The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Cóż, zamieszczę swój Maideński post w tym temacie. Nie siedzę w Ironach tak mocno jak Wy i mam do Was pytanie: czy Żelazna Dziewica mocno eksperymentuje w set listach ? Czy jest tak, że co show grają zupełnie inny zestaw utworów, czy raczej klepią podobne układy ?
A drugie pytanie jest takie: czy jest szansa, że gdy zagrają na Sonisphere w Warszawie w przyszłym roku, zagrają utwór Journeyman ? Często go w ogóle grają ?
Dzięki za ewentualne odpowiedzi. Up the Irons !
A drugie pytanie jest takie: czy jest szansa, że gdy zagrają na Sonisphere w Warszawie w przyszłym roku, zagrają utwór Journeyman ? Często go w ogóle grają ?
When the Sun goes Hellbound
And the Moon does ressurect the night...
Klepią podobne układy. NA nowej trasie prawdopodobnie 6 tracków z nowego albumu + ograne klasyki .
Nie nie ma szans żeby zagrali Journeymana. Grali na DoD Tour raz i tyle.
Nie nie ma szans żeby zagrali Journeymana. Grali na DoD Tour raz i tyle.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

1. Nie. Ewentualnie po pierwszym koncercie lekko modyfikują setlistę, ale potem pozostaje już ona bez zmian.Kriz pisze:Cóż, zamieszczę swój Maideński post w tym temacie. Nie siedzę w Ironach tak mocno jak Wy i mam do Was pytanie: czy Żelazna Dziewica mocno eksperymentuje w set listach ? Czy jest tak, że co show grają zupełnie inny zestaw utworów, czy raczej klepią podobne układy ?
2. Tylko na trasie Dance of Death. Szansa, że go zagrają wynosi mniej więcej 0,01%.
Ok, dzięki. A tak BTW, to jest u Ironów coś na kształt Metallikowego metontour, gdzie można znaleźć sety z koncertów, jakieś fotki etc. ?
-
szatanista
- -#Long distance runner

nie wydaje mi się. ten zespół nie dba o fanów tak bardzo jak Metallica.
Tak myślałem. Ale nie zmienia to faktu, że i tak są zajebiści 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak, zapisz się do internetowego IMOC (Iron Maiden Online Club, bodajże 10 funtów rocznie), a zdobędziesz dostęp do pamiętników z trasy Roda i Nicko, galerii zdjęć i filmików IMTV. Ewentualnie poluj na nie np. na YouTube.Kriz pisze:Ok, dzięki. A tak BTW, to jest u Ironów coś na kształt Metallikowego metontour, gdzie można znaleźć sety z koncertów, jakieś fotki etc. ?
Organizator Nova Rock potwierdził występ Iron Maiden na austriackim festiwalu: http://forum.novarock.at/viewtopic.php?t=16943
Pewnie jutro pojawi się oficjalny news. Wygląda na to, że Maiden zagrają w poniedziałek 13 czerwca, tego samego dnia co SOAD.
Ale to kosztuje 10 funtów rocznie, a 'Tallika ma za darmo dostęp do metontour i w tym tkwi różnica
A co do Sonisphere to ucieszyłbym się, gdyby byli w przyszłym roku w Warszawie, byłem w tym roku na Big Four i organizacja mi się bardzo podobała, Ironi by pewnie zrobili świetne show, myślę, że porównywalne do tegorocznego.
A co do Sonisphere to ucieszyłbym się, gdyby byli w przyszłym roku w Warszawie, byłem w tym roku na Big Four i organizacja mi się bardzo podobała, Ironi by pewnie zrobili świetne show, myślę, że porównywalne do tegorocznego.
Ale za to w fanklubie maiden są jakieś bonusy fajneKriz pisze:Ale to kosztuje 10 funtów rocznie, a 'Tallika ma za darmo dostęp do metontour i w tym tkwi różnica
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ir ... cert_tours
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ja myślę, że 0,00001%WICKER MAN pisze:Kriz napisał/a:
Cóż, zamieszczę swój Maideński post w tym temacie. Nie siedzę w Ironach tak mocno jak Wy i mam do Was pytanie: czy Żelazna Dziewica mocno eksperymentuje w set listach ? Czy jest tak, że co show grają zupełnie inny zestaw utworów, czy raczej klepią podobne układy ?
1. Nie. Ewentualnie po pierwszym koncercie lekko modyfikują setlistę, ale potem pozostaje już ona bez zmian.
2. Tylko na trasie Dance of Death. Szansa, że go zagrają wynosi mniej więcej 0,01%.
ale ja aż takim fanatykiem IM nie jestem, w planach na przyszły rok mam członkostwo w metclubie, tam dostanę koszulkę, cztery czasopisma, dostęp do unikalnych materiałów i możliwość spotkania z zespołem na meet and greet.
Taki offtop wyszedł.
Co do tematu:
Dzięki, fajna sprawa z tym rozkładem setów w poszczególnych latach.
Ciekawe, czy Eddie znów zaszczyci nas swoją obecnością na koncercie (ponoć na ubiegłym był).
Taki offtop wyszedł.
Co do tematu:
Dzięki, fajna sprawa z tym rozkładem setów w poszczególnych latach.
Ciekawe, czy Eddie znów zaszczyci nas swoją obecnością na koncercie (ponoć na ubiegłym był).
myślę że był, jest i będzie do końca koncertowania przez zespół 
Harris kiedyś powiedział, że Eddie to jedyna prawdziwa gwiazda heavy metalu jaka jest w Iron Maiden i dzieki niemu członkowie zespołu nie musza nimi byćBudziol pisze:myślę że był, jest i będzie do końca koncertowania przez zespół
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ja się coś nie podoba to idź z tądszatanista pisze:nie wydaje mi się. ten zespół nie dba o fanów tak bardzo jak Metallica.
IRON MAIDEN
Nie za bardzo rozumiem słowa "szatanista". A co Metallica to taki wspaniałomyślny zespół ? A tak na marginesie co rozumiemy przez "dbanie o fanów". Bo jak tak patrzę na IM to nie wydaje mi się żeby o fanów nie dbali i mieli ich gdzieś 
Dodanie jednego magazynu więcej i puszczenie tego darmoZilian pisze:co rozumiemy przez "dbanie o fanów"
Aha dzięki za wyjaśnienie xD
-
szatanista
- -#Long distance runner

zmuś mnie, analfabetoPuszek123 pisze: ja się coś nie podoba to idź z tąd
-
szatanista
- -#Long distance runner

łohoho, mocne słowa, Kozaku
dawaj jeszcze! za Iron Maiden! 
Ostatnio zmieniony pt gru 10, 2010 7:38 pm przez szatanista, łącznie zmieniany 1 raz.