The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Skąd to masz?
Wpisz w googlu "Final Frontier Single" - wyskoczą linki. Polecam stronę maiden666.de czy blog Iron Maiden Brazil.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Te komiksowe okładki są rewelacyjne!! 
Raczej nie tyle singiel co promo dla mediów... Ale to dobrze, bo pewnie lada dzień wycieknie wersja The Final Frontier bez tego głupiego strzelania itp.
Swoja droga polecam Wam filmik, na podstawie książki Raymonda Briggsa "When The Wind Blows", na podst. której powstał 11-minutowy "When The Wild Wind Blows":
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4076482887
Tematycznie zapowiada się "Brighter Than A 1000 Suns pt. 2" tylko bardziej dramatyczny.
Raczej nie tyle singiel co promo dla mediów... Ale to dobrze, bo pewnie lada dzień wycieknie wersja The Final Frontier bez tego głupiego strzelania itp.
Swoja droga polecam Wam filmik, na podstawie książki Raymonda Briggsa "When The Wind Blows", na podst. której powstał 11-minutowy "When The Wild Wind Blows":
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4076482887
Tematycznie zapowiada się "Brighter Than A 1000 Suns pt. 2" tylko bardziej dramatyczny.
No może i masz racje ale nadal twierdze że wsadzenie płyty w metalowe pudełko nie robi z niej wersji limitowanej. Na pewno gdyby chcieli wsadzili by coś ciekawego, chociażby np DVD z zapisem video El Dorado z któregoś z koncertów, albo wstepne wersje utworów nie wiem możliwości jest mnóstwoPiwowarus pisze:No ma. Inne, ładne pudełko. W dużej części właśnie na tym opiera się wyjątkowość tych wydań - przykład ostatnia Metallica. Ja osobiście nie widzę możliwości, żeby zespoły takie jak Iron Maiden czy Metallica bawiły się w dodatkowe utwory, które były by niedostępne na innych wydaniach. Tutaj ma tez być ten klucz do ściągnięcia z internetu dodatkowych materiałów, zawsze coś.Zilian pisze: Jednak wydawanie płyty w wersji limitowanej która nie różni się niczym poza pudełkiem jest dla mnie trochę bez obrazy ale śmieszneWersja limitowana powinna mieć coś co przyciąga fanów co sprawia że chce się ją mieć a nie być limitowana tylko z nazwy
człowieku to nie o to chodzi wcale 
Rzucą jeszcze jakiś utwór przed premierą?
Już dawno rzucili, nie słyszałeś jeszcze Mother Of Mercy?Rzucą jeszcze jakiś utwór przed premierą?
Gdzie to słyszałeś?? Nie ma tego nigdzie nawet na youtubemolojuh pisze:Już dawno rzucili, nie słyszałeś jeszcze Mother Of Mercy?Rzucą jeszcze jakiś utwór przed premierą?
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

to byla ironia...ShoNy pisze:Już dawno rzucili, nie słyszałeś jeszcze Mother Of Mercy?
Gdzie to słyszałeś?? Nie ma tego nigdzie nawet na youtube
Tak, to była ironiaNicko McBrain pisze:ShoNy napisał/a:
Już dawno rzucili, nie słyszałeś jeszcze Mother Of Mercy?
Gdzie to słyszałeś?? Nie ma tego nigdzie nawet na youtube
to byla ironia...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba najlepszy do tej pory track-by-track: http://www.musicradar.com/news/guitars/ ... ack-264423
Universal bawi się w polska cene ale EMI ma wydania EE VERSION (czyli east europe) identyczne do polskiej ceny tylko z przodu ma naklejkę PL i z tylu ma flagi krajow z tego regionu europy... hehe... ale widzialem w nowościach EMI ze raczej nie planuja tego i dobrze!
Pewnie mnie zjecie ale moim zdaniem taka polska cena nie jest zła
Jak ktoś nie ma wystarczających funduszy zamiast ściągać płytę z neta kupi sobie tańsze wydawnictwo
A jak ktoś bawi się w kolekcjonowanie tak jak ja kupuje droższe i tyle
Ja tam w tych Polskich wydaniach nie widze problemu, moim zdaniem jest to dobry pomysł 
-
El Dorado
a ja mam The Final Frontier bez odgłosów teledyskowych , haha
I fajnie się słucha? Zyskał coś ten kawałek bez tych odgłosów? Jeszcze 3 tygodnie i wszystko będzie wiadomo.
-
El Dorado
słucha sie go okropnie, jest beznadziejny, rani moje uszy i krwawię. Mam również problem z utrzymaniem wodzy w zwieraczach, tak ciężko się tego słucha. Żałuję, że to mam.
-
Deleted User 804
mam podobne odczucia jak czytam niektóre Twoje posty
-
szatanista
- -#Long distance runner

no i po co sie napinasz, Deleted User 804, w strone Tobinka w temacie nt. tworczosci Iron Maiden? Chlopakowi sie nie podoba, tak samo jak mi zreszta i ma do tego prawo. Wg. mnie utwor "Final Frontier" to jeden z najgorszych gniotow jakie puścili w obieg i tyle. I co? napiszesz, ze masz takie same odczucie wobec mnie? ogarnij sie czlowieku.
-
Deleted User 804
Póki co jedyną osobą która się tu napina jesteś Ty, no i ewentualnie Tobink przez "problemy ze zwieraczami". Oczywiście można nie lubić nowego kawałka maiden, ale pozostaje kwestia w jaki sposób się to wyraża.
Nie, tak nie napiszę ale coś by w tym było i to bynajmniej nie ze względu na to czy bodoba Ci się nowy kawałek.szatanista pisze:Wg. mnie utwor "Final Frontier" to jeden z najgorszych gniotow jakie puścili w obieg i tyle. I co? napiszesz, ze masz takie same odczucie wobec mnie?