwo, więc bała się go używać
:laugh Ostrożna, ale to dobrze.syzygy pisze:nie było mnie w domu 2 tyg, pytam się siostry, dlaczego nic się z emula nie ściągnęło a ona na to, że w telewizji mówili, że teraz mocno tępią piractwo, więc bała się go używać Very HappyRazz
:beerArtur pisze:LOL Laughing Peace Man!
- Elevatorman
- -#Clansman

osobiscie rust in peace polecam
a jesli nie to sciagnij sobie chociaz holy wars .... to wystarczy 
jestem zaCygan pisze:Nalać jej
M@ti pisze:Indyk też myślał, i w sobotę mu łeb upierdo... obcięli.
ok ale pytanie było co wybieram - wybieram MetęArtur pisze:Wiesz, nigdy się o tym nie przekonasz jeśli nie poznasz 'Deth, więc niczego w ciemno nie zakładaj...
To niech Ci kupi od razu, przy kasie będzie. Płyty Megadeth u nas tanie są.Iron maidenka pisze:Jak mój brat wróci z Londynu w styczniu to zażądam ściągnięcia Megadeth i wtedy Wam powiem co myślę
właśnie! dzięki za pomysłM@ti pisze:To niech Ci kupi od razu, przy kasie będzie. Płyty Megadeth u nas tanie są.
Proszę.Iron maidenka pisze:właśnie! dzięki za pomysł
To od razu, niech kilka płyt Mety kupi, chyba że masz.Iron maidenka pisze:powiem mu żeby tam kupił, bo pytał ostatnio co jeszcze ma wziąć
i tak już jest długa lista tego co ma kupić, solowe Brusia i Pink Floydów chce (znaczy chyba nie wszystkieM@ti pisze:To od razu, niech kilka płyt Mety kupi, chyba że masz.
Fajnego brata masz że Ci kupuje co chcesz.Iron maidenka pisze:i tak już jest długa lista tego co ma kupić, solowe Brusia i Pink Floydów chce
no chyba.Iron maidenka pisze:ale eot chyba?
Kiedyś powiedziałbym Megadeth, dziś mówię Metallica 
Metallica za ballady 
O ile jeszcze studyjne MegaD jestem w stanie znieść o tyle na żywo są dla mnie tragiczni. Słuchając ich przed Judas Priest niemal usnąłem, tak mnie zmęczyli (zwłaszcza rudy monotonią głosu). To było coś, jak jeden długi, niekończący się utwór a raczej pisk... Głos na Metallicę