Iron Maiden - Zespół Doskonały

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Iron Maiden - Zespół Doskonały

Post autor: Journeyman666 »

Jeśli o mnie chodzi to poza Brucem nie zgodzę się, że są to muzycy, którzy indywidualnie są genialni i nie do przebicia. Natomiast odnośnie tematu "zespół doskonały"... Moim zdaniem TAK - Iron Maiden jako zespół jest doskonały. Jeśli połączymy umiejętności wykonawcze i kompozytorskie Steva i reszty otrzymamy ideał ;)
Deleted User 4432

Post autor: Deleted User 4432 »

Iron Maiden to zespół doskonały ponieważ NIGDY się nie nudzi i jest orgazmotroniczny. Zdałem sobie sprawę , że jako człowiek wyprany z uczuć do ludzi nigdy niczego tak nie adorowałem jak tej kapeli .
Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Zilian »

Moim zdaniem doskonałości nie ma i IM też doskonały nie jest maja swoje wzloty i upadki jednak zawsze trzymają odpowiedni wysoki poziom :) Moim zdaniem ich sukces polega na tym iż mieli przeogromnego farta że trafili na siebie :) Są dobrymi muzykami tego niemożna zaprzeczyć :) Jednak razem tworzą coś niesamowitego. Razem stworzyli jeden z najlepszych zespołów jaki kiedykolwiek istniał zespól który ciągle zyskuje nowych fanów :) Czy w zespole są słabe ogniwa? Moim zdaniem trzeba by było to rozpatrywać w następujący sposób :) Jedni mają większy inni mniejszy talent, ale skoro razem udaje im się stworzyć takie dzieła to tworzą bardzo mocne ogniwo które jest nie do zniszczenia. Oceniając zespół oceniajmy zespół a nie indywidualnie muzyków :) Tak więc doskonałości nie ma ale.. oni stworzyli swoja historię już za swojej działalności i o czymś to jednak świadczy ;)
Awatar użytkownika
Kai.
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Kai. »

Biorąc pod uwage całokształt (umiejętności, płyty, koncerty itp.) to w skali doskonałości mają 9,5/10 ! :dance:
You can't kill the metal, The metal will live on. Iron Maiden is my religion!
ODPOWIEDZ