The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
a przypuszczacie co mogą dać pomiędzy 10 a 20 lipca ??
IRON MAIDEN
Czechy, Słowacja, Węgry itp? Mam nadzieje, bo to dodatkowa alternatywa dla polskiego sonisphere.Puszek123 pisze:a przypuszczacie co mogą dać pomiędzy 10 a 20 lipca ??
No to wypas!
już się nie mogę doczekać te państwa odpowiadają mi w 100%
IRON MAIDEN
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Mi w 200% ale mogli by już dać jakieś wskazówki na swojej oficjalnej z kim rozmawiają, bo to by znacznie ułatwiło, ewentualne decyzję.
Czechy to Sonisphere też,więc odpada,ale takie Węgry,tam na pewno będzie tanio,bo tam jest taka bieda,że nikt na koncert IM nie da takiej grubej kasy jak u nas
Czechy to Sonisphere też,więc odpada,ale takie Węgry,tam na pewno będzie tanio,bo tam jest taka bieda,że nikt na koncert IM nie da takiej grubej kasy jak u nas
ZłapanyWCzasie pisze:,ale takie Węgry,tam na pewno będzie tanio,bo tam jest taka bieda,że nikt na koncert IM nie da takiej grubej kasy jak u nas
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No ja bardzo Cię proszę, ale powiedz mi ile razy byłeś na Węgrzech i gdzie widziałeś tą wielką biedę. Bo ja kilka i jakoś nie miałem okazji jej spotkać. A to co piszesz po prostu obraża Węgrów.ZłapanyWCzasie pisze:e takie Węgry,tam na pewno będzie tanio,bo tam jest taka bieda,że nikt na koncert IM nie da takiej grubej kasy jak u nas
PKB w przeliczeniu na mieszkanców:
Węgry - 44 miejsce na świecie
Polska - 46 miejsce
Tyle w temacie.
Węgry - 44 miejsce na świecie
Polska - 46 miejsce
Tyle w temacie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Węgry: PKB na mieszkańca 19 800 $ZłapanyWCzasie pisze:Czechy to Sonisphere też,więc odpada,ale takie Węgry,tam na pewno będzie tanio,bo tam jest taka bieda,że nikt na koncert IM nie da takiej grubej kasy jak u nas
Polska: PKB na mieszkańca 11 288 $
chciałbym być tak biedny
już nie mam tu najwięcej postów

-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

no i co z tego, w Grecji czy Portugalii też jest teraz bieda,w Irlandii to samo,a w każdym z tych krajów PKB jest jeszcze większe...umówmy się w Polsce to jest sytuacja ekstremalna już,tyle,że ludzie są do tego przezwyczajeni,a karmieni przez propagandzistów z PO wręcz zadowoleni swoim losem "bo przecież najważniejsze,że u władzy nie ma Kaczora"
...tamte kraje poprostu mają zapaść gospodarczą a przezwyczajeni byli do większych pieniędzy, przecież rząd Socjalistów na Węgrzech strasznie zubożył ten kraj,w 2006 r. tam protesty były kilkutygodniowe ,to samo teraz w Grecji-kraju przecież bogatszym niż Polska ze 2 razy
Ale trzeba pamiętać, że Polska jest bardzo podzielonym i niejednolitym także pod względem gospodarczym krajem i zachód jest DUŻO bogatszy od wschodu.
ZłapanyWCzasie pisze:le takie Węgry,tam na pewno będzie tanio,bo tam jest taka bieda,że nikt na koncert IM nie da takiej grubej kasy jak u nas
to nie temat o polityce
naprawdę posypią się warny za wypisywanie bzdur w każdym możliwym temacie, żeby tylko pisać
macie temat polityka i tam proponuję wylewać swoje frustracje!
naprawdę posypią się warny za wypisywanie bzdur w każdym możliwym temacie, żeby tylko pisać
macie temat polityka i tam proponuję wylewać swoje frustracje!
Co tam polityka, Węgry mają zajebiste laski! 
ej chłopaki dajcie spokój. Ja już nie mogę się śmiać...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Każdy post Złapanego powinien być automatycznie przenoszony do złotej czcionki 
IRON MAIDEN TO HEADLINE SONISPHERE FESTIVAL IN SPAIN
Published: December 17, 2010
Iron Maiden are confirmed to headline the Sonisphere Festival in Spain in 2011.
Sonisphere Spain, now in its third year, will be held at Getafe Open Air, Madrid on Saturday 16th July. For ticket availability and other information click here.
Published: December 17, 2010
Iron Maiden are confirmed to headline the Sonisphere Festival in Spain in 2011.
Sonisphere Spain, now in its third year, will be held at Getafe Open Air, Madrid on Saturday 16th July. For ticket availability and other information click here.
Szwajcaria - Iron Maiden - Sonisphere
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do tego ze Slipknot jako 'Special Guests' - można więc być raczej pewnym ich występu także na Bemowie.Emilio pisze:Szwajcaria - Iron Maiden - Sonisphere