The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Na albumowej mogliby go wywalić 
Racja ale jeśli zamówisz przez internet to będziesz mógł ją odebrać w salonie na pewno kilka dni po premierze dopieroMr. M pisze:Cena Special Edition w Empiku - 76,49 zł
Ja jadę nad jezioro we środę 11 wracam w sobotę 14 i od razu lecę do MM zobaczyć czy morze już się pojawiła tak trochę przed premierą 
Wiem, dlatego wszystko zależy od ceny w MM. Jeśli będzie wyższa to parę dni wytrzymamjArO pisze:Racja ale jeśli zamówisz przez internet to będziesz mógł ją odebrać w salonie na pewno kilka dni po premierze dopieroMr. M pisze:Cena Special Edition w Empiku - 76,49 zł
Dlaczego kilka dni po premierze?jArO pisze:Racja ale jeśli zamówisz przez internet to będziesz mógł ją odebrać w salonie na pewno kilka dni po premierze dopieroMr. M pisze:Cena Special Edition w Empiku - 76,49 zł
Jak przed premierą jak premiera jest 13Zilian pisze:Ja jadę nad jezioro we środę 11 wracam w sobotę 14 i od razu lecę do MM zobaczyć czy morze już się pojawiła tak trochę przed premierą
Z tego co wyczytałem premiera jest 16 xDpeep4 pisze:Jak przed premierą jak premiera jest 13Zilian pisze:Ja jadę nad jezioro we środę 11 wracam w sobotę 14 i od razu lecę do MM zobaczyć czy morze już się pojawiła tak trochę przed premierą.
http://img835.imageshack.us/img835/6029/vinyl.jpg
Ktoś już się dorwał do winyla.
Ktoś już się dorwał do winyla.
to zaraz w sieci będzie płyta 
czasem w większych sklepach wystawiają towar wcześniej a że 13 to piątek i ostatni dzień roboczy to jest szansa iż dostaną dostawę właśnie w piątek i wtedy wystawiąZilian pisze:Z tego co wyczytałem premiera jest 16 xDpeep4 pisze:Jak przed premierą jak premiera jest 13Zilian pisze:Ja jadę nad jezioro we środę 11 wracam w sobotę 14 i od razu lecę do MM zobaczyć czy morze już się pojawiła tak trochę przed premierą.
była mowa ze na kontynentalnej części Europy premiera 13tego
Kod: Zaznacz cały
Tymczasem, EMI Records ogłosili dzienne daty premiery „The Final Frontier” (2010): 13 VIII 2010: Europa Kontynentalna, 16 VIII 2010: UK, 17 VII 2010: USA (UMe/EMI) i w końcu 18 VIII 2010: Japonia i pozostałe kontynenty. Skąd fotka tego vinyla ?
właśnie ? :>peep4 pisze:Skąd fotka tego vinyla ?
Na stronie empik.com data premiery to 16, pisałem do nich w tej sprawie. Odpowiedzieli, że tą datę dostali bezpośrednio od swojego dostawcy i nie ma już raczej możliwości by ona się zmieniła. Tak więc w empikach płyta pojawi się 16.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 3472_n.jpg
ciekawe skąd ludzie mają te winyle i czemu nie przecieków w necie skoro mają ?
ciekawe skąd ludzie mają te winyle i czemu nie przecieków w necie skoro mają ?
- dostoevsky
- -#Assassin

Płyty jak zwykle pojawiają się przed premierą, czyli będzie 13tego albo wcześniej._desant_ pisze:Na stronie empik.com data premiery to 16, pisałem do nich w tej sprawie. Odpowiedzieli, że tą datę dostali bezpośrednio od swojego dostawcy i nie ma już raczej możliwości by ona się zmieniła. Tak więc w empikach płyta pojawi się 16.
na FAN.pl także w ciągu premiera 16-tego, może to kwestia dostawcy, z którego korzystają Empik i FAN.pl ?? Ja w każdym razie szykuję się, że mogę mieć płytę po weekendzie, chociaż byłoby miło mieć już wcześniej 
nie wierze