15/08/2010 - IM - Rumunia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 15/08/2010 - IM - Rumunia
Orientuje się ktoś ile właściwie osób wchodzi do tego obiektu?? No i przede wszystkim czy będzie możliwość kupienia biletu w dniu koncertu.
260 zeta okolo wizzair we wtorek 17go rano. Jesli chodzi o bepzosrednie......ja dalem do katowic z przesiadka we forli cos troche ponad 100 zeta, ale to bylo kawalek czasu temu.Deleted User 804 pisze:Można jakoś tanio dolecieć z Cluj do wawy?
ciężko mówić o obiekcie jak to pod hipermarketemCrazy_Sam pisze:Orientuje się ktoś ile właściwie osób wchodzi do tego obiektu?? No i przede wszystkim czy będzie możliwość kupienia biletu w dniu koncertu.
A nie czasem na stadionie druzyny piłkarskiej z Cluj ?? 
Nie to jest pod hipermarketem na parkingu............
Bilety pewnie na spokojnie sie kupi w dniu koncertu.......
Bilety pewnie na spokojnie sie kupi w dniu koncertu.......
-
szatanista
- -#Long distance runner

ale sponsorem (czy tam organizatorem nawet) jest właściciel CFR ClujTekken666 pisze:A nie czasem na stadionie druzyny piłkarskiej z Cluj ??![]()
Tylko czy jest sens jechać 900 km w jedną stronę bez biletu w ręku... Nosi się jeszcze ktoś z zamiarem kupna? Myślę oczywiście o tej chorej przesyłce. Ja mam póki co 3 osoby, ktoś jeszcze chętny?
-
Deleted User 804
może jak się uda jakoś sensownie zaplanować trasę budapeszt -> cluj -> wawa
szatanista pisze:ale sponsorem (czy tam organizatorem nawet) jest właściciel CFR ClujTekken666 pisze:A nie czasem na stadionie druzyny piłkarskiej z Cluj ??![]()
Stąd sądziłem że może na stadionie, choć na mapie rzeczywiście jest to obok marketu :d.
Z mojej strony pomysł upadł niestety... Ale za to zapewne wyląduje w Budapeszcie 
Przyszlo rozliczenie karty i jestem pozytywnie zaskoczony. Za 15 biletow plus przesylka pobralo mi z konta 1694,10 PLN co daje kwote 112,94 PLN na osobę, wychodzi wiec, ze bede roznice odsylal na konta. Co do ewentualnej wysylki to juz bede sie kontaktowal indywidualnie na PW
Jesli sa chetni na druga partie to prosze sie zglaszac, moge sie tym zajac, jesli nie to rozliczam sie z tymi co wplacili za duzo i zamykam temat z mojej strony.
Jesli sa chetni na druga partie to prosze sie zglaszac, moge sie tym zajac, jesli nie to rozliczam sie z tymi co wplacili za duzo i zamykam temat z mojej strony.
a jeszcze tylko zapytam, Wy jedziecie na wlasna reke na Wegry, potem Rumunia i powrot do kraju? Kazdy zalatwia podroz we wlasnym zakresie?
generalnie tak 
kupuje ktoś jeszcze bilet ?
puszek, bo coonajmniej jedna osoba chce jeszcze kupić. Jesli jesteś zdecydowany - pisz! Jeśli masz kogoś jeszcze - to też pisz 
invader, masz bilet czy nie ?
-
Deleted User 2259
Można jeszcze jakoś zamówić bilety Szymon? czy już na własną rękę