IM_Power pisze:
podejrzewam ,że teraz koncerty Krawczyka mają więcej energii niż Judas Priest, Halford rusza się jak słoń w składzie porcelany, a reszta zespołu nie lepiej, w tym miejscu raczej powinien znaleźć się Saxon ,poza tym każde dziecko wie ,że najlepsze koncerty daje Iron Maiden ,nawet na megakoncertach jeszcze najmniej czuć ten klimat pikniku bo jednak publiczność IM mimo obecności sezonów jest dużo lepsza niż Metallici czy AC/DC ,a w hali to już wogóle
a co do koncertu, to w sumie nie miałem na niego ciśnienia, w Polsce jak jest coś dużego to wszyscy idą dlatego wolę jechać sobie na koncert zagraniczny tymbardziej ,że wyjdzie wcale nie drożej ,na te koncerty na Bemowie w tym roku w ogóle mnie nie ciągnęło, byłem w tym roku na Udo Dirkshneiderze i facet zabił dla dosłownie dwustu osób
poza tym poczucie ,że nie zobaczę AC/DC w sytuacji kiedy umarł Dio jakoś mnie nie rusza
Zesrała się bieda i płacze... Mdli mnie już i podejrzewam, że nie tylko mnie od Twojej propagandy. Wszystko, co nie jest IM jest beee i do dupy. Znawca rock'a za dychę się znalazł. Gdybyś miał odrobinę taktu, wyczucia i kultury to nie pisała byś takich bzdur jakie piszesz o Judas Priest czy Led Zeppelin. To, co napisałeś o JP, świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jesteś jak przysłowiowy koń z klapkami na oczach. Wniosek z Twoich wypocin jest prosty: Halford nie lata bezproduktywnie jak małpa w jedną i drugą stronę to już śpiewać nie umie i cały zespół jest do niczego.... Jedź do tego Paragwaju, zjadaj karaluch 3 razy dziennie, jeździj na koncerty Irona za ostanie pieniądze i mów dalej jak Ci źle. Z jednym masz rację, każde dziecko wie, że IM daje genialne koncerty, każdy dojrzały wie, że genialnych koncertów to oni nie grali już od dawna. Podsumowując w dupie byłeś, gówno widziałeś a mądrzysz się jak byś wszystkie rozumy pozjadał. Tak już na marginesie, to nie kółko wzajemnej adoracji (jak to ich nazywasz) odstrasza nowych użytkowników od Sanktuarium tylko właśnie Ty o wielki.... Na zarzut, że nie jestem fanem IM, już za w czasu mówię: POCAŁUJ MNIE W DUPĘ!