Raczej bedzie koncert w Polsce. Jak nie, to jade do Berlina.S1MON pisze:Nie wierzę w koncert u nas i tyle albo o czymś nie wiem
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No nie - co za pesymizm, dramat. będzie wiadomo jak ogłoszą Sonisphere 2011. Miało być z końcem listopada - zobaczymy, ja sądzę ze szansę na Polskę i inne festy są bardzo duże. Jak w Rosji można zrobić dwa duże koncerty w ramach przyszłorocznej traski, to w Polsce, Czechach i wielu innych krajach - tym bardziej.
Za moment będziemy mieli info o Niemczech, Holandii i Danii. Dwa koncerty halowe w kraju gdzie mają masę "złotych" i "platynowych" płyt, zadziwiają. Być może festiwale będą tam grać na trasie "Greatest Hits 2013/14". Dziś się dowiemy, co i jak
Za moment będziemy mieli info o Niemczech, Holandii i Danii. Dwa koncerty halowe w kraju gdzie mają masę "złotych" i "platynowych" płyt, zadziwiają. Być może festiwale będą tam grać na trasie "Greatest Hits 2013/14". Dziś się dowiemy, co i jak
Oby tylko te Wasze przepowiednie z Sonispherami się nie sprawdziły bo kicha będzie.
A ja mam nadzieję, ze właśnie "dzięki" Sonisphere'owi zobaczę nie tylko Maiden ale i kilka dużych gwiazd i to za dość przystępną cenę. To jest przecież sens takich koncertów
Ktoś tutaj mówił, że wybór "Bemowa" na festiwal jest "do chrzanu". Dla organizatorów - nie - bo jest to tańsze, niż stadion. Może zrobiliby bilety w normalnych cenach.
Ktoś tutaj mówił, że wybór "Bemowa" na festiwal jest "do chrzanu". Dla organizatorów - nie - bo jest to tańsze, niż stadion. Może zrobiliby bilety w normalnych cenach.
kurcze czemu jedno Bercy a nie dwa...
Ale jeśli chcę zobaczyć tylko Maiden to sensu raczej nie ma. Chyba, że nie będzie 80- cio tysięcznego spędu jak ostatnio i ceny będą przystępniejsze na GC. ;] Ale i tak wolę halę. ;] Łódź albo ta nowa w Gdańsku.RALF pisze:To jest przecież sens takich koncertów
M@ti masz u mine piwo
chyba najciekawsze w tym newsie to:
chyba najciekawsze w tym newsie to:
More shows around Europe are still to be announced so keep checking this website for updates.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na francuskich stronach podawali 2 daty: 27 i 28 czerwca. Prawdopodobnie oficjalnie ogłoszą drugi gig po wyprzedaniu pierwszego.remi pisze:kurcze czemu jedno Bercy a nie dwa...
dzieki za info, oby tak bylo
, cena ok 50 euro? Jak było w 2008?
Jedno Bercy poleci szybko, mnie natomiast dziwi brak takiego Dortmundu, no i ta przerwa po Berlinie... Polska, Czechy?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zamiast Dortmundu jest Oberhausen - hala na jakieś 13.000 osób.RALF pisze:Jedno Bercy poleci szybko, mnie natomiast dziwi brak takiego Dortmundu, no i ta przerwa po Berlinie... Polska, Czechy?
Z czego 90% zagra w dzień, będzie sporo różnorodnych fanów i ogólnie beznadziejnieA ja mam nadzieję, ze właśnie "dzięki" Sonisphere'owi zobaczę nie tylko Maiden ale i kilka dużych gwiazd i to za dość przystępną cenę. To jest przecież sens takich koncertów
- Pawel_Maiden
- -#Wrathchild

też chcę w to wierzyć. W maju mam maturę w połowie czerwca egzamin zawpdpwyteraz tylko wierzyć że POL nie bedzie w dzień egzaminu
mam chrzestna we Frankfurcie, ale...i egzamin na początku czerwca 
He he
Na mature Maiden nie będzie, ale egzamin możliwe, że będziesz musiał odpuścić
Na mature Maiden nie będzie, ale egzamin możliwe, że będziesz musiał odpuścić
- Pawel_Maiden
- -#Wrathchild

trzeba być dobrej myśli 
...że będą poprawkiPawel_Maiden pisze:trzeba być dobrej myśli
Albo należy rozważyć Berlin
Byłoby by super dużą ekipą z polską flagą znów wjechać dumnie do Berlina 
Night Mistress Fan Club Łódź
Jeśli już to tylko jedna niedzielna data bo inaczej musieli by grać 4 dni pod rząd. A teraz chyba pod rząd graja tylko co najwyżej po dwa dni.RALF pisze:no i ta przerwa po Berlinie... Polska, Czechy?