Musisz zaakceptować tę formę, bo Tobink jest Palikotem z okolic ŁodziDeleted User 804 pisze:Póki co jedyną osobą która się tu napina jesteś Ty, no i ewentualnie Tobink przez "problemy ze zwieraczami". Oczywiście można nie lubić nowego kawałka maiden, ale pozostaje kwestia w jaki sposób się to wyraża.
Nie, tak nie napiszę ale coś by w tym było i to bynajmniej nie ze względu na to czy bodoba Ci się nowy kawałek.szatanista pisze:Wg. mnie utwor "Final Frontier" to jeden z najgorszych gniotow jakie puścili w obieg i tyle. I co? napiszesz, ze masz takie same odczucie wobec mnie?
The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: The Final Frontier
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak na razie, to wszystkie opisy nowego albumu są zdecydowanie na plus i to bardzo mnie cieszy. Zdecydowanie z każdym kolejnym przeczytanym artykułem napięcie rośnie 
taaa, a co było z AMOLAD? Najlepszy album po reunion?Mr.Hankey pisze:Jak na razie, to wszystkie opisy nowego albumu są zdecydowanie na plus i to bardzo mnie cieszy. Zdecydowanie z każdym kolejnym przeczytanym artykułem napięcie rośnie
AMOLAD to gniot. Dzisiaj sobie puściłem po latach, bo wkrótce po premierze porzuciłem ten album na dobre. Shit straszny
Bruce pieje niemiłosiernie, brzmienie okropne, kawałki rozwleczone... Jedynie Benjamin i Greater jakoś przetrzymałem bez grymasu na twarzy.
Każdy kawałek brzmi jak jakieś demo, wydaje się niedopracowany. Taki brighter ma potencjał, ale bruce i brzmienie gitar jest tragiczne. Instrumentalne kawałki na tej płycie brzmią jakoś sucho, pusto, bez polotu zupełnie, zero mięcha.
No tak, ale Harris nie stosował na koncertach stoperów, jest głuchy jak pień, więc ma w dupie takie pierdoły, jak brzmienie albumu.
-Jest pierdolnięcie?
-jest
-no to jedziemy!
tak wygląda rozmowa Harrisa z Shitlejem
Także teraz będzie podobnie i Final Frontier to pewnie jeden z dwóch kawałków, który da się słuchać
- dostoevsky
- -#Assassin

No właśnie! AMOLAD byłby super, gdyby nie ta fatalna produkcja. Bo tych próbkach z TFF mogę stwierdzić, że jest nieco lepiej.
no to druga promówka się szykuje (bo jeszcze nie widziałem jej do kupienia), a jeszcze EL DORADO nie zdobyłem bo ceny na ebay kosmos :/RALF pisze:Czyżby kolejny singiel?Obrazek
jest juz na youtube IMTV episode 3?
Czy wy na pewno jesteście na forum fanów Iron Maidensyzygy pisze:AMOLAD to gniot. Dzisiaj sobie puściłem po latach, bo wkrótce po premierze porzuciłem ten album na dobre. Shit strasznyPamiętałem, że jest źle, ale żeby aż tak?
Bruce pieje niemiłosiernie, brzmienie okropne, kawałki rozwleczone... Jedynie Benjamin i Greater jakoś przetrzymałem bez grymasu na twarzy.
Każdy kawałek brzmi jak jakieś demo, wydaje się niedopracowany. Taki brighter ma potencjał, ale bruce i brzmienie gitar jest tragiczne. Instrumentalne kawałki na tej płycie brzmią jakoś sucho, pusto, bez polotu zupełnie, zero mięcha.
No tak, ale Harris nie stosował na koncertach stoperów, jest głuchy jak pień, więc ma w dupie takie pierdoły, jak brzmienie albumu.
W głowie się nie mieści co niektórzy wypisują. Kup sobie kasetę z muzyką disco polo i będziesz zadowolony
Mi tam AMOLAD się podoba zresztą jak każda płyta IM. Fakt możne nie jest aż taka super ekstra chociaż mówię mi się podoba, ale nie jest też nie wiadomo jak gówniana
Tylko robię sobie długie odstępy pomiędzy słuchaniem płyty. Staram się nie słuchać jej w kółko (oczywiście są wyjątki) bo wtedy najzwyczajniej się nudzi
Kiedyś chyba zrobiłem sobie przerwę od muzyki Im chyba około miesiąca i jak po tym miesiącu się mi ich przyjemnie słuchało to sobie nie wyobrażacie 
każdy może tu w cywilizowany sposób wyrażać swoje zdanie.
ludzi pokroju Tobiasza, sam zastanawiam się co tu jeszcze trzyma.
Wypowiedzi pokroju to czy tamto to gów... mówią same za siebie oraz za użytkownika, który pokusił się o tak bogatą argumentację
ludzi pokroju Tobiasza, sam zastanawiam się co tu jeszcze trzyma.
Wypowiedzi pokroju to czy tamto to gów... mówią same za siebie oraz za użytkownika, który pokusił się o tak bogatą argumentację
krytyka zakazana?jArO pisze:Czy wy na pewno jesteście na forum fanów Iron Maiden
Amolad mi się zupełnie nie podoba, napisałem dlaczego. Mam wielbić każdą płytę tego zespołu, dlatego, że jestem tu zarejstrowany? Czy płyty z logiem IM mają mi się odgórnie podobać? Mam nie widzieć tego, że Bruce pieje niemiłosiernie, a brzmienie DoD i AMOLAD pozostawia wiele do życzenia?
Że silą się na jakiś progres, a wychodzi im parodia samych siebie?
aha, skoro tak mówiszjArO pisze:Kup sobie kasetę z muzyką disco polo i będziesz zadowolony
aha, skoro tak mówiszsyzygy pisze:Mam nie widzieć tego, że Bruce pieje niemiłosiernie, a brzmienie DoD i AMOLAD pozostawia wiele do życzenia?
Że silą się na jakiś progres, a wychodzi im parodia samych siebie?
ja mam zupełnie inne zdanie
No i Twoje prawo 
-
boniek1977
- -#Prowler

poniedzialek godzina 16.41
4 dni do koncertu w Dublinie a jako ze teraz mieszkam na samym koncu Irlandii nie moglo mnie tam zabraknac
cieszy mnie to ze jako pierwsi w europie bedziemy mogli cieszyc sie muzyka
jak w sobote dojde do siebie to bede probowal cos napisac jakie wrazenia i ogolne sprawy
wesoly bus z Westport
nie wiem ile zostalo sprzedanych biletow ale w tutejszym radio ciagle reklamuja koncert z mojego miasteczka gdzie mieszka 4 tys ludzi jedzie 25 w busie a moze i kilka osob prywatnie
nie oszukujmy sie teraz jest
FINAL COUNTDOWN

4 dni do koncertu w Dublinie a jako ze teraz mieszkam na samym koncu Irlandii nie moglo mnie tam zabraknac
cieszy mnie to ze jako pierwsi w europie bedziemy mogli cieszyc sie muzyka
jak w sobote dojde do siebie to bede probowal cos napisac jakie wrazenia i ogolne sprawy
wesoly bus z Westport
nie wiem ile zostalo sprzedanych biletow ale w tutejszym radio ciagle reklamuja koncert z mojego miasteczka gdzie mieszka 4 tys ludzi jedzie 25 w busie a moze i kilka osob prywatnie
nie oszukujmy sie teraz jest
FINAL COUNTDOWN
Te okładki sa takie fajne, że milusio by było jakby wyszły jako 12" :jBudziol pisze:no to druga promówka się szykuje (bo jeszcze nie widziałem jej do kupienia), a jeszcze EL DORADO nie zdobyłem bo ceny na ebay kosmos :/
Rzeczywiście lepiej gdyby były na minussyzygy pisze:taaa, a co było z AMOLAD?Mr.Hankey pisze:Jak na razie, to wszystkie opisy nowego albumu są zdecydowanie na plus i to bardzo mnie cieszy. Zdecydowanie z każdym kolejnym przeczytanym artykułem napięcie rośnie
A AMOLAD rządzi
Rzeczywiście jest już ostatnia prosta, widać powoli metęboniek1977 pisze: nie oszukujmy sie teraz jest
FINAL COUNTDOWN
Co do hali, w której odbywać się będzie koncert to wchodzi tam 14 000 widzów.
Zdjęcie z niedawnego koncertu Pearl Jam:

Więcej informacji na temat O2 : http://en.wikipedia.org/wiki/The_O2_%28Dublin%29
Fajna hala i na pewno dźwięk też się dobrze rozchodzi. Nie jest jakaś ogromna ale dzięki temu widzowie z dalszych miejsc tez mogą wszystko dobrze w miarę widzieć i słyszeć. Zawsze będę twierdził że IM jest zespołem nadającym się świetnie do koncertowania w tego typu obiektach.
Na Maiden tam wejdzie 11,000 - scena jest ogromna, szczególnie jak na ten obiekt.
MY TU O NICZYM prawimy, - a zainteresowanych "TFF" zapraszam na stronę główną "SANKTUARIUM FC".
MY TU O NICZYM prawimy, - a zainteresowanych "TFF" zapraszam na stronę główną "SANKTUARIUM FC".
- dostoevsky
- -#Assassin

O rany. Po tych próbkach stwierdzam, że tak Maideni jeszcze nigdy nie grali, a kawałek numer jeden - bez dodatkowych odgłosów + intro - może być bardzo, bardzo super (też brzmi jak na nich bardzo innowacyjnie). Mam wrażenie, że będzie bardziej pomysłowo w kwestii kompozycji, niż na AMOLADzie, chociaż próbka The Talisman brzmi baaaaardzo podobnie do The Legacy, ale to za mało, żeby ich posądzić o autoplagiat (a może jednak takie nawiąznie do Legacy, również w warstwie lirycznej? kto wie).RALF pisze:Na Maiden tam wejdzie 11,000 - scena jest ogromna, szczególnie jak na ten obiekt.
Natomiast Starblind ma zajebistą rytmikę!
P.S. Mother of Mercy brzmi w stylu solowego Bruce'a, Coming Home również. The Alchemist - rytmika w stylu Man on the Edge (i w ogóle kompozycji z The Factor), czyli typowe maidenowanie.
Jestem bardziej zajarany tymi próbkami, niż próbkami, które puścili w obieg na jakiejś stronie przed AMOLADem, dokładnie 4 lata temu.
Szykuje się mocna płyta, i jestem przekonany, że będzie lepsza niż AMOLAD.
- soulburner
- -#Invader

Heh, fragment "When The Wild Wind Blows" tak się do mnie przykleił, że cały czas mi w głowie gra 
You must gather your party before venturing forth.