Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
AnarchyMen
- -#Invader

Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
50 zł taniej niż na allegro mhy chyba jednak wybiore zwykłą :d
Ja dzisiaj kupiłem zwykłe wydanie. Nie będę przepłacał za filmik, marną galerię, tandetną gierkę i niepraktyczne pudełko.
www.MetalSide.pl
Wszystkim się chwalę to i tu napiszę
Właśnie otrzymałem przesyłkę z płytą, znikam na 76 minut 
Ja jadę do MM zobaczę czy już jest płyta
A jak nie to im tam zrobię rozpier*ol xD 
Jeszcze dane o sprzedaży płyt:
Przez pierwsze dwa dni w Niemczech sprzedało się ok 25 00 TFF! To doskonały wynik, dużo lepszy niż AMOLAD, a przecież dotarł tam do #1!
A propos Finlandii w ciagu 4 lat sprzedało się tam ponad 150 000 płyt Maiden, pamietam jak kiedyś dostawali tam taki certyfikat za 500 000, a teraz już te 750 000
Tutaj bradziej szczegółowe dane 'nagrodzonych' płyt w Suomi.
AMOLAD platyna w Norwegii za 37 000
Przez pierwsze dwa dni w Niemczech sprzedało się ok 25 00 TFF! To doskonały wynik, dużo lepszy niż AMOLAD, a przecież dotarł tam do #1!
A propos Finlandii w ciagu 4 lat sprzedało się tam ponad 150 000 płyt Maiden, pamietam jak kiedyś dostawali tam taki certyfikat za 500 000, a teraz już te 750 000
Tutaj bradziej szczegółowe dane 'nagrodzonych' płyt w Suomi.
AMOLAD platyna w Norwegii za 37 000
Chyba 25000, natomiast w UK w pierwszym dniu dystrybucji 22300 w USA UMe liczę na ... #1 Billboardu. W Grecji zamówienie przekroczyło próg "Złota". Ogromne zainteresowanie w Kanadzie. W zasadzie pewne #1. Czekamy do końca tygodnia.
W Polsce rozprowadzono kilka tysięcy kopii w obu wersjach lecz jest CHOLERNIE DROGO, dla kogo to

-
Deleted User 4432
Mi wyszło 58 zyta z przesyłką na allegro za standard . No ale ciągle czekam :/
- Dark_noldor
- -#Prodigal son

Mnie udało się kupić płytkę w krakowskim Empiku (coś ok.63zł) przy rynku w dniu premiery (16.08.2010) - ostatni egzemplarz podstawowej wersji na półce.
Rozszerzona jak dla mnie wygląda okropnie... ta puszka do mnie w ogóle nie przemawia, a i zawartość Limitki nie zachwyca...
Rozszerzona jak dla mnie wygląda okropnie... ta puszka do mnie w ogóle nie przemawia, a i zawartość Limitki nie zachwyca...
Tak 25 000RALF pisze:Chyba 25000, natomiast w UK w pierwszym dniu dystrybucji 22300 w USA UMe liczę na ... #1 Billboardu. W Grecji zamówienie przekroczyło próg "Złota". Ogromne zainteresowanie w Kanadzie. W zasadzie pewne #1. Czekamy do końca tygodnia.
Pozdrawiam
Jest płyta !
Włączam przesłucham i napisze recenzje 
...w Polsce jak zwykle kiszka - jak kilka tysięcy się sprzeda, będzie dobrze a i to raczej w bólach ...
Nie no aż tak źle nie będzie - u nas ilość "sprzedaży"ocenia się na podstawie dystrybucji a nie realnego zbytu, ni i ta cena - dla wielu zapora - w EMPIKACH nie pójdzie łatwo z ceną 85 PLN...
... liczysz że złoto wyskrobią
osobiście chciałbym jak najwyższej sprzedaży "The Final frontier" bo to jednak może mieć pewien wpływ na ew. późniejsze decyzje o koncercie etc.
-
Robercikk
Dzisiaj wysłali do mnie płytę więc spodziewam się że jutro już będzie. Zdecydowałem się na limitowaną edycję 
... tak obserwuję informacje na temat sprzedaży tych dwóch wydań i widząc że różnice w cenach w różnych miastach tylko sieci MM są tak dziwne to jest dosyć zaskakujące.
... najlepsze jest to że wczoraj rozmawiałem z kumplem w MM który zawsze daje mi rabaty na płyty i akurat limita mógłbym kupić za 60zł [hmmm kupiłem już w piątek w Empiku za 80zł - leszczyk ze mnie ale ... miałem już w piątek
] a zwykłe wydanie za 40zł to głownie istota rozrzutu cenowego leży po stronie narzucanych przez sklep marży [a dokładniej mówiąc widzimisię sprzedawcy wystawiającego produkt na półki].
... najlepsze jest to że wczoraj rozmawiałem z kumplem w MM który zawsze daje mi rabaty na płyty i akurat limita mógłbym kupić za 60zł [hmmm kupiłem już w piątek w Empiku za 80zł - leszczyk ze mnie ale ... miałem już w piątek
w MM po 109zlDorwał ktoś gdzieś double LP?
Kupiłeś!?? A jak brzmi.. 
na razie Cd gra ;p
- dostoevsky
- -#Assassin

Ech, kupiłem Mission Edition. 
W Saturnie w Arkadii za 76.90.
W Saturnie w Arkadii za 76.90.