The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Ostatni kawałek najlepiej się zapowiada, a ten Starblind to jakiś żart chyba 
-
Robercikk
Już nie mogę się doczekać kiedy ta płyta w końcu pojawi się w internecie i będzie ją można pobrać...
Mam nadzieję, że ta płyta pojawi się w internecie jeszcze przed piątkiem, żebym jeszcze odsłuchał zanim kupię ;D
Mam nadzieję, że ta płyta pojawi się w internecie jeszcze przed piątkiem, żebym jeszcze odsłuchał zanim kupię ;D
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 7:56 pm przez Robercikk, łącznie zmieniany 2 razy.
Tym razem to nie plotka, gość z MFU już ją ma i właśnie uploaduje. Jak się dorwę, to postaram się zapodać.
Moim zdaniem całkiem fajnie sie zapowiada. Dawać ta płyte!Veyron pisze:a ten Starblind to jakiś żart chyba
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 804
ja bym wolał żeby w sklepach zaczęli wcześniej sprzedawać a w necie nie było przynajmniej przez jakiś miesiącRobercikk pisze:Już nie mogę się doczekać kiedy ta płyta w końcu pojawi się w internecie i będzie ją można pobrać...
Przypominam że zamieszczanie postów z linkami do materiałów chronionych prawem autorskim jest zabronione w regulaminie forum. Takie posty będą od razu usuwane, a autorzy otrzymają ostrzeżenie na konto.
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 8:11 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 804
takie rzeczy jak proszenie o linki załatwiajcie sobie na priva bo będę karał warnem 
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 9:41 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 3 razy.
- dostoevsky
- -#Assassin

O rany! Słucham właśnie pierwszego kawałka.
Edit: Pffff... kicha.
W sensie, że fake, czy w sensie, że kawałek do dupy?dostoevsky pisze:O rany! Słucham właśnie pierwszego kawałka.
skąd go masz ?
- dostoevsky
- -#Assassin

W sensie, że dostałem fake'a.
Mam wrażenie, że na MFU obracają prawdzimi kawałkami... idę sobie zrobić kawę, czuję, że wkrótce będzie LEAK.
Mam wrażenie, że na MFU obracają prawdzimi kawałkami... idę sobie zrobić kawę, czuję, że wkrótce będzie LEAK.
-
Deleted User 804
Dodałem nowe tematy dyskusji o wrażaniach z przesłuchania nowej płyty. Proszę nie zaśmiecajcie ich bzdurami do póki nie dostaniecie płytki w swoje ręce i zechcecie się podzielić opinią. 
Mnie tam to nie obchodzi czy bedzie w necie czy nie kupie w dniu premiery i dopiero wtedy przesłucham 
-
Deleted User 804
PesymistaZilian pisze:Mnie tam to nie obchodzi czy bedzie w necie czy nie kupie w dniu premiery i dopiero wtedy przesłucham![]()
- Alkochochlik
- -#Trooper

Oczywiście że będzie sklepach przed premierą, po prostu wrzucą to kiedy będzie dostawa, może później, a dostawa napewno nie będzie w dniu premiery...A poza tym im wcześniej, tym większa sprzedarz może być, taki chwyt marketingowy...więc
PS. Za tego warna ustawię Ci krzyż pod domem.
PS. Za tego warna ustawię Ci krzyż pod domem.
A co to za różnica? Jak wycieknie to przesłucham a CD i tak kupie. Jeśli chodzi Ci o brzmienie to różnicy i tak nie odczujesz.Zilian pisze:Mnie tam to nie obchodzi czy bedzie w necie czy nie kupie w dniu premiery i dopiero wtedy przesłucham
-
Deleted User 804
niekoniecznie Za no more lies musiałem się trochę nalatać zanim i np do media przywieźli go dopiero po 17 w dniu premieryAlkochochlik pisze:a dostawa napewno nie będzie w dniu premiery
- Alkochochlik
- -#Trooper

Tak, ale jednak album ważniejszy niż singiel, prawda? Płyta z opóźnieniem to samobój marketingowy dla sklepu.
-
Deleted User 804
tyle że to wytwórnia i spece od logistyki decydują kiedy płyta ma opuścić magazyn by dotarła do sklepu możliwie najbliżej dnia premiery
- Alkochochlik
- -#Trooper

Wiesz co, ja bym się nie ździwł jakby to że płyta jest wcześniej w sklepach była nawet polityka wytwórni, albo układy z jakąś siecią sklepów.
-
Robercikk
DOSTAŁEM WŁAŚNIE DWIE PIOSENKI NA E-MAIL :
Satelitte 15... The Final Frontier i Mother Mercy! WŁAŚNIE SŁUCHAM!
Satelitte 15 dziwnie się zaczyna, na początku myślałem że to jakiś fake, ale jest co raz lepiej!
Super te kawałki!
Satelitte 15... The Final Frontier i Mother Mercy! WŁAŚNIE SŁUCHAM!
Satelitte 15 dziwnie się zaczyna, na początku myślałem że to jakiś fake, ale jest co raz lepiej!
Super te kawałki!
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 9:12 pm przez Robercikk, łącznie zmieniany 1 raz.