The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Owszem, owszem... tylko że tego jest 3500 stron "A 4" w Word'zie 2003,- z plikami, biogramami i autorskimi artykułami. mam zamiar skończyć pracę w listopadzie 2011 i wypalić wszystko na CD - da się kopię przesłać, na życzenie ma się rozumieć. 
Brawo
Masz już pierwszego chętnego chętnego na kopię
Masz już pierwszego chętnego chętnego na kopię
W swoim czasie, się zrobi i pomyśli - można to wydać w drukowanej formie po odpowiedniej edycji, taka "ENCYKLOPEDIA IRON MAIDEN". 
Sorry, ale nie jestem za bardzo obeznany w tym temacie: to znaczy że Sonisphere ponownie odbędzie się w Polsce w 2011?Aż do soni, to zdaje sie pewne
Ostatnio zmieniony ndz paź 03, 2010 1:09 pm przez Waskie, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie tak.
Jest ogromne prawdopodobieństwo, na potwierdzenie trzeba będzie poczekać - chyba do grudnia. Na 90 % Bemowo, plotki mówią o Linkin Park, Trivium, nawet Judas Priest.
Na ten moment witryna Jakarta Post potwierdza koncerty w Jakarcie (17 lub 18 luty) i na Bali dwa dni później. Nie podano wyboru obiektów. W najbliższych tygodniach na oficjalnej IM powinni coś więcej ogłosić.
Na ten moment witryna Jakarta Post potwierdza koncerty w Jakarcie (17 lub 18 luty) i na Bali dwa dni później. Nie podano wyboru obiektów. W najbliższych tygodniach na oficjalnej IM powinni coś więcej ogłosić.
tydzien wczesniej to oni oglosza ze bedzie "odliczacz", a za nastepny tydzien poznamy kilka dat w Azji 
Sporo mają tego wszystkiego do dodania, Azja, NZ, Ameryka Łacińska, EU i USA, a i pewnie na jesieni 2011, zdecydują się na koncerty po UK, choć -to nie jest aż takie prawdopodobne. 
Jst jakieś nieoficjalnie info o Polsce moze? 
tak, ze zagraja na SONISPHERE 
aa to słuszałem xD Metallica i Maiden na jednym koncercir
ciekawe kto bedzie supportem xD
nie no METALLICA była w zeszłym roku, a w tym MAIDEN
to akurat info na 90% już pewne od dosyć dawna
to akurat info na 90% już pewne od dosyć dawna
Na pewno, skoro drugim najbardziej pożądanym zespołem jest IM, po mecie
Ja tak nie chcę
Ja tak nie chcę
Nieoficjalnie gdzieś czytałem że na SONI 2011 Meta z Maidenami ma grac razem
w tym roku na SONI u nas była Meta a w Angli Maiden i Rammstein 
na pewno nie na jednym SONI 
Koncertów Soni 2011 z Maiden w głównej roli będzie jakieś 10, wszystko jest możliwe - we Francji mogą zrobić fest z Metą i Maidenami na wielkim stadionie i mają komplet na dwa dni.
Tymczasem, pojawia się coraz to więcej informacji o Indonezji: http://www.balidiscovery.com/messages/m ... sp?Id=6372
Tymczasem, pojawia się coraz to więcej informacji o Indonezji: http://www.balidiscovery.com/messages/m ... sp?Id=6372
do dupy z tymi piknikami 
To by było COŚ czego jeszcze nie było . Jeden festiwal i 2 wielkie zespoły headlinerami dzień po dniuRALF pisze:we Francji mogą zrobić fest z Metą i Maidenami na wielkim stadionie i mają komplet na dwa dni.
Who motivates the motivator
Dwa największe zespoły metalowe w Historii, ciągle wielkie i tworzące.. Tyle, że do POLSKI raczej nie przyjadą w 2011 razem. Znów dowiedziałem się, że Bemowo jest niemal pewne w czerwcu...
Aaa tam, niech grają nawet na Wyspie Wolin - byleby było co oglądać i słuchać
Aaa tam, niech grają nawet na Wyspie Wolin - byleby było co oglądać i słuchać
Dla mnie moga nawet zagrać na Krupówkach byle tylko przyjechaliRALF pisze:Aaa tam, niech grają nawet na Wyspie Wolin - byleby było co oglądać i słuchać
Who motivates the motivator