The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
no co Ty?? chcesz powiedziec ze na każdym wiekszym festivalu zabraknie Meiden??
IRON MAIDEN
Sziget nie wchodzi w grę raczej z tego powodu, że organizatorzy festiwalu raczej nie będą chcieli tego samego zespołu rok po roku.
z tego samego powodu odpada WackenPiwowarus pisze:Sziget nie wchodzi w grę raczej z tego powodu, że organizatorzy festiwalu raczej nie będą chcieli tego samego zespołu rok po roku.
długo nic nowego sie nie pojawia w sprawie kolejnych koncertow
nie chcialbym zeby Meideni grali tylko na soni bo domyslam sie ze na dużych festivalach jest o wiele lepsza atmosferka osobiscie fybral bym bilet jedno dniowy na festival niz na soni
IRON MAIDEN
ja tez "Fybiore" jednodniowy jak beda takowe na SONI w Polsce, a co dlaej sie pomysli po ogloszeniu europejskich dat 
Rock Am Ring/Im Park, Graspop. Gods Of Metal, Nova Fest, Sonisphere w 9 - 11 miejscach + stadionowe koncerty w Skandynawii i paru innych miejscach. Tak to powinno wyglądać, jakieś 22 - 26 wielkich koncertów. 
Czemu Meideni nie mogli by wystąpić na Polskim Woodstocku ??
IRON MAIDEN
Bo nie mają w zwyczaju grać na festiwalu, który badzmy szczerzy w Polsce może i jest jakims wydarzeniem, ale na świecie nie znaczy zbyt wiele. Oni wola zagrac na Wacken, Sziget czy Download, festiwalach o których mówi sie na całym świecie. Woodstock w porównaniu do tych festów to wiejskie dożynki (tyle, że w rozmiarze XXL) Ale kto na tym woodstocku gra? Byłem tam 5 razy i najwieksza gwiazda jaka tam widziałem było Type O Negative...Czemu Meideni nie mogli by wystąpić na Polskim Woodstocku ??
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Komercyjnie największą gwiazdą Woodstocków był Papa Roach.Emilio pisze:Bo nie mają w zwyczaju grać na festiwalu, który badzmy szczerzy w Polsce może i jest jakims wydarzeniem, ale na świecie nie znaczy zbyt wiele. Oni wola zagrac na Wacken, Sziget czy Download, festiwalach o których mówi sie na całym świecie. Woodstock w porównaniu do tych festów to wiejskie dożynki (tyle, że w rozmiarze XXL) Ale kto na tym woodstocku gra? Byłem tam 5 razy i najwieksza gwiazda jaka tam widziałem było Type O Negative...Czemu Meideni nie mogli by wystąpić na Polskim Woodstocku ??
Odnośnie Maiden. Prestiż prestiżem. Liczy się przede wszystkim $$$. Jak się siano zgadza to by nawet na "wiejskich dożynkach" zagrali.
proszę Cię MAIDEN na WoodstockKuba pisze:Komercyjnie największą gwiazdą Woodstocków był Papa Roach.Emilio pisze:Bo nie mają w zwyczaju grać na festiwalu, który badzmy szczerzy w Polsce może i jest jakims wydarzeniem, ale na świecie nie znaczy zbyt wiele. Oni wola zagrac na Wacken, Sziget czy Download, festiwalach o których mówi sie na całym świecie. Woodstock w porównaniu do tych festów to wiejskie dożynki (tyle, że w rozmiarze XXL) Ale kto na tym woodstocku gra? Byłem tam 5 razy i najwieksza gwiazda jaka tam widziałem było Type O Negative...Czemu Meideni nie mogli by wystąpić na Polskim Woodstocku ??
Odnośnie Maiden. Prestiż prestiżem. Liczy się przede wszystkim $$$. Jak się siano zgadza to by nawet na "wiejskich dożynkach" zagrali.
a co do kasy to akurat myśle że mogą już sobie pozwolić gdzie im się podoba, a czy tylko kasa o tym decyduje ?
wątpię mogliby już przestać grać bo są ustawieni do końca zycia
Ja bym Maiden w życiu na Woodstock nie chciałBudziol pisze:
proszę Cię MAIDEN na Woodstock![]()
a co do kasy to akurat myśle że mogą już sobie pozwolić gdzie im się podoba, a czy tylko kasa o tym decyduje ?
wątpię mogliby już przestać grać bo są ustawieni do końca zycia
Myślę że dla Smallwoda liczy się tylko kasa
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Proszę, nie zadawaj nawet takich pytań...Puszek123 pisze:Czemu Meideni nie mogli by wystąpić na Polskim Woodstocku ??
a ja myslę że sam sobie poniekąd przeczysz. Bo raz piszesz że nie wyobrażasz sobie MAIDEN na Woodstock, a zaraz potem że za dobrą kasę wszędzie zagrają.Kuba pisze:Myślę że dla Smallwoda liczy się tylko kasa
A więc jakby Owsiak dał Rodowi tyle ile żąda to wg Twojego rozumowania powinni zagrać.
A ja myślę że raczej za żadną kasę nie zagrają ani na polskim Woodstock ani w Jarocinie
dla mnie bezsensowna i jałowa dyskusja o niczym
Nie ... na Woodzie to ich raczej nie widzę, a "Opener" w Gdyni, niby nie ten klimat, nie taki fason stylistyczny ale... mogliby raz zaprosić nieco "pikantniej brzmiący" band, tym bardziej że Iron Maiden słuchają przecież nie tylko metalowcy...
Swoją drogą, dziwi mnie że na Głównej nie mamy nowych dat ....

Swoją drogą, dziwi mnie że na Głównej nie mamy nowych dat ....
Gdzie napisałem że sobie ich "nie wyobrażam na Woodstock" ???? Napisałem że bym nie chciał. Chyba różnica ?Budziol pisze:a ja myslę że sam sobie poniekąd przeczysz. Bo raz piszesz że nie wyobrażasz sobie MAIDEN na Woodstock, a zaraz potem że za dobrą kasę wszędzie zagrają.Kuba pisze:Myślę że dla Smallwoda liczy się tylko kasa
tak czy siak nie ta impreza, nie ta ranga i pal sześć juz nawet kasę 
No właśnie "nie tak i nie siak" tylko chłopie ze zrozumieniem czytać nie umieszBudziol pisze:tak czy siak nie ta impreza, nie ta ranga i pal sześć juz nawet kasę
to była wspólna odp na wcześniejsze posty m.in. Puszka więc się nie czepiaj
po prostu sam pomysł mnie zabił :/
Czepiam się ponieważ zarzuciłeś mi że sam sobie przeczę co jak dowiodłem prawdą nie jest.Budziol pisze:to była wspólna odp na wcześniejsze posty m.in. Puszka więc się nie czepiaj
Maiden to zespół grający koncerty biletowane . Woodstock nie wchodzi tu w gre. Prędzej z festów organizowanych w naszym pięknym kraju widze ich na Openerze chociaz znając naszych kochanych organizatorów Maiden zapewne bedzie "zbyt rockowy" na taki event . Pozostaje raczej samodzielny koncert lub impreza miedzynarodowa w stylu SONI 
Who motivates the motivator