10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Może jeszcze Manson, Acid Drinkers, Bullet For My Valentine, Coma. 
No ale jak rozumiem te 3 zespoły to są największe gwiazdy i nic poważniejszego nie dojdzie? Bo jeśli tak to Berlin i tyle.
Dwa pierwsze bardzo chetnie, dwa ostatnie imho niekoniecznieRALF pisze:Może jeszcze Manson, Acid Drinkers, Bullet For My Valentine, Coma.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Pewnie z większych to nie, więc na tą Soni patrzę trochę pod kątem Czech. Założę się, że znowu będzie taniej i więcej.

Ja całości podziękujęEmilio pisze:Dwa pierwsze bardzo chetnie, dwa ostatnie imho niekoniecznieRALF pisze:Może jeszcze Manson, Acid Drinkers, Bullet For My Valentine, Coma.
Ja od początku patrzę pod tym kątemttomasz pisze:Pewnie z większych to nie, więc na tą Soni patrzę trochę pod kątem Czech.
www.MetalSide.pl
Tak jak jagumbyy pisze:Ja od początku patrzę pod tym kątemttomasz pisze:Pewnie z większych to nie, więc na tą Soni patrzę trochę pod kątem Czech.Mam po prostu bliżej i lepszy dojazd. Cenowo będzie podobnie...
Żałuję tylko, że to jednak Czesi, a u nich publika słabasza, niż u nas
A mi to wisi... jadę na koncert zespołu, a nie podziwiać publikęttomasz pisze:Żałuję tylko, że to jednak Czesi, a u nich publika słabasza, niż u nas
www.MetalSide.pl
No gdyby się to sprawdziło to na Iron Maiden i Motorhead bym pojechał bo to dwa warte siebie moim zdaniem zespoły i koncert był by pewnie nieziemski
Co za tym idzie cena biletów też pewnie pójdzie do góry no ale co zrobić. Slipknot mi zwisa bo w sumie w ogóle nie znam ich twórczości. No ale jak to napisane było "jak nieoficjalnie dowiedziało się Antyradio" Poczekajmy lepiej na informacje oficjalne bo będziemy się ślinić a nic z tego nie będzie hehe 
Na pewno ta informacja nie wzięła się z powietrza...
Z powietrza to może i nie ale jak na ten moment, jedna z wielu możliwości. 
Dobrze, że festiwal jest w piątek! Oby potwierdziło się, że Ironi i Motorhead zagra. Wtedy warto będzie przyjechać.
Oj taaaa, Slipknot. Jeszcze A7X niech ogłoszą i mogę spokojnie kupować bilet 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A7X i Trivium... I byłyby wypas!Yaaqb pisze:Oj taaaa, Slipknot. Jeszcze A7X niech ogłoszą i mogę spokojnie kupować bilet
Ta, Iron Maiden mogliby choć jakiś odliczacz do ogłoszenia festiwali pokazać.WICKER MAN pisze:się potwierdzą
Na stronie Ironów stara biedaRALF pisze:Ta, Iron Maiden mogliby choć jakiś odliczacz do ogłoszenia festiwali pokazać.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
WICKER MAN pisze:Tak czy siak, jeśli wszystkie 3 zespoły się potwierdzą to taki skład bije na głowę tegoroczną Wielką Czwórkę i Behemotha.
No z tym to bym polemizował
źle nie jest 
SLIPKNOT znam parę kawałków z jakiś teledysków, ale na żywo na pewno zobaczyć.
Motorhead legenda, więc jak najbardziej ok
SLIPKNOT znam parę kawałków z jakiś teledysków, ale na żywo na pewno zobaczyć.
Motorhead legenda, więc jak najbardziej ok
tomtomala pisze:+1. Moim skromnym zdaniem Slipknot to obecnie najlepsza kapela koncertowa.remi pisze:to se jedźSlipknot
to trzeba zacząć zbierać 400 zł na GC. Jeżeli nie to, to chyba trybuna, bo ze zwykłej płyty chyba zbyt dużo nie widać?
wiadomo, że o gustach sie nie dyskutuje... ale jeśli potwierdzi sie Iron Maiden, Slipknot i Motorhead + cos jeszcze zapewne to moim zdaniem to tez jest lepszy line up niz Big 4Abstract pisze:No z tym to bym polemizował