The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Sonisphere z Maiden jako headlinerem jest u nas pewny na 85%. Nie rozwijam tematu bo zainteresowani i ZORIENTOWANI WIEDZĄ O CO BIEGA! 
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

W sumie Poznań to byłaby dobra lokacja. Nieważne, że mam daleko (z takich miast najbliżej mam Warszawę). Do Wawy wynajmowaliśmy swojego busa (wyszło po stówie na łebka), ale do Poznania raczej by się nie opłacało, chyba że znaleźlibyśmy większą ekipę. Wtedy zostaje telepać się albo PKS-ami i nocleg na dworcu, albo jakimś zorganizowanym pojazdem (tak jak dwa lata temu były Top bilety). Chyba że ktoś przygarnąłby zgraję śmierdzących potem metali.
Cóż, jak będzie to będzie, najpierw trzeba mieć potwierdzenie że nas nie oleją ciepłym moczem. ;]
EDIT: Nie chcę Sonisphere z Ironami... Chyba że oprócz tego zagrają indywidualny koncert w jakimś innym mieście.
EDIT: Nie chcę Sonisphere z Ironami... Chyba że oprócz tego zagrają indywidualny koncert w jakimś innym mieście.
Panowie czy widzicie temat?
bo troszkę z tematu żeście zeszli, przecież to nie temat czy i gdzie zagrają MAIDENi W Polsce w 2011
bo troszkę z tematu żeście zeszli, przecież to nie temat czy i gdzie zagrają MAIDENi W Polsce w 2011
ja bym przygarnął, mam dużą piwnicę. Jeśli to nie była by mroźna zima, to można by tam się wyspać w większym gronieChyba że ktoś przygarnąłby zgraję śmierdzących potem metali.
Our time will come! Oooo...
Koncert IM moim zdaniem może odbyć się gdziekolwiek byle był to stadion z dużymi trybunami i fajnie jakby był w miarę kryty, wtedy dźwięk by się rozchodził świetnie. Bo na Gwardii w 2008 byłem pod sceną i było świetnie słychać, mój wujek natomiast był z tyłu na trybunach i mówił że dźwięk już taki nie za ciekawy był. tak wiec albo jakaś fajną halę albo stadion w miarę zakryty. Gdzie nie ważne byle w Polsce, wtedy dotrę na pewno 
Paschendale chyba wróciło na dobre do setu,było na dwóch ostatnich koncertach, do takiego setu bardziej pasuje, Dance of Death pasowało by bardziej do setu który składał by się z melodyjnych utworów ,hitów powiedzmy Trooper,Evil that Man Do itd.
oby tak było! 
i czekamy na powrót BRIGHTERA lub przynajmniej zastąpienie wratchild czymś oryginalnym
i czekamy na powrót BRIGHTERA lub przynajmniej zastąpienie wratchild czymś oryginalnym
; (((( Ja chce Dance Of Death .. Mój ulubiony kawałek . Buu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Kevin odezwij sie do mnie, na prv bądź telefonicznie, numer podawałem. Moja cierpliwość się kończy !
Ja też wolę 1000 razy bardziej dance of death. Ma dużo lepszy klimat
Ja jakos wogole sie tym nie interesowalem. Teraz przejrzalem temat i przesluchalem Wickera z Dallas. To co Adrian zrobil z tym riffem wola o pomste do nieba 
A mi to tam w sumie obojętnie, jestem tylko ciekawy po co takie zmiany. Może chcieli sprawdzić który utwór będzie lepiej przyjmowany albo coś ^^ Lub może trasa The Final Frontier będzie trasa pełna niespodzianek hihi ^^
W Edmonton wrócił DoD
pewnie Steve ostro ściska kciuki za Angoli
pewnie Steve ostro ściska kciuki za Angoli
I pewnie klnie na sędziego 
no na pewno bo lipę straszna odwalił :/
będzie wkurzony Steve dziś na koncercie
będzie wkurzony Steve dziś na koncercie
Cieszę się ze nie będę na dzisiejszym koncercie xD
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ciągle zamiennie graja DOD i Paschendale. Lepiej do końca nie ufać setlistom na setlist.fm. 
jast taka stronka setlist i to chyba dosyć wiarygodne zrodlo
WICKER, Ty chyba w tym roku będziesz na dobre za Maidenami jeździł... Masz rozmach! Podoba mi się pomysł na naprzemienne granie "Dance'a" i "Paschendale". Tej pirotechniki brakuje jak cholera, zwłaszcza po ostatniej trasie - pewnie więcej efektów zostawiają na rok przyszły. Chciałbym, żeby na Wacken zagrali coś ekstra, może Killers, Prisoner. W końcu to będzie "Night To Remember". Liczę też, że w październiku wypłyną daty pierwszych koncertów 2011 - może i Polska. 
ja mam nadzieje ze im sie nie odwidzi i w europie tez beda grali te kawalki zamiennie. Osobiscie wole pshandale od DOD i nie chcialbym tego drugiego sluchac 5 czy 6 razy
Nie mam na tyle samozaparcie zeby liczyc na ktorym koncercie jaki kawalek powinni zagrac, ale mysle ze mam szanse uslyszec je mniej wiecej w rownej ilosci