Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: Teraz słucham...
Czwarty najbardziej.
-
Deleted User 622
Zgadza się. Jednak Forbidden im się nie udało.Mr.Hankey pisze:Black Sabbath z Martinem rozpierdala w drobny mak. Przynajmniej pierwsze trzy albumy z jego udziałem

Po prostu mistrzostwo!
coś mnie ostatnio naszło na Death. Znakomita płyta. Z resztą: czy oni nagrali coś słabego?
- Załączniki
-
- symbolic.bmp (18.03 KiB) Przejrzano 2505 razy
Za pierwszym razem była bardzo fajna, za drugim już trochę nudziła.
Od kilku tygodni i tak niepodzielnie rządzi:

- porcupinetree
- -#Charlotte

Zniszczę wszystko

Candlemass- Nightfall
Kurde, że ja tego wcześniej nie ruszyłem, ktoś mi to polecał (metal?), ale możliwe, że wtedy miałem nawał zespołów do poznania i w ramach wstępnej selekcji Candle zostało odrzucone po 1 kawałku- duży błąd, jak teraz widzę, ta płyta jest świetna
poszło po zachłysnięciu się Nightfallem. Również super. Jeszcze łyknąłem dzisiaj w locie Acient Dreams, ale nie spodobało mi się zupełnie. Także 2:1 dla Candle na razie- co następne?
-
Deleted User 2868
Ja bym polecił King Of The Grey Islandssyzygy pisze:co następne?
-
Deleted User 357
Tu wokal dla syzyga raczej nie będzie pasowałKronos pisze: Ja bym polecił King Of The Grey Islands
Epicus posłuchaj
Świetna płytka.
a co, zmiana wokalisty? czy stylu wokalu?Żelazny pisze:Tu wokal dla syzyga raczej nie będzie pasował
-
Deleted User 357
Od Kinga w Candlemass śpiewa Robert Lowe, który ma znacznie bardziej "heavymetalowy" wokal - http://www.youtube.com/watch?v=41UVIaT0_kI - At The Gallows End z nim.
-
Deleted User 622
wokalistysyzygy pisze:a co, zmiana wokalisty? czy stylu wokalu?Żelazny pisze:Tu wokal dla syzyga raczej nie będzie pasował
Ostatnio zmieniony wt lis 30, 2010 2:58 pm przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
No, Solitiude spoko, przesłuchałem właśnie. Trochę zbyt surowe może jak dla mnie, ale raczej przejdzie
Kurde, wokal mi się podoba, aż się boję sprawdzać jaki jest ten Lover, szczególnie po takiej rekomendacji 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nie, nie i jeszcze raz nie.:DARTH:. pisze:Dawno tego nie słuchałem i nawet zaczynam mieć wrażenie że ta płyta jest lepsza od Schades of God którego uważałem do tej pory za najlepszy album Paradise Lost
Jakoś nie sądziłem, że kiedykolwiek będziesz się zapuszczał w dysko Candlemasssyzygy pisze: Także 2:1 dla Candle na razie- co następne?
NP:

Morbid Angel- Formulas Fatal to the Flesh
Taka pizgawa za oknem, że trzeba się rozgrzac ogniem piekielnym. Ten numer np. to kadź wypełniona pierwszorzędną smołą - http://www.youtube.com/watch?v=QTBzsCSoThs
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Bardzo dobry !!!!syzygy pisze:No, Solitiude spoko, przesłuchałem właśnie. Trochę zbyt surowe może jak dla mnie, ale raczej przejdzieKurde, wokal mi się podoba, aż się boję sprawdzać jaki jest ten Lover, szczególnie po takiej rekomendacji
Proponuję ostatni studyjny "Death Magic Doom" i na dokładkę ostatni live "Ashes to Ashes" z występem na Sweden Rock.

Na taką pogodę w sam raz.
-
Deleted User 4432
Ancient Dreams jest równie dobre tylko ciężej wchodzi . Płyta po prostu jest cięższa dosłownie i w przenośni.syzygy pisze:Jeszcze łyknąłem dzisiaj w locie Acient Dreams, ale nie spodobało mi się zupełnie
NP - Immortal "Pure Holocaust " To jeszcze bardziej w sam raz na 'taką pogodę '