to w Krakowie są jakieś inne dworce poza główym?Mr.Hankey pisze:Mniemam, że chodzi o Kraków Główny?WICKER MAN pisze:wyjeżdżamy 14 sierpnia o godzinie 0.30 z Krakowa - okolice dworca PKP
14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Są i to zdaje się, że jest ich nawet więcej niż 10.iron_fox pisze:to w Krakowie są jakieś inne dworce poza główym?
Główny
Płaszów
stacji jest za to dużo
Płaszów
stacji jest za to dużo
- krzysztof.
- -#Prodigal son

ale nie mówimy o stacjach, ale o dworcu.... a ten jest chyba jeden- główny 
nie wiecie jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy z biletami jednodniowymi? można je jeszcze dostać?
Można i pewnie jeszcze długo będą dostępne 
No ja słyszałem że już nie...
chyba tak,bo mam dać 180 zł które da mi Wojtek Spartanowi więc chyba sąostrula pisze:nie wiecie jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy z biletami jednodniowymi? można je jeszcze dostać?
na pewno są bo IRONSPARTAN prosił o sprawdzenie i można kupić bez problemu - pytałem
a ja przypominam, ze mam do sprzedania jedno miejsce w autokarze z Krakowa
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Fakt że w Łodzi są, ale np we Wrocławiu nie ma już dostępu do biletów ani w Media Markt ani w Saturnie i innych punktach sprzedaży biletów. Chciałbym by Budziol to potwierdził napewno, bo niby wszędzie są, jednak dopiero w momencie potwierdzenia zakupu w danym punkcie pojawia się komunikat o niedostępności na ten dzień. Na inne dni bilety są dostępne i sprzedawane. Co nie oznacza że tych biletów nie możemy Wam ściągnąć chociażby poprzez "Strefę" z Łodzi (jeśli faktycznie się da i ktoś ostatnio kupował) lub od samych Węgrów, co niniejszym czynimy i nie ma z tym problemu. Poniżej moja korespondencja z Panią Luizą z Eventim Polska.
From: IRONSPARTAN [mailto:ironspartan@onet.eu]
Posted At: 25 czerwca 2010 09:48
Posted To: LUIZA processing
Conversation: Sziget Festival 2010
Subject: Sziget Festival 2010
Hello
Jestem organizatorem wyjazdu na koncert Iron Maiden , który odbędzie się 14 sierpnia podczas festiwalu Sziget w Budapeszcie. W Waszej sieci były dostępne bilety na ten koncert. W chwili obecnej możliwość kupna biletów jednodniowych, czy to przez Waszą stronę, czy w punktach np. Saturn czy Media Markt jest zablokowana. Chodzi o dzień 14 sierpnia. Czy to chwilowa blokada czy tęż musimy te bilety ściągać od organizatora. Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Maciej IRONSPARTAN Głowacki
Official Iron Maiden FC
Sanktuarium Polski FC Iron Maiden
Clansman Dolnośląski FC Iron Maiden
-------------------------------------------------------------------------------
From: Luiza.Chojnowska@eventim.pl.
To: ironspartan@onet.eu
Sent: Friday, June 25, 2010 10:47 AM
Subject: RE: Sziget Festival 2010
Witam,
Proszę skontaktować się z węgierskim oddziałem firmy Eventim drogą mailową pod adresem info@tex.hu
Pozdrawiam/Best regards,
Luiza Chojnowska
Obsługa Klienta
Customer Care
EVENTIM Sp. z.o.o.
--------------------------------------------------------------------------------
Od: IRONSPARTAN [mailto:ironspartan@onet.eu]
Wysłano: So 2010-06-26 13:35
Do: Chojnowska, Luiza
Temat: Re: Sziget Festival 2010
Hello
Czyli rozumiem że w w dystrybucji polskiego oddziału już ich nie będzie?
Pozdrawiam.
Maciej Głowacki
--------------------------------------------------------------------------------
Sent: Monday, June 28, 2010 11:41 AM
Niestety raczej nie.
Pozdrawiam,
Luiza Chojnowska
From: IRONSPARTAN [mailto:ironspartan@onet.eu]
Posted At: 25 czerwca 2010 09:48
Posted To: LUIZA processing
Conversation: Sziget Festival 2010
Subject: Sziget Festival 2010
Hello
Jestem organizatorem wyjazdu na koncert Iron Maiden , który odbędzie się 14 sierpnia podczas festiwalu Sziget w Budapeszcie. W Waszej sieci były dostępne bilety na ten koncert. W chwili obecnej możliwość kupna biletów jednodniowych, czy to przez Waszą stronę, czy w punktach np. Saturn czy Media Markt jest zablokowana. Chodzi o dzień 14 sierpnia. Czy to chwilowa blokada czy tęż musimy te bilety ściągać od organizatora. Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Maciej IRONSPARTAN Głowacki
Official Iron Maiden FC
Sanktuarium Polski FC Iron Maiden
Clansman Dolnośląski FC Iron Maiden
-------------------------------------------------------------------------------
Sent: Friday, June 25, 2010 10:47 AM
Witam,
Proszę skontaktować się z węgierskim oddziałem firmy Eventim drogą mailową pod adresem info@tex.hu
Pozdrawiam/Best regards,
Luiza Chojnowska
Obsługa Klienta
Customer Care
EVENTIM Sp. z.o.o.
Od: IRONSPARTAN [mailto:ironspartan@onet.eu]
Wysłano: So 2010-06-26 13:35
Do: Chojnowska, Luiza
Temat: Re: Sziget Festival 2010
Hello
Czyli rozumiem że w w dystrybucji polskiego oddziału już ich nie będzie?
Pozdrawiam.
Maciej Głowacki
Sent: Monday, June 28, 2010 11:41 AM
Niestety raczej nie.
Pozdrawiam,
Luiza Chojnowska
no wiesz zapytalem facet sprawdzil i mowi ze sa bez problemuIRONSPARTAN pisze:Chciałbym by Budziol to potwierdził napewno, bo niby wszędzie są, jednak dopiero w momencie potwierdzenia zakupu w danym punkcie pojawia się komunikat o niedostępności na ten dzień
ale ja kupowalem kilka miesiecy temu wiec teraz cezko mi powiedziec ze przy tuz przed samym kupnem cos sie nie blokuje
ale odpwiedz brzmi ze sa bilety i bez problemu mozna kupic poki co
szkoda, że trochę późno przypominasz, bo w sumie ja jestem z Krakowa a już załatwiłam sobie wyjazd z Ironspartanem z Wrockareiper pisze:a ja przypominam, ze mam do sprzedania jedno miejsce w autokarze z Krakowa
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
Słuchajcie !!
Sprawa wygląda tak - poszedłem do EmPicka W Rumi Woj Pomorskie Zapytać o bilet żeby mój brat kupił usłyszałem ,,niestety nie mamy możliwości sprzedaży biletów na dzień dzisiejszy.
Poinformowałem sympatyczną panią że wiem że bilety są dostępne w całej sieci i wytłumaczyłem jej na czym polega jej problem ze sprzedażą biletów mianowicie ze twierdzi iż nie ma takiej opcji. Przedstawiłem problem w innym punkcie (że w innym miastach również nie ma opcji sprzedaży i wyjaśniono mi pokazując system na cyzm polega problem i dzieki temu wiem !! że każdy punk Empik ma możliwość sprzedaży tych biletów niestety brak takiej możliwości polega z niekompetencji pracowników
Pokrótce chodzi o to że pozmieniały im się (kody/oznaczenia) - Kiedy pracownik wybiera bilet w systemie musi raz że po angielsku wybrać kraj ;] czego nei wszyscy wiedzą ,,HUNGARY'' czasem trzeba im niestety śmieszne ale podkreślić kolejna sprawa keidy wybierają dzień wyświetlają sie im dwa kody - jeden jest WIELKIMI LITERAMI ,,SZIGET _ costam'' a kolejny taki sam małymi - kiedy klikają wielkimi wyświetla im brak możliwości sprzedaży a kiedy małymi bilecik można sprzedać . Jest też taka sprawa że niekiedy faktycznie są zablokowane i wtedy muszą przedzwonić do Eventim i poinformować ich o tym i po chwili w danym punkcie są udostepniane.
Jestem pewny tego co pisze bo Bratu nie chciano sprzedać - zadzwoniłem wytłumaczyłem jak ma to zrobić i sprzedano - śmieszne i żenujące natomiast sprawdzone. - Wytlumaczy mi to jeden z pracownikow po tym jak razem do tego doszlismy i razie co pytajcie jak byscie mieli problemy
GG 7432742
Sprawa wygląda tak - poszedłem do EmPicka W Rumi Woj Pomorskie Zapytać o bilet żeby mój brat kupił usłyszałem ,,niestety nie mamy możliwości sprzedaży biletów na dzień dzisiejszy.
Poinformowałem sympatyczną panią że wiem że bilety są dostępne w całej sieci i wytłumaczyłem jej na czym polega jej problem ze sprzedażą biletów mianowicie ze twierdzi iż nie ma takiej opcji. Przedstawiłem problem w innym punkcie (że w innym miastach również nie ma opcji sprzedaży i wyjaśniono mi pokazując system na cyzm polega problem i dzieki temu wiem !! że każdy punk Empik ma możliwość sprzedaży tych biletów niestety brak takiej możliwości polega z niekompetencji pracowników
Pokrótce chodzi o to że pozmieniały im się (kody/oznaczenia) - Kiedy pracownik wybiera bilet w systemie musi raz że po angielsku wybrać kraj ;] czego nei wszyscy wiedzą ,,HUNGARY'' czasem trzeba im niestety śmieszne ale podkreślić kolejna sprawa keidy wybierają dzień wyświetlają sie im dwa kody - jeden jest WIELKIMI LITERAMI ,,SZIGET _ costam'' a kolejny taki sam małymi - kiedy klikają wielkimi wyświetla im brak możliwości sprzedaży a kiedy małymi bilecik można sprzedać . Jest też taka sprawa że niekiedy faktycznie są zablokowane i wtedy muszą przedzwonić do Eventim i poinformować ich o tym i po chwili w danym punkcie są udostepniane.
Jestem pewny tego co pisze bo Bratu nie chciano sprzedać - zadzwoniłem wytłumaczyłem jak ma to zrobić i sprzedano - śmieszne i żenujące natomiast sprawdzone. - Wytlumaczy mi to jeden z pracownikow po tym jak razem do tego doszlismy i razie co pytajcie jak byscie mieli problemy
GG 7432742
czyli jak mi babka powie, że biletu nie ma, to mam jej przeliterować H U N G A R Y? 
-
Deleted User 804
nie chce ktoś zrezygnować? a najlepiej dwa ktosie? 
Ja wczesniej wyrazalem chec zajecia miejsca :>
Aktualnie pisze sie na 3 :>
Aktualnie pisze sie na 3 :>
czyli więcej chętnych niz miejsc 
-
szatanista
- -#Long distance runner

Jakby się udało, to w sumie też się piszępiter pisze:TAK W OGÓLE TO MYŚLĘ O JESZCZE WIĘKSZYM AUTOKARZE ALE NIE WIEM CZY UDA MI SIĘ GO ZAŁATWIĆ BO DRUGIEGO AUTOKARU RACZEJ NIE PLANUJE - ALE KTO WIE....