13/07/2010 premiera video Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/07/2010 premiera video Final Frontier
Mmmm zapowiada się ciekawie
Dawno nie miałem takiej podniety czekając na coś, mniejsza o nowy teledysk, ja już chcę całą płytkę!!!
A co tu jest do podobania? Nic nie słychać przez te 40 sekund. To jak budować sobie opinię o całym filmie na podstawie trailera. Masz tak naprawdę blade pojęcie jaki jest film i jaki będzie ten album.Budziol pisze:mnie te 40 sekund naprawdę sie podoba!
nie wiem, ale widać na pewno wreszcie porządne wykonanie teledysku a nie badziewna komputerowa grafikę, oraz mimo ze tylko fragment refrenu to mnie sie on widzi 
Pytanie czy to będzie rzeczywiście teledysk do Final Frontier, czy tak dla zmyły dali refren tytułowego tutaj
śpiewa " Final Frontier" wiec raczej tytułowy
A singiel!? To "El Dorado" to pewnie tak "na próbę". Pamiętajmy że wałek tytułowy ma tutaj... ponad osiem minut!
Prawdopodobnie do video sporo go dotną 
-
El Dorado
SPOILER LYRICSÓW!!!
Chorus:
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
Chorus:
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
FFFUUUUUU... przeczytałemEl Dorado pisze:SPOILER LYRICSÓW!!! [...]
Dasz radę. Ja już trenuję i puszczam te 40 sekund non stop by lepiej się nauczyć.wojteq pisze:czy zdążę się nauczyć do przyszłorocznej trasy??
jeśli tak faktycznie bedzie leciał refren to jest to postrzał w stopę z ich strony
No More Lies i The Angiel & The Gambler jak widać niewiele ich nauczyły. ale od strony muzycznej może być grubiutko.
- dostoevsky
- -#Assassin

A Brave New World? Wuj z refrenem, podobno to powtarzane 'The Final Frontier' pojawia się dopiero na końcu utworu. Poczekajmy.Blase pisze:jeśli tak faktycznie bedzie leciał refren to jest to postrzał w stopę z ich stronyNo More Lies i The Angiel & The Gambler jak widać niewiele ich nauczyły. ale od strony muzycznej może być grubiutko.
Ciekawe skąd masz takie info. A tak w ogóle to Bruce nie śpiewa 2 razy "...The Final Frontier...", wsłuchajcie się dobrzedostoevsky pisze:podobno to powtarzane 'The Final Frontier' pojawia się dopiero na końcu utworu. Poczekajmy.
Co do utworu zobaczymy, na razie możemy się tylko domyślać jak brzmi tekst (chyba że już jest w necie gdzieś ktoś znalazł a ja nic o tym nie wiem xD). Tak jak słuchałem tego kawałka z filmiku wydaje mi się że fragment pochodzi z końca utworu.

Hmm no mi się wydaje że śpiewa dwa razy The Final Frontier chyba że to drugie zdanie/sformułowanie jest tak podobne no tego zwrotu że nie wychwytuje różnicy xD Aż tak dobrze angielskiego nie znamjArO pisze:Ciekawe skąd masz takie info. A tak w ogóle to Bruce nie śpiewa 2 razy "...The Final Frontier...", wsłuchajcie się dobrze
Rzeczywiście..Raz śpiewa "The Final Frontier", a drugi raz "Final Frontier"Ciekawe skąd masz takie info. A tak w ogóle to Bruce nie śpiewa 2 razy "...The Final Frontier...", wsłuchajcie się dobrze
A to stąd wiadomo o tym refrenie. Nie umiem sobie przetłumaczyć tej recenzji więc o tym nie wiedziałem ale dzięki za wyjaśnienie. Mi szczerze No More Lies się podobało, jak tam kilka razy się The Final Frontier powtórzy to nie będzie tak źle ale mam nadzieje że nie będzie to się działo przez 50% trwania utworuRzeczywiście..Raz śpiewa "The Final Frontier", a drugi raz "Final Frontier". Myślę, że z tym refrenem będzie podobnie jak z No More Lies. W tej recenzji która pojawila się tu na forum też napisali, że w tytułowej piosence Bruce będzie często powtarzał refren..Mam nadzieje, że nie będzie The Angel&Gambler 2..
-
Deleted User 804
poczekamy to się przekonamy
. W sumie ktoś przed premierą AMOLAD pisał że w reincarnation of BB w refrenie będzie powtarzany tytuł kawałka 
El Dorado pisze:SPOILER LYRICSÓW!!!
Chorus:
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
The Final Frontier
Tobiasz Ty to jesteś smieszny jak diabel :]
Wyglądało nieźle, brzmiało trochę gorzej...Głos Bruce'a trochę mi się nie podobał, jak cała płyta będzie taka to słabo 
Niektórym to się nigdy nie dogodzi
Fan to fan, upodobania pozostawia się w tyle...
Dużo powiedzieć nie można, ale mam przeczucie, ze to będzie dobry utwór, chyba lepszy od El Dorado