10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Ja jak już miał bym wybierać to chyba na ta trybunę bym się zdecydował bo 400 zł żeby stać pod sceną to bym nie dał..
A ile w tym roku bilety na trybuny kosztowały ?
Ja byłem na płycie na AC/DC i było super. Ale stałem na samym poczatku, zaraz przy barierce.Siwy pisze:to trzeba zacząć zbierać 400 zł na GC. Jeżeli nie to, to chyba trybuna, bo ze zwykłej płyty chyba zbyt dużo nie widać?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Trybuny były z boku. Kompletnie beznadziejnie ustawione. Za to na GC były luzy, w każdej chwili można wejść i wyjść by się napić browara lub coś zjeść. Bliziutko scena, wszystko widać. Ja idę na bank na GC.Zilian pisze:Ja jak już miał bym wybierać to chyba na ta trybunę bym się zdecydował bo 400 zł żeby stać pod sceną to bym nie dał..A ile w tym roku bilety na trybuny kosztowały ?
Trybuny kosztowały chyba tyle samo co GC.
Wypada tylko czekać i mieć nadzieję!
Jakby GC kosztowało tyle co na AC/DC czyli 310 zł, to też bym poszedł na GC... 400 zł to lekka przesada jednak.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Skoro finansowo tak samo było no to logiczne że bardziej się na CG opłaca iść. Tylko ciekawe czy teraz będzie tak samo. BO jednak być blisko sceny fajna sprawa a jeśli nie w tym najbliższym sektorze to w miarę blisko bo nie wyobrażam sobie żeby mnie gdzieś z tylu wypieprzyło lol xDtomtomala pisze:Trybuny były z boku. Kompletnie beznadziejnie ustawione. Za to na GC były luzy, w każdej chwili można wejść i wyjść by się napić browara lub coś zjeść. Bliziutko scena, wszystko widać. Ja idę na bank na GC.Zilian pisze:Ja jak już miał bym wybierać to chyba na ta trybunę bym się zdecydował bo 400 zł żeby stać pod sceną to bym nie dał..A ile w tym roku bilety na trybuny kosztowały ?
Trybuny kosztowały chyba tyle samo co GC.
Wiecie 400 zł za 4 świetne kapele to nie była wygórowana cena. Jak patrzeć, że Meta wzięłaby 150 zł, Slayer i Megadeth po 100 zł. Myślę, że należy spodziewać się ceny podobnej do tej co było w tym roku.
Mi się wydaje że będzie coś 300 z hakiem. 400zł chyba cena biletu pod scenę nie przebije.
Pod sceną trzeba być, na AC/DC skąpiłem 140zł na droższy bilet i teraz żałuję 
W przyszłym roku kasa będzie, więc i 400zł pod scenę będzie ok.
W przyszłym roku kasa będzie, więc i 400zł pod scenę będzie ok.
A wiadomo kiedy mniej więcej pojawią się bilety do nabycia ? Czy same spekulacje tylko
?
Na ten moment, to nic nie wiadomo ... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. Antyradia w grudniu. Pewnie przed świętami. Podejrzewam, że sam festiwal zostanie ogłoszony za max. 2 tygodnie.Zilian pisze:A wiadomo kiedy mniej więcej pojawią się bilety do nabycia ? Czy same spekulacje tylko?
przed świętami dobra koniunktura na sprzedaż biletów - prezenty 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Dokładnie. Może frekwencja wzrośnie 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Są jakieś plotki,że obok Iron Maiden wystąpi Slipknot i Motorhead, jeśli tak to nawet by mi pasowało ,Motorhead, przerwa na odpoczynek na Slipknot i potem Iron Maiden ,te dwa zespoły sprawią,że koncert będzie dużym wydarzeniem,a Motorhead to obok Saxon mój największy priorytet koncertowy
ale to spekulacje chyba są
ps.pesymista ze mnie,że zakładam,że Motorhead grałby przed Slipknot,ale znając naszych kochanych organizatorów tak by było
ale to spekulacje chyba są
ps.pesymista ze mnie,że zakładam,że Motorhead grałby przed Slipknot,ale znając naszych kochanych organizatorów tak by było
wydaje mi się że Slipknot powinien grać przed Maidenami, jakby nie patrzeć na dzień dzisiejszy jest to wieksza gwiazda niż MH, wiem że MH to legenda itp, ale patrząc na ogólnoświatowe traktowanie Slipknota jako headlinera chociazby Knebworth to jest niemal pewne że będzie przed Maiden, oby tylko grał minimum 1,5h 
Motorhead nie miał nawet jednej płyty, która sprzedawałaby się tak dobrze jak album ( - my) SLIPKNOT. Ostatni album "Slipów" bardzo mi się podoba. Motorhead - super koncertowo wypada, kilka tysięcy ludzi na nich przyjdzie. gdyby dodać do składu parę znanych zespołów, które akurat będą w Europie (LP, A7X, BFMV) - może to być wielkie wydarzenie muzyczne. Cóż - czekamy... 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Tyle,że Iron Maiden słucha w Polsce mnóstwo osób w okolicach 40-tki dla których Motorhead to muzyka młodości,a nazwa Slipknot może im nawet nic nie mówić
...wiec oni pojda dla IM lub MH.
Koncert jest dla wszystkich, mówmy szczerze - dla młodzieży nastoletniej, Ironi czy Motory to "dziadki". Dla nich idolami są Slipknot czy LP, właśnie... Każdy powinien być zadowolony, Slipknot bardzo chętnie zobaczę, LP - gdyby byli, no cóż - ciekawe, co potrafią na żywo. Z polskich marzy mi się Coma, Acid Drinkers, może Vader, bo o Behemoth, nawet nie wypada mówić w kontekście dramatu Nergala.