Bruce Air
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Air
gratulację 
- Iron Soldier
- -#Invader

clansman1: Tylko pozazdrościć 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Za późno przyjechaliście do Villa Manin czy organizatorzy zapomnieli o FTTB tak jak w Atenach w 2007?clansman1 pisze:Bruce Air zaliczony było zajebiś...,koncert rewelacja,chociaż mieliśmy fotb, to jak nas wpuścili to było już pełno ludzi i choć był oddzielny sektor pod sceną barierki były zajęte ale daliśmy radę przepchać się do 2 rzędu. Tak jak w Budapeszcie weszliśmy do sektora na pół godziny przed Maiden i po dwóch kawałkach staliśmy prawie pod sceną .Więcej napisze Maciek.
W sobotę robimy Walencje z Bruce Air więc pewnie pojawią się kolejne relacje.
o 16
Ostatnio zmieniony czw sie 19, 2010 6:11 pm przez clansman1, łącznie zmieniany 1 raz.
O 16 byliśmy bramy miały być otwarte o 18 ale tak nie było dobeze że był sektor pod sceną.Z powrotem Bruce leciał jako pasażer ale prawie cały lot przesiedział w kabinie pilotów raz wyszedł rozdawał autografy ale do nas nie doszedł.Spartan dostał drugie zdjęcie z autografem dodatkowo poprosił o wpisanie daty.Ma być wystawione na licytacji WOŚP
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jakie zdjęcia z autografem rozdawał? Takie jak w 2008 czyli jego zdjęcie w kabinie Ed Force One z 'pieczątką' Bruce Air?
Na IMOC pisali, że Bruce uciekł do kabiny, bo miał dosyć napastowania ze strony fanów. Ponoć jak siedział w fotelu to ustawiła się do niego cała kolejka... Był trochę wnerwiony czy raczej miał dobry humor?
To już o 16 były otwarte bramy, że nie załapaliście się na FTTB?
Na IMOC pisali, że Bruce uciekł do kabiny, bo miał dosyć napastowania ze strony fanów. Ponoć jak siedział w fotelu to ustawiła się do niego cała kolejka... Był trochę wnerwiony czy raczej miał dobry humor?
To już o 16 były otwarte bramy, że nie załapaliście się na FTTB?
Musiały być otwarte z godzinę przed nami.W kabinie ale bez pieczątki z autografem.Raczej miał dobry chumor a że był napastowany to normalne taki ma zawód,skoro zabiera ludzi na takie wycieczki to musi się liczyć z takim podejściem ze strony fanów.Mi podpisał sigiel The Troper 7'' i mi starczy ale jak by mi podpisał całą dyskografię też bym nie płakał 
Z FTTB było trochę inaczej, jako że byłem na początku kolejki to trochę wiem. 
Początkowo FTTB miało wchodzić od 15:15 do 15:45, ok 15:45 przyszedł Alex i powiedział, że do 16 czekamy na BA. Pogadał przez telefon i zaczął rozdawać opaski ok. 15:55 jednak. Ok 16, może 16:10 wpuścili nas na obiekt, resztę jakie 5-10 minut później, więc musieliście dotrzeć jednak trochę później.
W ogóle, nie miałem wydrukowanego PM z IMOC i Alex powiedział, że na końcu kolejki będziemy rozmawiać (nie miał listy, więc tylko tym weryfikował, choć w PM nigdzie nie było info, że trzeba to zrobić), ale udało mi się szybko odpalić stronę na telefonie, pokazałem i przesunął mnie mniej więcej w miejsce, gdzie byłem na początku.
Początkowo FTTB miało wchodzić od 15:15 do 15:45, ok 15:45 przyszedł Alex i powiedział, że do 16 czekamy na BA. Pogadał przez telefon i zaczął rozdawać opaski ok. 15:55 jednak. Ok 16, może 16:10 wpuścili nas na obiekt, resztę jakie 5-10 minut później, więc musieliście dotrzeć jednak trochę później.
W ogóle, nie miałem wydrukowanego PM z IMOC i Alex powiedział, że na końcu kolejki będziemy rozmawiać (nie miał listy, więc tylko tym weryfikował, choć w PM nigdzie nie było info, że trzeba to zrobić), ale udało mi się szybko odpalić stronę na telefonie, pokazałem i przesunął mnie mniej więcej w miejsce, gdzie byłem na początku.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Szczegółowszą relację popełniłem w temacie The Final Frontier World Tour - relacje z koncertów.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Oj, nieprawdę pisali. Praktycznie nikt do Bruce'a sam nie podchodził. Sam zrobił sobie wycieczkę do wenątrz samolotu i tryskał przy tym humorem. Nie było żadnych problemów.WICKER MAN pisze:Na IMOC pisali, że Bruce uciekł do kabiny, bo miał dosyć napastowania ze strony fanów. Ponoć jak siedział w fotelu to ustawiła się do niego cała kolejka... Był trochę wnerwiony czy raczej miał dobry humor?
fajnie IRONSPARTAN że dopiąłeś swego 
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Moje zamiary są znacznie większe

uchylisz rąbka tajemnicy? 
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

No cała trasa! Ale zamiary, a realia to już inna sprawa.Budziol pisze:uchylisz rąbka tajemnicy?
europejska trase taka jak ta w tym roku da sie zrobic cala w miare na luzie
Jak chcesz zrobic caly world tour jak pewien szwajcar no to juz jest wyzwanie dosc konkretne 
wow! to wpierw chyba pożyczka z banku