A mi się podoba ta wersja. <bauns>Kuba pisze:Słucha się przyjemnie..... ale tego co poczynił z "Back In Black" zrozumieć nie umiem
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Theatres Des Vampires - Pleasure And Pain
Piękna muzyka poprostu. Poezja. Narazie tylko tej płyty przesłuchałem ale myśle że inne są równie dobre.
Piękna muzyka poprostu. Poezja. Narazie tylko tej płyty przesłuchałem ale myśle że inne są równie dobre.
U mnie ostatnio na często gości:
W wielu momentach dopatruję się pewnego podobieństwa do IM
W każdym razie wydaję mi się że Broden i spółka w niektórych utworach inspirowali się twórczością IM
Co Wy o tym myślicie? Dużo ludzi uznaje Sabaton za zwykłą komercję ..... dla mnie jest to kawał dobrego metalu 
W wielu momentach dopatruję się pewnego podobieństwa do IM
Zgadzam się, że fajnie grają. Co do inspiracji, to myślę, że Maiden musiało się u nich przewinąć, w końcu to żywa legenda
U mnie dziś:

U mnie dziś:

Night Mistress Fan Club Łódź
Są nieźli, ale zbyt podobni w stytlu. Ich każda płyta jest prawie identyczna.:DARTH:. pisze:U mnie ostatnio na często gości:
Obrazek
W wielu momentach dopatruję się pewnego podobieństwa do IMW każdym razie wydaję mi się że Broden i spółka w niektórych utworach inspirowali się twórczością IM
Co Wy o tym myślicie? Dużo ludzi uznaje Sabaton za zwykłą komercję ..... dla mnie jest to kawał dobrego metalu
Kiedyś słuchałem, ale z damskich wokali przeniosłem sie na Epicę. Polecam The Phantom Agony, Consting to Oblivion i Design Your Universe. Żadna rewelacja, ale całkiem miło da się słuchaćTheatres Des Vampires - Pleasure And Pain
Czad!
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

- Elevatorman
- -#Clansman

nie wiem co w tej płycie się może nie podobać
a ta jeszcze lepsza.... 213!!!!
świetna płyta, mimo że jeśli chodzi o nile to chyba ich najsłabsza, mimo to i tak bardzo dobra
Elektroniczny ambient z odgłosami wiatru i deszczu w tle. Przy analizie matematycznej idealny do słuchania.
"Surfing with An Alien" to to nie jest, "Crystal Planet" raczej też nie, ale płyta bardzo przyjemna, z masą fajnych melodii i zagrywek. Wcześniejsza była raczej średniawa, ale teraz mamy powrót do dobrej formy.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Super Collosall i Profesor jakiś tam były bardzo średnieErton pisze:Wcześniejsza była raczej średniawa, ale teraz mamy powrót do dobrej formy.
Fates Warning- FWX
Cóż mogę napisać, znowu to samo?
http://www38.zippyshare.com/v/19964508/file.html zna ktos moze tytul i wykonawce tego kawalka ?
King - Love and PrideIronkos pisze:http://www38.zippyshare.com/v/19964508/file.html zna ktos moze tytul i wykonawce tego kawalka ?
uwielbiam samsunga avile
dziekiVeeKing pisze:King - Love and PrideIronkos pisze:http://www38.zippyshare.com/v/19964508/file.html zna ktos moze tytul i wykonawce tego kawalka ?
uwielbiam samsunga avilea raczej funkcje Rozpoznawanie muzyki
![]()
Jest takie angielskie słówko na określenie tego, co tutaj wyrabia Ritchie- sick!
Płytka rządzi totalnie
I jeszcze to: