Okładka The Final Frontier - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka The Final Frontier - opinie
Hmm może troszkę ale i tak jestem ciekawy czym jest ten dziwny przedmiot hehe xD Ale dla mnie to i tak nie to.
Ciekawe... Wersja jednoutworowa?tomtomala pisze:http://allegro.pl/item1073819123_iron_m ... owosc.html
Hahahahahha - to jest już przegięcie.
Podejrzewam że ktoś chce na czyjejś głupocie zarobić i tyleSimon pisze:Ciekawe... Wersja jednoutworowa?tomtomala pisze:http://allegro.pl/item1073819123_iron_m ... owosc.html
Hahahahahha - to jest już przegięcie.
Swoja droga okladka minimalnie przypomina mi jeden epizod z filmu Heavy Metal ( a dokladniej ten:
http://www.youtube.com/watch?v=rWh4Ux_Vlq4
)
Ale pewno podobienstwo jakiekolwiek wychwycone jedynie przez moj dziwny mozg ^^
http://www.youtube.com/watch?v=rWh4Ux_Vlq4
)
Ale pewno podobienstwo jakiekolwiek wychwycone jedynie przez moj dziwny mozg ^^
W aukcji pisze małymi literami, że wysyłka od 10 sierpnia więc pewnie nie wersja jednoutworowa tylko normalny LP. Z wysyłką się gość spóźni i wyśle po premierzeZilian pisze: Podejrzewam że ktoś chce na czyjejś głupocie zarobić i tyle
A no fakt teraz widzę. Pewnie aukcja pojawiła się teraz żeby zdobyć więcej kupców xD
No tak, rzeczywiście. Nie zauważyłem tego małym druczkiem 
to klucz do nieskończonościPablo1919 pisze:Czyż "Edek" nie wyglądał by lepiej bez tego kikuta w prawej łapie.
A skąd ta pewność xD ? Wujek google nic mi na ten temat nie powiedział xD
ten klucz chyba pasuje do dziwnego otworu po lewej stronie, na pulpicie w tym kokpicie, koło "nowego logo" białego edka na czarnym tle (BTW taka parafraza tego, co było na czołgu z "AMOLADu".
Our time will come! Oooo...
Pred Ed?? Jedna z najgorszych okładek (zaraz po tych z ery blaze'a).
Hmm... a mnie sie ona podoba, chyba głównie dlatego właśnie, że jest inna. Bo nie wiem czy chciałbym oglądać tego samego Eddiego tylko w innym wdzianku, albo innej charakteryzacji. Ciekawa jest ta okładka a to, że ten stwór w niczym Eda nie przypomina, jakoś mi nie przeszkadza. Okładka DoD i The X Factor były znacznie gorsze... W ogóle jakoś Maidenom udało się wstrzelić w moje gusta bo i okładka i singiel mi sie podobają 
Mimo iż nie jestem fanem Science Fiction, to okładka w tej konwencji jak najbardziej mi odpowiada. Szkoda tylko, że ciągle dają to 'wykastrowane' logo.
Pamiętacie gryzmoły
co ufoki eksperymentuja na osobie trzymającej płytę w reku - takie miało być wrażenie to były Szkice ! daje głowę a nawet swoje dwie że ta okładka była by super w starym stylu a tak mamy Aliena ;p
Nie mogę się zgodzić. Szkice były beznadziejne, ta teraz to mniejsze zło.
a ja wiem ze wole okładkę, niż nowy utwór 
Czyli nie przesłuchałeś go jescze dwadzieścia razyBudziol pisze:a ja wiem ze wole okładkę, niż nowy utwór
masz rację, 36 raz leci 
nie chodzi że jest zły, tylko przeciętny, zwykły, ale w sumie w sam raz na 1szy singiel.
majstersztyki będą na LP dopiero - jak na poprzedniej plycie LONGEST DAY czy FTGGOG
nie chodzi że jest zły, tylko przeciętny, zwykły, ale w sumie w sam raz na 1szy singiel.
majstersztyki będą na LP dopiero - jak na poprzedniej plycie LONGEST DAY czy FTGGOG
Okładka może być, na pewno jest lepsza od DoD, albo Virtual XI. Jednak takiemu AMOLAD nie dorównuje
Ciesze się tylko, że tyle szczegółów
Ciesze się tylko, że tyle szczegółów
czyli dobrze winyl sie będzie prezentował jak dużo szczegółów