mam pytanko bylo podane miejsce w Polsce? Bemowo?
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
czyli 10.06 SONI w Wawie, Czechy mozna odpuscic jak to SONI na klepichu 
A jak w Wawie będzie na Bemowie to nie jest to klepisko?:0
no jest dlatego jade do Berlina ;P
a w Polsce po prostu byc trzeba, ale do Czech to juz bez sensu i wole jechac TYLKO na MAIDEN do Berlina czy Londynu
a w Polsce po prostu byc trzeba, ale do Czech to juz bez sensu i wole jechac TYLKO na MAIDEN do Berlina czy Londynu
Klepicho, ale to polski gig - ja z innych powodow bym nie pojechal, skoro mam do wyboru tyle tanszych koncertow w europie i to w halach!
tak jak mówisz nie inaczejSzymon pisze:Klepicho, ale to polski gig - ja z innych powodow bym nie pojechal, skoro mam do wyboru tyle tanszych koncertow w europie i to w halach!
a było juz napisane że jednak Bemowo?
ajtam, ajtamBudziol pisze:a w Polsce po prostu byc trzeba, ale do Czech to juz bez sensu
www.MetalSide.pl
Nie, ale jest Warsaw, więc na 99% Bemowo.Budziol pisze:a było juz napisane że jednak Bemowo?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Zawsze mogą wyskoczyć np. ze Służewcem. Ale to tak teraz na biegu wymyśliłem więc nie ma co do tego przykładać uwagi 
Wydaje mi sie, ze bedzie tak jak rok temu, czyli bemowo. A Słuzewiec w niczym imho od Bemowa lepszy nie jestPiwowarus pisze:Zawsze mogą wyskoczyć np. ze Służewcem.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jest nawet gorszy, bo z Bemowa mogę sobie wrócić do domu bez żadnych korków.Emilio pisze:Wydaje mi sie, ze bedzie tak jak rok temu, czyli bemowo. A Słuzewiec w niczym imho od Bemowa lepszy nie jest
-
szatanista
- -#Long distance runner

Tak, z Ac/Dc i z Metallici wracalem 2 godziny do centrum :pMadril pisze: Jest nawet gorszy, bo z Bemowa mogę sobie wrócić do domu bez żadnych korków.![]()
a ze Służewca można sie metrem bujnąć :p
Z Bemowa łatwo na Łódź wyjechaćMadril pisze:Jest nawet gorszy, bo z Bemowa mogę sobie wrócić do domu bez żadnych korków.
Night Mistress Fan Club Łódź
Dokładnie, jak się mieszka poza Warszawą, to w pewnych kierunkach jest totalny luz. Wystarczy auto zostawić na Kaliskiego np. 
Tym bardziej, że nie będzie tam aż tyle ludzi co w 2010. Jakieś 40 - 45000 
-
Bobo_Ashanti
- -#Prowler

Trudno sie mówi, pozostaje tylko liczyć, że cena biletu na to widowisko nie będzie jakaś kosmiczna. A jak będzie, to na pewno znajdzie się lepsza opcja zamiast Soni 
Ja mam nadzieję że bilet będzie oscylował maksymalnie w okolicach 200 zł. Wtedy jestem w stanie pojechać. Poza tym Bemowo które praktycznie stało się już faktem zbytnio mnie nie pociąga. Liczyłem na jakiś koncert stadionowy no ale niestety
Jak kolega Ralf napisał może nie będzie tyle ludu co na "Big4" więc aż tak tragicznie być nie powinno jednak łąka łąką zawsze pozostanie.
200zl pewnie bedzie normalny bilet, GC na pewno drozej
Tak, właśnie dlatego kupie normalny na płyte, bo 400 zł to troche za drogo...Budziol pisze:200zl pewnie bedzie normalny bilet, GC na pewno drozej