Behemoth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Jaerdic
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Behemoth

Post autor: Jaerdic »

Że mu się chce teraz wywiadów udzielać. No, ale po takiej wypowiedzi stwierdzam, że facet jest cholernie silny. Niełatwo będzie go złamać, nawet poważną chorobą.

A co do teledysku: fajny komentarz na temat Kościoła :D . I celny do tego.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

e tam, silny, szpanuje tylko. Pozer jeden. Jakby powiedział co innego, to by gówniarzerja nie kupiła więcej jego płytek. A tak - kupią
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Jaerdic pisze:Że mu się chce teraz wywiadów udzielać. No, ale po takiej wypowiedzi stwierdzam, że facet jest cholernie silny. Niełatwo będzie go złamać, nawet poważną chorobą.
rzeczywiście bardzo fajny i Nerguś dosyć ciekawie mówi, bardzo dobra riposte na cytat LaVeya, ogólnie bardzo podobają mi się te jego odpowiedzi nie infantylne, bardzo dobrze tylko powinszować
e tam, silny, szpanuje tylko. Pozer jeden. Jakby powiedział co innego, to by gówniarzerja nie kupiła więcej jego płytek. A tak - kupią
:shock: :shock: :shock:

czyli biegnij do sklepu
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Ale chyba ma rację :D
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: panzerschreck »

krusejder pisze:e tam, silny, szpanuje tylko. Pozer jeden. Jakby powiedział co innego, to by gówniarzerja nie kupiła więcej jego płytek. A tak - kupią
Jakby mówił, że ma przejebane, smutno mu trochę i nie wie co teraz, to faktycznie byłoby to idealne podejście :lol:
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Jakby mówił, że ma przejebane, smutno mu trochę i nie wie co teraz, to faktycznie byłoby to idealne podejście :lol:
no właśnie :B
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Journeyman666 »

Co nie zmienia faktu, że krusejder ma rację :B
Ja już etap zainteresowania behemothem i uważaniem Adasia za inteligentnego mam za sobą. Przyjął sobie pewną pozę, której broni przed kamerami... :roll:
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

... a ja mam gdzieś to co mówi w powyższej kwestii krusejder a także to co ma do powiedzenia Nergal, ważne aby chłopina wrócił do zdrowia :!:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

jesper pisze:... a ja mam gdzieś to co mówi w powyższej kwestii krusejder a także to co ma do powiedzenia Nergal, ważne aby chłopina wrócił do zdrowia :!:
a ja mam gdzieś, czy wróci do zdrowia, ważne, by się nawrócił ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Mam nadzieję ,ze nie mówisz serio ,ze jakiekolwiek nawrócenie jest wazniejsze od zdrowia :D
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

żeby było jasne: życzę Negalowi 1 i 2. Ale nawrócenie jest zdecydowanie ważniejsze
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Jak dla kogo. moim zdaniem żadna wiara nie jest ważniejsza od zdrowia... ale to kwestia podejścia do świata chyba :)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Tak, to kwestja podejścia do świata wynikająca z wiary. Jeśli kogoś z Was to interesuje ze szczegółami, proszę o wiadomość na PW.
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

Nie interesuje nas to, nie zaśmiecaj tematu o szatanistycznym Behemocie.
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

krusejder pisze:Tak, to kwestja podejścia do świata wynikająca z wiary. Jeśli kogoś z Was to interesuje ze szczegółami, proszę o wiadomość na PW.
Nauczasz przez internet? :lol:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

panzerschreck pisze:
krusejder pisze:Tak, to kwestja podejścia do świata wynikająca z wiary. Jeśli kogoś z Was to interesuje ze szczegółami, proszę o wiadomość na PW.
Nauczasz przez internet? :lol:
raczej nie chcę zaśmiecac wątku
Awatar użytkownika
Jaerdic
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Jaerdic »

krusejder pisze:a ja mam gdzieś, czy wróci do zdrowia, ważne, by się nawrócił
krusejder pisze:żeby było jasne: życzę Negalowi 1 i 2. Ale nawrócenie jest zdecydowanie ważniejsze
Luzik, jak wyzdrowieje, ale się nie nawróci to zawsze będziesz miał czas spalić go na stosie. Myślę, że okolice Pałacu Prezydenckiego będą przyjęte z aprobatą. Albo lepiej! Ugadaj się z gdańskimi lekarzami: niech dziesięć razy dziennie serwują Nergalowi lewatywę. Wtedy dopiero uświadomi sobie jak pusty w środku jest człowiek bez Boga! Heretyk chędożony!

Nie no, śmieszą mnie takie "uduchowione" posty. Są równie zabawne jak wymądrzanie się młodocianych ateistów, którzy traktują słowa Nergala jak świętość (a znam takich). Trochę rozsądku, ludzie. Ja uważam siebie za katolika, ale jakoś uszanowanie poglądów innych ludzi nie przychodzi mi specjalnie ciężko ;) No, ale koniec OT z mojej strony.

A tak swoją drogą, mam dziwne wrażenie, że nadchodzące DVD sprzeda się nad wyraz dobrze :B ( bo trochę racji masz krusejder, gówniarzeria leci na kozaków, którzy na siłę walą pod prąd). Zresztą, nie tylko gówniarzeria. Nergal stworzył sobie dość wygodny wizerunek "złego narzeczonego Dody" i raczej nieźle na tym korzysta, bo Behemoth przyciąga od jakiegoś czasu całkiem nielichą uwagę.

Edit: Biografia pewnie też ładnie zejdzie, bo zdaje się coś takiego ma/miało wyjść w najbliższym czasie.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Jaerdic pisze:
krusejder pisze:żeby było jasne: życzę Negalowi 1 i 2. Ale nawrócenie jest zdecydowanie ważniejsze
Nie no, śmieszą mnie takie "uduchowione" posty. Są równie zabawne jak wymądrzanie się młodocianych ateistów, którzy traktują słowa Nergala jak świętość (a znam takich). Trochę rozsądku, ludzie. Ja uważam siebie za katolika, ale jakoś uszanowanie poglądów innych ludzi nie przychodzi mi specjalnie ciężko ;) No, ale koniec OT z mojej strony.
Nie wiem, co Cię tu śmieszy. Skoro sam sobie życzyłbym raczej prawowierności (nawrócenia itp) bardziej niż zdrowia, bo w mojej hierarchji ważności dóbr dobra duchowe są wyżej od innych, to czemu miałbym życzyć czego innego Nergalowi ?

Oznaczałoby to, że albo mu zyczę gorzej niż sobie albo że nie wiem, co jest najważniejsze.

Zwracam też Twą uwagę, że w ogóle nie odnoszę się tu do poglądów Nergala. Zasadniczo życzę tego samego i Papieżowi i Nergalowi - czyli przedewszystkiem zbawienia.
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

krusejder pisze:
Jaerdic pisze:
Nie wiem, co Cię tu śmieszy. Skoro sam sobie życzyłbym raczej prawowierności (nawrócenia itp) bardziej niż zdrowia, bo w mojej hierarchji ważności dóbr dobra duchowe są wyżej od innych, to czemu miałbym życzyć czego innego Nergalowi ?
I właśnie dlatego piszesz o tym, że niby jest pozerem? :lol: Skup się lepiej na Bogusławie Morce i Traviacie, bo chyba lepiej Ci to wychodzi ;)
Awatar użytkownika
DaveM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DaveM »

Jaerdic pisze:Ugadaj się z gdańskimi lekarzami: niech dziesięć razy dziennie serwują Nergalowi lewatywę.
Jak już to z pielęgniarkami! :lol: :lol:
ODPOWIEDZ