The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Czwarta planeta zrobiona, ale niestety gdzieś zgubiłem jedną literkę więc nie ma z niej tapety
.
tak albo gotowe CD wyjdzie z monitoramolojuh pisze:Popultało cie? album można bedzie pobrać jak już to we formacie flac..Budziol pisze:pewnie na końcu pobiera się cały album w mp3
czekamy na postępy w grze
Ja nie moge ostatniej przejść, narazie nie próbuje, później skończe. Za literkami trzeba chyba powtórzyć po prostu reszte planet az sie znaidzje wszystkie

Na każdej planecie są dwie. Ale jak się je zbierze a nie ukończy levelu to niestety się kasują
.
-
Deleted User 804
na czwartą już niestety nie mam sił by drugi raz przechodzić. Wcześniej też przeszedłem tyle że bez i. Teraz niby wiem gdzie jest, ale i tak za duża katusza w to grać zwłaszcza dla tapety której i tak sobie nie ustawie na pulpicie 
większą przyjeność sprawia mi łapanie much pod sklepem mięsnym niz gra w dziadostwo 
Ale Ty facet pier***isz xD Nudny się stajeszBorys1978 pisze:większą przyjeność sprawia mi łapanie much pod sklepem mięsnym niz gra w dziadostwo
hahahahahaZilian pisze:Ale Ty facet pier***isz xD Nudny się stajeszBorys1978 pisze:większą przyjeność sprawia mi łapanie much pod sklepem mięsnym niz gra w dziadostwoWydaje mi się że starasz się besztać wszystko żeby pokazać jaki to jesteś fajny ale yyy nie wychodzi Ci xD Gra fajna
-
Deleted User 804
tapety z pierwszych 4 plansz. Nad 5 niech ktoś inny się pomęczy.
Prawda, ze żałosny z niego dupek?Zilian pisze:Ale Ty facet pier***isz xD Nudny się stajeszBorys1978 pisze:większą przyjeność sprawia mi łapanie much pod sklepem mięsnym niz gra w dziadostwoWydaje mi się że starasz się besztać wszystko żeby pokazać jaki to jesteś fajny ale yyy nie wychodzi Ci xD Gra fajna
Tak btw przeszedlem cala ta gre i zakonczenie bida :/ ( w porownaniu do bardzo fajnego intra). Widzimy tylko scene i publicznosc, przy czym na scenie sa tylko INSTRUMENTY, nawet nie ma czlonkow zespolu... to juz przesada :<
buuuuuuuuuuuuuu 
To ja to p..
.
-
Deleted User 804
pewnie to jakiś wstęp do drugiej misji do której dostęp będzie po wydaniu albumu jak się poda kod z niegoKozas pisze:Tak btw przeszedlem cala ta gre i zakonczenie bida :/ ( w porownaniu do bardzo fajnego intra). Widzimy tylko scene i publicznosc, przy czym na scenie sa tylko INSTRUMENTY, nawet nie ma czlonkow zespolu... to juz przesada :<
"Już za dwa tygodnie na sklepowych półkach pojawi się najnowszy album legendarnych Iron Maiden.
Tymczasem, EMI Records ogłosili dzienne daty premiery „The Final Frontier” (2010): 13 VIII 2010: Europa Kontynentalna, 16 VIII 2010: UK, 17 VII 2010: USA (UMe/EMI) i w końcu 18 VIII 2010: Japonia i pozostałe kontynenty.
W Grecji ukaże się nawet specjalna, limitowana edycja krążka, składająca się z Digi – Packu, 32 – stronicowego bookletu i specjalnego pudełka. Rzecz wydana w tym wariancie, będzie rozprowadzana przez sieci kolportera krajowej prasy, sklepy muzyczne i księgarnie."
To ja już bym wolał tą grecką edycję niż to w metalowym pudle..
Tymczasem, EMI Records ogłosili dzienne daty premiery „The Final Frontier” (2010): 13 VIII 2010: Europa Kontynentalna, 16 VIII 2010: UK, 17 VII 2010: USA (UMe/EMI) i w końcu 18 VIII 2010: Japonia i pozostałe kontynenty.
W Grecji ukaże się nawet specjalna, limitowana edycja krążka, składająca się z Digi – Packu, 32 – stronicowego bookletu i specjalnego pudełka. Rzecz wydana w tym wariancie, będzie rozprowadzana przez sieci kolportera krajowej prasy, sklepy muzyczne i księgarnie."
czyli już w pt będzie można kupić u nas 
W poniedziałek kupię w pudełku metalowym w MM - Galeria Łódzka. Jakieś 75 PLN.

może w pt uda się w Łodzi lub Krakowie (MM, SATURN)
- maidengraf
- -#Wrathchild

Ostatnio zmieniony ndz sie 01, 2010 5:23 pm przez maidengraf, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie moment. To specjalne pudełko to może być właśnie to metalowe pudło, a 32 stronicowy booklet to może być książeczka z tego metalowego pudełka. Nie widziałem informacji źródłowej, ale może gdzieś zaszła pomyłka w przekazie.peep4 pisze: W Grecji ukaże się nawet specjalna, limitowana edycja krążka, składająca się z Digi – Packu, 32 – stronicowego bookletu i specjalnego pudełka. Rzecz wydana w tym wariancie, będzie rozprowadzana przez sieci kolportera krajowej prasy, sklepy muzyczne i księgarnie."