też prze mocne
Acid Drinkers
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Acid Drinkers
Ostatnio zmieniony ndz sie 29, 2010 3:39 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

kwestia podejścia, mi się podobają takie niekonwencjonalne wykonania tych utworów, zawsze lubiłem muzyczne poczucie humoru Acid Drinkers.
cover, a nie zabawa w piaskownicy.Szajba pisze:nie lubisz country?tomtomala pisze:beznadzieja...
mnie się podoba, toć to w końcu cover ma być, nie?
kończmy temat, bo polecą się warny. dla mnie. za opinie. za to.
+1. Ja uwielbiam tak "dziwnie" zagrane coveryjesper pisze:kwestia podejścia, mi się podobają takie niekonwencjonalne wykonania tych utworów, zawsze lubiłem muzyczne poczucie humoru Acid Drinkers.
już nie mam tu najwięcej postów

Oba covery ( seasons i nothing) mi się podobają. Nieszablonowe podejście w stylu Acid. Ja to kupuje.
- Dark_noldor
- -#Prodigal son

Uśmiałem się przednio przy obydwóch 
Takie covery mogli nagrać tylko oni...
Takie covery mogli nagrać tylko oni...
Noldor, blood is on yours hands
świetne covery. Z jajem, bez padania na kolana przed pierwowzorami. Cała płytka jest bardzo fajna.
Masz całą?
posiadam
Usłyszałem wersje Seasons i jestem porażony błazenadą jaką odwalili. To nie jest nawet szlachetne country! Zwyczajnie udowodniło to jedynie, że Titus po scenie metalowej się jedynie błąka, a ACID DRINKERS nie znaczą nic.
Disco Polo niestety
Disco Polo niestety
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

dokładnie toslayer pisze:Disco Polo niestety
-
Deleted User 622
A może tak z przymrozeniem oka, bez napiny?Elevatorman pisze:dokładnie toslayer pisze:Disco Polo niestety
Bardzo lubię oko przymrużać - ale tutaj widzę jedynie kiepski żart. To oni się napięli, żeby stworzyć coś niecodziennego "ekstra" i zagalopowali. Zapomnieli o muzyce i wyszła błazenada. Jest taki zespolik COMBO DE LA MUERTE też robią sobie miszmasze z metalowych standardów, ale robią to i z pomysłem i klasą:
http://www.youtube.com/watch?v=BDTtoTUvTC8
http://www.youtube.com/watch?v=KaazBZ9K ... re=related
AD niestety zrobili to w typowy POLACZKOWO-BURACZANY sposób jeszcze w dodatku z jakimś uchodźcą z Danii
http://www.youtube.com/watch?v=BDTtoTUvTC8
http://www.youtube.com/watch?v=KaazBZ9K ... re=related
AD niestety zrobili to w typowy POLACZKOWO-BURACZANY sposób jeszcze w dodatku z jakimś uchodźcą z Danii
-
Deleted User 4432
He he bo Acid to jest właśnie taka buraczana kapela . Co prawda lubiłem kiedyś posłuchać pierwszego Rybifiuta ale po tym Season chyba sobie daruję.
A Titus to jest -mówię to bez żadnych uprzedzeń- najgorszy wokalista na świecie . Wiem , że ten bełkot niby pasuje do konwencji (gloryfikacja pijaństwa itp ) ale chyba lepiej by mu to wychodziło gdyby nagrywał naprawdę nawalony jak szpak .
A Titus to jest -mówię to bez żadnych uprzedzeń- najgorszy wokalista na świecie . Wiem , że ten bełkot niby pasuje do konwencji (gloryfikacja pijaństwa itp ) ale chyba lepiej by mu to wychodziło gdyby nagrywał naprawdę nawalony jak szpak .
Generalnie taki zespół mógł zyskać popularność tylko w naszym kraju

-
Deleted User 622
Aranżacje ktore zaprezentowałeś są oczywiście super, ale podejrzewam że jakby Acids zrobili to w taki sposób to tez byłyby głosy niezadowolenia.

Mają jaja, a metalowczykom idącym teraz do liceum i tak się nie spodoba
I bardzo dobrze. Jakby nagrali inaczej to by ich zaraz posądzano o puszcanie oka na zachód czy cośslayer pisze:AD niestety zrobili to w typowy POLACZKOWO-BURACZANY sposób
Mają jaja, a metalowczykom idącym teraz do liceum i tak się nie spodoba
Chodzi o to, że nie daliby rady nagrać tego inaczej, nie ma opcji by Tytus mógł odseparować się od tego buraczanego stylu. Człowiek może wyjść ze wsi ale wieś z człowieka nigdy.metal pisze: Jakby nagrali inaczej to by ich zaraz posądzano o puszcanie oka na zachód czy coś
-
Deleted User 622
Ale w tym wypadku to dobrzeslayer pisze:Chodzi o to, że nie daliby rady nagrać tego inaczej, nie ma opcji by Tytus mógł odseparować się od tego buraczanego stylu. Człowiek może wyjść ze wsi ale wieś z człowieka nigdy.metal pisze: Jakby nagrali inaczej to by ich zaraz posądzano o puszcanie oka na zachód czy coś
No stary nie bądź taki miastowy teraz
To tak jakbyś się brzydził pomidorów z działki, bo były obłożone krowskim łajnem co by lepiej rosły, a zachwalał te z marketu no...