13/07/2010 premiera video Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: 13/07/2010 premiera video Final Frontier
A, i wokal brzmi dla mnie super.
Nawiązanie do Indiana Jones jest żałosne....
El Dorado lepsze, ale ta piosenka też dobra, nawet bardzo. Ale musimy poczekać aż udostępnią cały utwór i bez tych odgłosów z teledysku. A teledysk mi się bardzo podoba 
Piosenka niezła, ale na kolana nie powala, ogólnie i tak super. Lepszy the Final Frontier w głośnikach niż the Final Frontier w wytwórni.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Póki co Eldorado ten utwór nie przebił. Ale wypowiem się bardziej, jak przesłucham go pare razy.
Z tym się zgadzam, nie potrzebne te dźwięki.soulburner pisze:Utwór jest dobry... ale za dużo dźwięków samego klipu. To raz. Dwa - przeciążenia w kosmosie. Trzy: dźwięki w kosmosie.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Jedno mnie tylko zastanawia... gdzie "galopady", gdzie wpadające od razu w ucho melodie... tego mi brakuje.
Kawałek fajny, a teledysk też mi sie podoba, kicz w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
chyba Cie główka bolimolojuh pisze:El Dorado lepsze
beznadzieja ten klip, kawałek niewiele lepszy od El Dorado, ale jak ta płyta będzie na poziomie tych dwóch wałków, to niech oni lepiej zakończa karierę, bo generalnie zapowiada się gówno niemiłosierne
już nie mam tu najwięcej postów

Chyba Cię popultałoSzajba pisze:kawałek niewiele lepszy od El Dorado
Jedynie refren fajny i wpadający w ucho
brakuje tylko patetycznych harmonii!
Zgodzę się w 100%. Bardzo takie "proste" by nie napisać "prostackie" te dwa kawałki. Bez czadu, jaja - nie będzie z pewnością płyta roku.Szajba pisze:beznadzieja ten klip, kawałek niewiele lepszy od El Dorado, ale jak ta płyta będzie na poziomie tych dwóch wałków, to niech oni lepiej zakończa karierę, bo generalnie zapowiada się gówno niemiłosierne
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak dla mnie kawałek bardzo przyzwoity, zdecydowanie lepszy niż tragiczne ElDorado. No i w końcu jest jakieś kapitalne solo! Kawałka słucha się bardzo przyjemnie, nię męczy i nie nudzi tak jak poprzenik. Ogólnie po ElDorado bardzo miłe zaskoczenie. Tylko po cholere są te dźwięki z teledysku? Przecież przez to są momenty, że tak naprawdę niewiele słychać... Sam teledysk, to wiadomo - Maiden - więc nie może być fajny.
Kawałek zdecydowanie na plus, ale szału nie ma.
Kawałek zdecydowanie na plus, ale szału nie ma.
to nie ja napisałemmolojuh pisze:Chyba Cię popultałoSzajba pisze:kawałek niewiele lepszy od El Dorado![]()
Jedynie refren fajny i wpadający w ucho
tego to ja się już po Iron Maiden nie spodziewam niestety. Niech grają trasy, a nie tworzą kawalki..tomtomala pisze:nie będzie z pewnością płyta roku.
już nie mam tu najwięcej postów

Kawalek niewiele gorszy od el dorado, ale jesli plyta bedzie na poziomie tych dwoch kawalkow to dobrze ze panowie nie skonczyli jeszcze kariery, bo szykuje sie fajna plyta
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Bo już im sie chyba pomysły na nie wyczerpały.ostrula pisze:brakuje tylko patetycznych harmonii!
Sympatyczny utwór, oparty na niezbyt maidenowym riffie. Solówki nawet spoko. Jak dla mnie może być.
jak dla mnie to super, po mega fajnym jak dla mnie El Dorado, jest coś co mu dorównuje, chociaż przyznam że wolałbym ten nowy kawałek na żywo usłyszec
no wlaśnie! na koncertach to będzie moc! 
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie zapominajmy, że kawałek trwa dłużej, więc zostało obciętę intro i ew. outro. Jestem troszkę zawiodziony, ale....
Spokojnie. Recenzent, który wydaje się być dosyć wiarygodny (strona 46 z tematu o płycie) nie piał z zachwytu nad tymi dwoma kawałkami, a doświadczenie poprzednich lat powinno nas nauczyć, że najlepszych utworów nie udostępniają przed premierą.
Mimo iż jak gdzieś napisałem, wydaje mi się, że nagrywali na setkę, to brzmi lepiej, wokal całkiem całkiem i solówki tutaj super, bardziej melodyjne, zapadające w ucho i moim zdaniem robiące większe wrażenie, niż na AMOLADzie.

Spokojnie. Recenzent, który wydaje się być dosyć wiarygodny (strona 46 z tematu o płycie) nie piał z zachwytu nad tymi dwoma kawałkami, a doświadczenie poprzednich lat powinno nas nauczyć, że najlepszych utworów nie udostępniają przed premierą.
Mimo iż jak gdzieś napisałem, wydaje mi się, że nagrywali na setkę, to brzmi lepiej, wokal całkiem całkiem i solówki tutaj super, bardziej melodyjne, zapadające w ucho i moim zdaniem robiące większe wrażenie, niż na AMOLADzie.
Szajba, czemu się zrobiłeś taki krytyczny w stronę IM?Szajba pisze:tego to ja się już po Iron Maiden nie spodziewam niestety. Niech grają trasy, a nie tworzą kawalki..tomtomala pisze:nie będzie z pewnością płyta roku.
Ostatnio zmieniony wt lip 13, 2010 4:30 pm przez dostoevsky, łącznie zmieniany 2 razy.