14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
więc spoko,busy są dwa,jeden o 4 drugi o 8
-
Daniel_Iron
- -#Charlotte

Ja też z kolegą wolałbym jechać tym o 4.00 rano
Najprawdopodobniej większość pojedzie o 4 rano a tylko 9 osób o 8. Ale to się ustali na początku sierpnia
to na 100% potrzebne będą 3 busy
może by tak zorganizować jakieś spotkanie (najlepiej jeszcze w lipcu), będzie okazja by wszystko ustalić, bo ja nie czuję się na siłach by wszystko ustalać w imieniu tej grupy osób która jedzie tym wcześniejszym busem ( o ile jeden-co wątpie ,starczy)czester52 pisze:Najprawdopodobniej większość pojedzie o 4 rano a tylko 9 osób o 8. Ale to się ustali na początku sierpnia
Krynio nie panikuj. Spotkamy się w sierpniu i wszystko ustalimy.
Jesli chodzi o mnie to troche problematyczne jest spotkanie sie przy piwie zeby pogadac we Wroclawiu, bo mieszkam w Krakowie...
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
I jedziesz z Wrocławia?
Według mnie spokojnie wystarczy jak umówi się kilku przedstawicieli-organizatorów, a cała reszta będzie mogła napisać swoje sugestie na forum
Według mnie spokojnie wystarczy jak umówi się kilku przedstawicieli-organizatorów, a cała reszta będzie mogła napisać swoje sugestie na forum
Tak, bo według moich ówczesnych informacji na wyjazd z Krakowa nie było już miejsc, a ja byłam dość zdeterminowana 
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
Wiadomo, że nie ma sensu przyjeżdżać. Każdy zostanie poinformowany co i jak w swoim czasie, więc nie ma co się obawiać. Mam od razu prośbę, aby wpłacać (jeżeli macie możliwość oczywiście) pieniążki tak, aby całość mieć już zapłaconą czyli 150zł łącznie.
jedno co mogę napisać to to ,że nasz bus będzie miał wyjazd z okolic Dworca PKP ,najlepiej stacji Statoil ,która znajduję się nieopodal Dworca PKP ,jeśli wyjazd będzie o godz. 4 to zbiórka o 3.30 wskazana
no raczej! i jak wyjedziemy o 4 to o której będziemy na miejscu?
Jedna teoria glosi, ze jedzie sie 14h inna ze 10h... Z innej beczki ja tak myślałem, że skoro jedziemy o 4, to może zrobi się jakieś spotkanie "drink to death"? Tak powiedzmy o 20 albo 22, kulturalnie wypije się pare piwek... wolałbym nie pić podczas jazdy nic, ze względu na brak toalety.
ten o 4 będzie między 12 a 14
Ja mam pytanie organizacyjno-społeczne
ktoś poza mną planuje na zwiedzanie Budapesztu przed koncertem?
[edit]
są jeszcze wolne miejsca?
ktoś poza mną planuje na zwiedzanie Budapesztu przed koncertem?
[edit]
są jeszcze wolne miejsca?
ja na pewnoNav pisze:ktoś poza mną planuje na zwiedzanie Budapesztu przed koncertem?
bedziemy juz okolo 9tej rano wlasnie po to by pozwiedzac to pieknie miasto a koncert MAIDEN nie predzej niz kolo 21 pewnie
Ja również chciałbym trochę pochodzić
Miejsca jeszcze są, ale należy się decydować w najbliższym czasie, a nie odkładać na ostatnią chwilę, bo może być za późno.
ktoś się orientuje czy na Węgrzech można pić w miejscu publicznym?
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

...a Ty tylko o jednym