10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Cholera... a ja już kumpli skrzyknąłem do wyjazdu 10.VI... skoro nie grają Maiden to sobie daruję.
A mniej więcej powiedzcie mi ile kosztuje bilet najbliżej zespołu? Na płycie/pod sceną jakieś specjalne miejscówki? Wiem, że bilety z reguły powyżej 200zł, ale nie wiem co jest gdzie i za ile.
A mniej więcej powiedzcie mi ile kosztuje bilet najbliżej zespołu? Na płycie/pod sceną jakieś specjalne miejscówki? Wiem, że bilety z reguły powyżej 200zł, ale nie wiem co jest gdzie i za ile.
jak to nie graja?Demon pisze:koro nie grają Maiden to sobie daruję.
Iron Maiden, Slipknot i Motorhead wystąpią w przyszłym roku w Warszawie. A to dopiero początek. Zespoły zasilą skład Sonisphere Festiwal 2011-cie, który - jak nieoficjalnie dowiedziało się Antyradio - znów zagości na Bemowie.
http://www.antyradio.pl/Prawda/Warszawa ... na-Bemowie
http://www.antyradio.pl/Prawda/Warszawa ... na-Bemowie
Na Ironów i Motorheada pojechać można, Slipknot...za mało znam, ale do gustu mi nie podszedł 
Slipknot to byl zawsze moja kapela nr 2 wiec suuuper
-
Deleted User 357
Czyli bez żalu można odpuścić 
Ciekawe czy to prawda... Fajnie by było, jużna te 3 kapele 50 tys fanów mogłoby wpaść...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Niee, Slipknot, gorzej być nie może, jadę do berlina.
to se jedź
Slipknot 
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

A Slipknot będzie grał po motorheadzie czy przed?
Slipki to kapela, która mnie ani ziębi, ani grzeje, ale chetnie sobie zobacze bo pare numerów mi sie podoba. Ale bardzo mi zależy, żeby potwierdziło sie Motorhead! 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Iron Maiden + Motorhead. Kosmos
już nie mam tu najwięcej postów

Kup mi b.stojacy to jadę z TobąCezarek1998 pisze:Niee, Slipknot, gorzej być nie może, jadę do berlina.
Trza przesłuchać i ostatecznie Slipknota ocenić. All Hope is gone jest najwyższa w rankingach, więc pójdzie na pierwszy ogień.
Motorhead jest niezły, ale to trochę nie mój typ. Ich utwory są trochę mało wyróżniające się dla mnie
Dokładnie!Szajba pisze:Iron Maiden + Motorhead. Kosmos
-
szatanista
- -#Long distance runner

Ale jednak zespołów dużo więcej...gumbyy pisze:W zasadzie bilety kosztowały tyle samo....ttomasz pisze:I było taniejszatanista pisze: W Czechach w tamtym roku bylo duzo wiecej zespolow :/
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Gdyby Sonisphere był przez dwa dni PIERWSZY DZIEŃ: Klasyki Iron Maiden, Motorhead, Saxon i polskie TSA (wolałbym turbo, ale bez Kupczyka nie to samo
) byłbym w niebie DRUGI DZIEŃ: nowoczesne kapele Slipknot, Papa Roach, Linink Park Tak to bym, mógł jechać 
+1. Moim skromnym zdaniem Slipknot to obecnie najlepsza kapela koncertowa.remi pisze:to se jedźSlipknot
Dokładnie.szatanista pisze:Ale jednak zespołów dużo więcej...gumbyy pisze:W zasadzie bilety kosztowały tyle samo....ttomasz pisze: I było taniej
Ja bym wtedy drugi dzień olałcezarek pisze:Gdyby Sonisphere był przez dwa dni PIERWSZY DZIEŃ: Klasyki Iron Maiden, Motorhead, Saxon i polskie TSA (wolałbym turbo, ale bez Kupczyka nie to samo ) byłbym w niebie DRUGI DZIEŃ: nowoczesne kapele Slipknot, Papa Roach, Linink Park Tak to bym, mógł jechać
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nie ty jedenttomasz pisze:
Ja bym wtedy drugi dzień olał
Jeśli się to potwierdzi, to w sumie ok, tzn. mogło być lepiej, mogło być gorzej. Slipknot i Motorhead są do posłuchania, więc pewnie lekko wcześniej pójdę na koncert i cos tam posłucham....