The Final Frontier World Tour - relacje z koncertów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - relacje z koncertów
Nie grali covera. Zagrali 6 utworow czyli cala EP plus dwa zupelnie mi nie znane. Nie powiem ci wiec co to bylo. Co do programu to byl to darmowy program festivalu dostepny jedynie w jednym miejscu i nie wiem kompletnie dlaczego. Niewiele osob go w ogole widzialo. Tour booka nie bylo, za to mnostwo nowych koszulek
Nie mam pojecia w jaki sposob wstawic tu zdjecia z dysku:(
tak czytam z rozchylonymi ... rekomarob69 pisze:Kolejna zmiana plachty, tym razem na najbardziej mi sie podobajaca tego wieczoru. Nie pamietam bym widzial ja wczesniej. To taki jakby posag kobiety z rozlozonymi rekoma w otoczeniu
greckich kolumn zza ktorych czai sie nowy Eddie. Rewelacja !!! Bez zadnej zapowiedzi, bez zadnej przerwy zaczyna sie NO MORE LIES. To moj ulubiony kawalek z DOD wiec tym razem
w USA jej nie było chyba?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Płachta No More Lies jeszcze z trasy Dance of Death. Byla tez w USA. 
łeeeeee 
wiem która taka niebieska chyba?
myślałem że coś nowego

kilka przez fotosik chociażby jak robiłeś sklepiku
wiem która taka niebieska chyba?
myślałem że coś nowego
jak masz to dawajrob69 pisze:za to mnostwo nowych koszulek
kilka przez fotosik chociażby jak robiłeś sklepiku
hihi ... Budziol jak kazdy normalny facet gdy widzi slowo "rozlozone" to czyta "rozchylone" a jesli juz jest cos rozlozone to na bank nie moga byc to rece:)
Plachta musiala byc w USA gdyz do tej trasy nalezy. Ja nie widzialem na YT video z USA do No More Lies wiec dlatego napisalem, ze i plachty nie pamietam. Ale co tam ... wazne przeciez, ze teraz ja zobaczylem. Produkuje jeszcze jeden post dotyczacy samego festiwalu, merchu, oprawy i w ogole takich moich obserwacji ale dajcie mi troche czasu bo sam nie mam go zbyt wiele. I niech ktos mnie poinstruuje jak dodac fotki do posta z dysku bo nie mam pojecia:( Nie mam ich zbyt wiele ale chocby kilka chcialbym wam pokazac.
Plachta musiala byc w USA gdyz do tej trasy nalezy. Ja nie widzialem na YT video z USA do No More Lies wiec dlatego napisalem, ze i plachty nie pamietam. Ale co tam ... wazne przeciez, ze teraz ja zobaczylem. Produkuje jeszcze jeden post dotyczacy samego festiwalu, merchu, oprawy i w ogole takich moich obserwacji ale dajcie mi troche czasu bo sam nie mam go zbyt wiele. I niech ktos mnie poinstruuje jak dodac fotki do posta z dysku bo nie mam pojecia:( Nie mam ich zbyt wiele ale chocby kilka chcialbym wam pokazac.
ze Stefkiem niesamowita sprawa

Dokladnie jeszcze nie moge uwierzyc, ze dzialo sie to na prawde
Podam Wam jeszcze link do zdjecia okladki ostatniego wydania angielskiego Metal Hammera. Nic nie napisze wiecej byscie przezyli wiekszy szok
http://www.metalhammer.co.uk/wp-content ... Dcover.gif
Dolaczam jeszcze link do kilku zdjec Maidena jakie pojawily sie na stronie Metal Hammera
http://www.metalhammer.co.uk/news/sonis ... on-maiden/
http://www.metalhammer.co.uk/wp-content ... Dcover.gif
Dolaczam jeszcze link do kilku zdjec Maidena jakie pojawily sie na stronie Metal Hammera
http://www.metalhammer.co.uk/news/sonis ... on-maiden/
A jak ktoś nie wierzy, to niech odpali teledysk No More Lies.WICKER MAN pisze:Płachta No More Lies jeszcze z trasy Dance of Death. Byla tez w USA.
Więc szykuje się halowa trasa po UK, słychać że mają od UK rozpocząć koncerty w styczniu... Na dniach powinni ogłosić 5 festiwalowych koncertów w Australii. Szykuje się wielka trasa, jestem ciekaw wielu aspektów oprawy.... Odliczam już godziny do WACKEN.
Doskonała relacja, dzięki
Doskonała relacja, dzięki
Kilka fotek z Knebworth.
Dodaje tak jak potrafie
Inaczej nie umiem
Fotki na ktorych widac scene w trakcie przygotowan sa robione oolo 10 rano gdy ekipa sprawdzala wszystko zwiazane z Maiden. Pozniej wszystko zostalo zasloniete.
Dodaje tak jak potrafie
Ostatnio zmieniony wt sie 03, 2010 8:23 pm przez rob69, łącznie zmieniany 1 raz.
-
AnarchyMen
- -#Invader

Skubany ma fote ze Stevem zazdroszczę ci chłopie ^^
ale ja bym wolał z Adrianem i Brucem ^^
ale ja bym wolał z Adrianem i Brucem ^^
oj tam wolal ,nie wolal
To byl cud, ze znalezlismy sie w tym samym miejcu o tym samym czasie. Jestes mlody wiec masz jeszcze czas na spotkanie oko w oko z Adrianem czy Brucem. Ja na to zdjecie czekalem 30 lat 
-
AnarchyMen
- -#Invader

a no ja też ci życzę spotkania z nimi 
no faktycznie cud
no faktycznie cud
rob69, wspaniała relacja!! Zazdroszczę spotkania Steve'a! Ja nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobił, musiałbym na prawdę mieć zimną krew, żeby mówić coś z sensem w takim momencie! Aj, mam nadzieję że i ja kiedyś dostąpię zaszczytu spotkania kogoś z maiden. Czekam do następnej trasy z niecierpliwością, mam nadzieję, ze scenografią jeszcze nas zaskoczą ! 
Adriana spotkalem i reszte tez wlasnie moim marzeniem jest Steve&Bruce 
Tak duzo czasu nie ma bo MAIDEN juz zbyt mlodzi nie sa
Tak duzo czasu nie ma bo MAIDEN juz zbyt mlodzi nie sa
Damy rade ... kazdy z nas kogos z nich spotka w najmniej oczekiwanym i zaskakujacym momencie. Fakt, ze do najmlodszych juz nie naleza ale wiara w spotkanie czyni cuda.
-
AnarchyMen
- -#Invader

może w jakimś Węgierskim toitoiu ich spotkam
D
dzieki za foty, koszulki raczej te same co w USA
cos sie wybierze
cos sie wybierze
Ja jak zawsze będę polował na Steve'a, może w tym roku się uda. 
A jak nie, to zawalczę w przyszłym.
A jak nie, to zawalczę w przyszłym.
- krzysztof.
- -#Prodigal son

masakra, jak czytam posty powyżej to aż mnie skręca..... ja już chce 14-go sierpnia!!