juz sie nie moge doczekac Szigetu
The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- krzysztof.
- -#Prodigal son

Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
setlista spoko, jak dla mnie BTaTS i Wildest dreams mogliby zmienic no ale coz... nie ma sie wszystkiego
cieszy bardzo Ghost of Navigator, fajnie ,że będzie Paschendale, na Blood Brothers może być piękny klimat, Hallowed nie na końcu co też cieszy, no i znowu Running Free...to są plusy, minusy to No More Lies i Wildest Dreams no ale trudno
wspaniale ,że nie ma Run to the Hills
wspaniale ,że nie ma Run to the Hills
Ja pierdziele ale mam banana na ryju
Zapowiada się piękny dzień.
Idę kosić trawnik

Idę kosić trawnik
Rewelacja
Pomijając WD, setlista jest zaskakująca i godna pożądania
M.
M.
-
Deleted User 1499
O ile w 2005 w Chorzowie i 2008 w Warszawie roku sety były typowo do zabawy ,szaleństwa (może poza Where Eagles Dare i Rime of the Ancient Mariner) to tutaj koncert szykuję się na taki bardziej dostojny jak to było we Wrocławiu w 2003 r. ,nie chcę oglądać szczegółówo filmików,ale z tych fragmentów widać ,że scenografia świetna
usłyszę 4 utwory nigdy nie słyszane- Wicker Man, Ghost of Navigator, Blood Brothers i najnowszy
mam pewne obiekcję co do niektórych utworów, brakuję mi niektórych rzeczy(akurat nie Troopera i na pewno nie Run to the Hills) ,bardziej czegoś z 7th Sona ,no ale trudno ,Ghost rekompensuję wszystko
ps. 3-4 lata temu byłbym bardziej krytyczny dla takiej setlisty
usłyszę 4 utwory nigdy nie słyszane- Wicker Man, Ghost of Navigator, Blood Brothers i najnowszy
mam pewne obiekcję co do niektórych utworów, brakuję mi niektórych rzeczy(akurat nie Troopera i na pewno nie Run to the Hills) ,bardziej czegoś z 7th Sona ,no ale trudno ,Ghost rekompensuję wszystko
ps. 3-4 lata temu byłbym bardziej krytyczny dla takiej setlisty
Suuuper! jestem wyjątkowo zadowolony z tej set listy. Zakładam ,że tak jak w przeszłości , nie bedą raczej w niej niczego zmieniać
Sziget, nadchodzimy 
no raczej nie, set jest naprawdę długi, razem to wszystko trwa ok.100 minut ,w sumie to mam taką refleksję,że dla Ironów okres 90-98 to najmniej ulubiony, o ile na trasach historycznych wykorzystali utwory z lat 80 ,na ostatnich trasach promujących płyt grali bardzo dużo z nowych ,poza tym teraz trasa gdzie z płyt od reunion jest 11 kawałków, to z płyt z lat 90 nie grają za wiele, nawet więcej grali po reunion utworów z Blazem niż z deutu No Prayer-Fear
nie no normalnie jak zobaczyłem to się wrecz unioslem ze szczęscią, zacząłem ich słuchać od Wicker Mana i Blood Brothers, solówka z Blood Brothers była pierwsza jaką się naczyłem w życiu.... Radość na maksa... idę odpalać Rock In Rio...
Normalnie popłakałem się ze szczęścia. Blood Brothers, No more lies i Ghost rozpierdolą (bardzo przepraszam, ale to ze szczęścia). Już się nie mogę doczekać. Ale będzie klimat!!!!!!

Nie powiem, jestem bardzo mile zaskoczony. Set kapitalny. 
To na pewno Maideni będą grali? ;P
;PDreams they come and go, ever shall be so
Nothing's real until you see
Westwards, the tide!
ciekawe czy w Europie dodadzą dodatkowego Eddiego za sceną podczas piosenki Iron Maiden, np mumia była głównie w Europie 2 lata temu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

intro to samo co na AMLOAD ;/
Wg mnie 2MTM to mocny punkt setu.molojuh pisze:Nooo...Mega set!![]()
Wreszcie nie ma 23:58, RTTH, Wratchilda, no i jest Paschendale!
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

W każdym razie to coś co chodzi po scenie w trakcie IM jest megachu....we! Normalnie jaja sobie robią! UFO jakieś. Bez sensu...ciekawe czy w Europie dodadzą dodatkowego Eddiego za sceną podczas piosenki Iron Maiden, np mumia była głównie w Europie 2 lata temu
http://www.youtube.com/watch?v=68OSHvNfyzI
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W dłuższej wersji. W ogóle brakuje dużego Eddie'go... Pewnie trzymają go do przyszłorocznej trasy. I znów oszczędzają na pirotechnice.Michcio pisze:intro to samo co na AMLOAD ;/
Kilka fotek: