The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Na seatwave.com można za mniej, niż 70 funtów z wysyłką kupić, pewnie się zdecyduję i oleję ten włoski zabytek, co nawet kodów pocztowych zagranicznych w innym formacie, niż włoski nie przyjmuje. 
Na razie odpuszczam Wlochy. Myslalem ze Rumunia ma pojemnosc 12 tysiecy, ale skoro wejdzie duzo wiecej to byc moze sie wybiore. Madril, do Cluj jedziesz w niedziele czy po koncercie ? Jesli w niedziele to gdybym jechal to moge sie podlaczyc drugim samochodem.
Can The End Be At Hand?
W niedzielę. 
Amerykańska część trasy to już przeszłość.
Pamiątka na twiterze Portnoya :
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/ ... IlMVIVk%3D
Pamiątka na twiterze Portnoya :
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/ ... IlMVIVk%3D
Wacken to standardowo 80000 ludzi. Bilety wysprzedane w marcu, ale na miejscu zawsze bez problemu można kupić.RALF pisze:Na Wacken ma być nawet 90,000
www.MetalSide.pl
Kupiłem bilet przez seatwave.com, mam teraz jedynie nadzieję, że dojdzie na czas. 
W tym roku 4 koncerty.
W tym roku 4 koncerty.
Bilecik na Villa Manin już jest. 
- dostoevsky
- -#Assassin

Reportaż ze Sky News o rosnących cenach biletów. Pojawiają się nasi idole, na których koncerty, mimo spadku sprzedaży biletów i odwołanych koncertów innych gwiazd, walą tłumy i są sold outy.
Pojawia się wypowiedź Bruce'a, Roda, a także urywki z koncertów:
http://news.sky.com/skynews/Home/Showbi ... ket_Prices
http://news.sky.com/skynews/Home/Showbi ... ket_Prices
I tak ma być - UP THE IRONS! A za rok - u nas !!!
No to mamy pierwsze daty na 2011 rok
7 koncertow w australii
23 Feb 2011 - Melbourne, Hisense Arena
24 Feb 2011 - Sydney, Entertainment Centre
26 Feb 2011 - Brisbane, Showgrounds
27 Feb 2011 - Sydney, Eastern Creek Raceway
4 Mar 2011 - Melbourne, Showgrounds
5 Mar 2011 - Adelaide, Bonython Park
7 Mar 2011 - Perth, Steel Blue Oval
7 koncertow w australii
23 Feb 2011 - Melbourne, Hisense Arena
24 Feb 2011 - Sydney, Entertainment Centre
26 Feb 2011 - Brisbane, Showgrounds
27 Feb 2011 - Sydney, Eastern Creek Raceway
4 Mar 2011 - Melbourne, Showgrounds
5 Mar 2011 - Adelaide, Bonython Park
7 Mar 2011 - Perth, Steel Blue Oval
czyli tam zaczynają, ciekawe co potem ? 
no niekoniecznie, mysle ze cos po drodze wchodzi w gre czyli Dubaj, Indie, Singapur?? Ewentualnie moglby zaczac od Japoni........
Chyba ze totalnie zrobia ten tour na odwrot i poleca dookola swiata w kierunku zachodnim
Chyba ze totalnie zrobia ten tour na odwrot i poleca dookola swiata w kierunku zachodnim
mi się wydaję,że mogą zacząć od Ameryki Południowej
Po Australii zagrają zapewne w Ameryce Południowej, z powodu bardziej dogodnego z ich punktu widzenia jetlaga Maiden okrążają świat lecąc na wschód. Kusi ta Australia, ale chyba nie będzie w granicach moich możliwości do marca. Czekam na następne daty. 
Myślę, że zaczną jednak od Australi, potem zrobią tour w Azji, Europę zostawią sobie na lato i na festiwale w głównej mierze, no a potem obie Ameryki. Wolałbym, zeby do Europy przyjechali w zimę, trasa halowa to jednak byłoby coś!
Kusi, kusi.Da5id pisze:Po Australii zagrają zapewne w Ameryce Południowej, z powodu bardziej dogodnego z ich punktu widzenia jetlaga Maiden okrążają świat lecąc na wschód. Kusi ta Australia, ale chyba nie będzie w granicach moich możliwości do marca. Czekam na następne daty.
Ale to trzeba by tam jakąś dłuższą wycieczkę sobie zrobić.
Pozdro z barierki w Villa Manin. 
o lol wifi tam maja??
dobre!Szymon pisze:o lol wifi tam maja??
Nie wiem czy było wifi. Lans z nudów przez gprs. 
Ogólnie bardzo łatwa barierka pod względem parcia, choć było od samego wpuszczenia ludzi.
Gorzej pod względem walki na łokcie, bo był jeden mały wojownik, ale z Włochem, którego wprowadziłem na FTTB dobrze współpracowaliśmy.
Koncert bardzo pozytywny, Bruce biegał po głośnikach z przodu i wspinał się na rusztowania, Dave grał Janickowi na gitarze, ogólnie widać było, że chłopaki się cieszą. Może tak też było i na poprzednich, ale dopiero ten miałem okazję obejrzeć w spokoju.
Ale jako, źe na tej trasie zawsze coś mi nie wychodzi, tak i tym razem coś mi się stało w mięśnie szyi chyba, jeszcze przed supportem, pod wpływem emocji na koncercie to olałem, ale teraz ledwo mogę ruszać szyją.
Powinienem być na dużej ilości zdjęć i w IMTV.
Ogólnie bardzo łatwa barierka pod względem parcia, choć było od samego wpuszczenia ludzi.
Gorzej pod względem walki na łokcie, bo był jeden mały wojownik, ale z Włochem, którego wprowadziłem na FTTB dobrze współpracowaliśmy.
Koncert bardzo pozytywny, Bruce biegał po głośnikach z przodu i wspinał się na rusztowania, Dave grał Janickowi na gitarze, ogólnie widać było, że chłopaki się cieszą. Może tak też było i na poprzednich, ale dopiero ten miałem okazję obejrzeć w spokoju.
Ale jako, źe na tej trasie zawsze coś mi nie wychodzi, tak i tym razem coś mi się stało w mięśnie szyi chyba, jeszcze przed supportem, pod wpływem emocji na koncercie to olałem, ale teraz ledwo mogę ruszać szyją.
Powinienem być na dużej ilości zdjęć i w IMTV.