IM_Power pisze:Nie ukrywajmy też ,że bardzo wielu użytkowników nie czyta regulaminu spontanicznie umieści coś w podpisie, wielu nawet rejestruję się tylko po to by umieścić jakąś informację o koncercie amatorskiej kapeli czy portalu...co z nimi?
Jak pisałem parę postów wcześniej nie mamy nic przeciwko linkom do artykułów, wywiadów itp związanych z poruszanym na forum tematem. Amatorskim serwisom i młodym kapelom też będziemy pomagać tak jak w tej chwili, tylko na zasadzie współpracy a nie wykorzystywania nas. naprawdę dogadanie się z nami jest banalnie łatwe i zazwyczaj kończy się na wymianie paru maili.
IM_Power pisze:Sanktuarium powtarzam nie stanie się lepszym forum gdy będzie się bało konkurencji
Nie boimy sie "konkurencji", zawłaszcza ze póki co dobrze wychodzimy na współpracy z innymi serwisami i nawet staramy się dzielić z nimi naszymi materiałami(np zdjęciami z koncertów, czy newsami). Wychodzę z założenia że przy odrobinie dobrej woli możemy dogadać się z każdym a na wzajemnej współpracy obie ze stron mogą sporo zyskać.
Co do nowych to, to że mogą być nieświadomi regulaminu doskonale wiemy i dlatego na początku ich tylko upominamy.
gumbyy pisze:A dlaczego ja mam z Wami negocjować i zgłaszać się do Ciebie? Co ja jakiś petent jestem?
I to jest subtelna różnica w spojrzeniu na sprawę. Różnica pomiędzy współpraca a wykorzystywaniem.
gumbyy pisze:na linku w podpisie mi nie zależy i nie będę się o niego prosił
trzeba to było powiedzieć sobie dużo wcześniej.