Co cena? Przecież jest najnormalniejsza z normalnych. Zwykłe wydanie koło 50 zł.RALF pisze:cena
Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
www.MetalSide.pl
To zobacz za ile można Stinga czy Eminema kupić... Ale,jak mówiłem, wstydu nie ma 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A powołaliście się na udaną współpracę w przeszłości z nimi, a także Mystic oraz czeskim i polskim Live Nation? Jeśli nawet nie chcieli drukować plakatów to mogliby pomyśleć o ulotkach przed większymi imprezami czy głupich bannerach. Swoją drogą warto by je zrobić jeśli oni sami nie zamierzają...Budziol pisze:pytaliśmy EMI o chęć współpracy - niestety nie wyrazili chęci.
A cena płyty nie ma nic do rzeczy. Brave New World 10 lat temu był droższy, a sprzedał się w ponad 35.000 egz.!!
Taa - 85% ludzi ściąga z neta, - ja tam czekam na kolejne notowania, jeszcze Serbia, Rumunia, Słowenia, Słowacja, Grecja, Indie, Włochy i cała Ameryka Łacińska, ciekawe ile jeszcze doliczymy "jedynek" !?
a myślisz że napisaliśmy "cześć jestem Budziol z S, dajcie plakaty to je rozwiesimy jak dacie kilka darmowych plyt na konkursy"? no proszę CięWICKER MAN pisze:A powołaliście się na udaną współpracę w przeszłości z nimi, a także Mystic oraz czeskim i polskim Live Nation? Jeśli nawet nie chcieli drukować plakatów to mogliby pomyśleć o ulotkach przed większymi imprezami czy głupich bannerach. Swoją drogą warto by je zrobić jeśli oni sami nie zamierzają...Budziol pisze:pytaliśmy EMI o chęć współpracy - niestety nie wyrazili chęci.
A cena płyty nie ma nic do rzeczy. Brave New World 10 lat temu był droższy, a sprzedał się w ponad 35.000 egz.!!
oszczędzają na czym się da i jak się da więc i nas olali, choć to akurat darmowa promocja (koszty druku tylko)
Baner na głównej będzie, obsuwa wynika z obiektywnych przyczyn Deleted User 804a, będzie chciał to sam o tym napisze.
a do Ralfa mam pytanko, gdzie Ty pracujesz? W Urzędzie Statystycznym?
Blisko, blisko.... 
Prosze, nie mów tylko że w skarbowym..Budziol pisze:W Urzędzie Statystycznym?
Nie interesują mnie płyty tych wykonawców. Od lat kupuję płyty z działu heavy metal i stwierdzam, że nowa płyta IM nie odstaje cenowo od innych.RALF pisze:To zobacz za ile można Stinga czy Eminema kupić...
www.MetalSide.pl
Się zgodzę. Dla każdego coś miłego. Jak ostatnio skusiłem się na System of a Down za 30 zł, to dostałem płytkę w tekturce bez tekstów i wydanie bardzo ubogie. Poza tym, Maiden to bardzo porządna kapela jest, a jak wiadomo, dobre musi kosztować. Kupowałem kilka płyt w tym roku i raczej te 50 zł trzeba było wyłożyć za nowość, więc tragedii nie ma. Brać póki świeże!!!gumbyy pisze: Nie interesują mnie płyty tych wykonawców. Od lat kupuję płyty z działu heavy metal i stwierdzam, że nowa płyta IM nie odstaje cenowo od innych.
Ale taki Sabaton czy OZzy choddzą po ok.30...
No Ozzy już trochę przechodzony, to i tani 
- Dark_noldor
- -#Prodigal son

Tak, tylko że to też są "tekturkowe", okrojone wydania które wyglądają jak dodawane gratis do gazet... Standardowa edycja "Scream" Ozzy'ego w plastikowym pudełku kosztuje ok.55 zł.molojuh pisze:Ale taki Sabaton czy OZzy choddzą po ok.30...
Ja osobiście cieszę się że Ironów w tekturkach nie wydają
Noldor, blood is on yours hands
A ja nie, bo to mogłoby zwiększyć sprzedaż. Wg mnie każda płyta powinna wychodzić w wersji "normalnej" za 50-55 zł i tańszej za 30-35 zł (no i ew. limited za 65 i więcej).Dark_noldor pisze: Ja osobiście cieszę się że Ironów w tekturkach nie wydają
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Skąd nagle ten Bocelli! Jak królik z kapelusza! Co znowu żonę pobił? Nie słyszałem...
... i tak dobrze że w tym czasie Doda lub Hey nie wydali żadnej płyty bo Iron Maiden byli by jeszcze niżej w notowaniu ...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Doda ma teraz inne zmartwienia hehehjesper pisze:... i tak dobrze że w tym czasie Doda lub Hey nie wydali żadnej płyty bo Iron Maiden byli by jeszcze niżej w notowaniu ...
nie jest źle jak na brak reklamy, może podskoczy trochę za tydzień
albo Kazikjesper pisze:... i tak dobrze że w tym czasie Doda lub Hey nie wydali żadnej płyty bo Iron Maiden byli by jeszcze niżej w notowaniu ...