sorry zapomniałem dodać - i przede wszystkim te ceny biletówi na ceny biletów jeszcze
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
-
Deleted User 357
Zmieńmy temat i porozmawiajmy o cenach biletów - uważam że są za wysokie.
uff - dobrze, że podjąłeś ten wątek bo mnie dziwiło, że nikt nie pisze o cenach biletów. Zdecydowanie są strasznie wysokie. Postuluję by się na tym skupić.
-
ironlukasz
- -#Charlotte

CZADOWA INFORMACJA
-
szatanista
- -#Long distance runner

napiszmy petycje do Live Nation w sprawie obnizenia cen biletow, bo sa zdecydowanie za wysokie
może chociaż jakies zniżki dla studentów albo mieszkańców Wrocławia?
Doskonały pomysł. Zagrozimy, że przyjdzie mniej niż 30 tys. ludzi. Ugną się.
ciekawe ile jeszcze moderacja i administracja wytrzyma 
no chyba, że ten temat stał się drugą offtopownią...
chociaż z drugiej strony narzekanie na ceny biletów i pomysły jak je obniżyć są cały czas o samym festiwalu więc...
chociaż z drugiej strony narzekanie na ceny biletów i pomysły jak je obniżyć są cały czas o samym festiwalu więc...
Na dowód małego zainteresowania, spowodowanego wysokimi cenami wejściówek, pokażemy odpowiednim osobom z Live Nation posty z tego tematu. Bedą jedli nam z ręki...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Siwy pisze:ja tak szczerze mówiąc w tym roku nie widziałem zbyt dużo ludzi sprzedających bilety. może przed samym wejściem, nie wiem. ja pojechałem tam z myślą, że obejrzę koncert z ziomkami pod płotem. jeżeli trafiłby się ktoś sprzedający bilet za dobrą cenę, to pewnie bym kupił, ale jak już mówiłem, nikogo takiego nie zauważyłem. raczej na światłach, na skrzyżowaniu pomiędzy lotniskiem a carrefourem widziałem gościa z karteczką, że chce KUPIĆ bilet...
my bylismy na tym samym koncercie?
koników wzdłuż płotu było masakrycznie dużo. Polacy, Czesi, ze wschodu ludzie, za połowę ceny mozna było nabyć bilet, wiadomo że zawsze jakieś ryzyko
10 stron bzdecenia o cenach i dup@#e maryny WYSTARCZY
albo piszemy coś wnoszącego do tematu, albo wcale. Może nabierzcie dystansu do jutra, pooddychajcie spokojnie i wrócimy do tematu
a już gadka Złapanego o naszych domniemanych kontaktach z organizatorem, pitolenie 3 po 3 o polityce i zawieszeniu sie na Sziget (to Twoj jedyny koncert do tej pory ze tak go przezywasz?) to brak słów
Ostatnio zmieniony wt gru 14, 2010 11:08 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Deleted User 4876
heh.. raz juz tak było z LN musiało obniżyć ceny
na chorzowski koncert U2 dowalili mnóstwo trybun za 450 zeta i po 825 .. i słabo schodziło wiec zmienili na 190
ale to było jutu
Każdy temat tuż po oficjalnym ogłoszeniu koncertu jest jednym wielkim burdelem dlatego nie ma sensu nawet nic robićSiwy pisze: ciekawe ile jeszcze moderacja i administracja wytrzyma
nie wiem, może we wcześniejszych godzinach, bo jak szedłem pod płot na Slayera, to nikogo nie widziałem, a byłem jeszcze wtedy trzeźwyBudziol pisze:my bylismy na tym samym koncercie?
koników wzdłuż płotu było masakrycznie dużo. Polacy, Czesi, ze wschodu ludzie, za połowę ceny mozna było nabyć bilet, wiadomo że zawsze jakieś ryzyko
Na tym koncercie konie mialy cale pliki z biletami 
witaj Carcass !!Carcass75 pisze:Witam wszystkich
Mam pytanie odnośnie zakupu biletu. Siedzę na wózku i do tej pory byłem na czterech koncertach mojego ukochanego Maiden, ale teraz przed Bemowem czuję respektNie wiem jaki kupic bilet, by wyjść z gigu cały
Czy najbezpieczniej będzie na bocznych sektorach z trybunami? Proszę podpowiedzcie
zacytuję Ci wypowiedź naszego kolegi z forum na ten temat:
viewtopic.php?p=575728&highlight=#575728
Bemowo i tak przeraza, bo tam jest po prostu beznadziejnie ! Obejrze Maiden jako "punkciki" - zero prawdziwej atmosfery:/ Ok., to jest moja perspektywa - faceta, ktory siedzi na wozku, ale to jednak kur***** daleko od sceny. To akurat jedna sprawa. Druga: na platforme dla wozkow mogli wejsc tylko uzytkownicy takowych, wyobrazacie sobie cos takiego ? Przy bramie moj opiekun musial isc na plyte i nie obchodzilo nikogo to, ze moze zechce mi sie pic/zapalic itp., ludzie chcieli zalozyc cos cieplego, a po trzech kawalkach nikogo z tzw. opiekunow/ochroniarzy nie bylo. Jesli sie pojawili, to kazali dzwonic po opiekuna:) W takim tumulcie widzielibyscie szanse na jakiekolwiek porozumienie sie ? Koncert AC/DC to przyklad najgorszej organizacji pod tym wzgledem - moim wzgledem i nie chcialbym, aby to kiedykolwiek powtorzylo sie ! Gdzie nam do Czech, gdzie moge kupic bilet dla opiekuna za symboliczna korone i gdzie sama ochrona podaje mu stolek, aby mogl usiasc... Sorki, ze odbieglem od tematu troche, ale Bemowo z tym mi sie wlasnie kojarzy:/ Nie tyle Bemowo, co Live Nation, bo to oni wszystko spieprzyli:(
napisz do Maidenholika po dalsze szczegóły
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
masz u mnie piwo za całokształt !!IRONSPARTAN pisze:Bez żadnego niepotrzebnego marudzenia. (..) Szkoda mi tylko prawdziwych fanów, którzy być może nie będą mieli innej możliwości obejrzenia swojej ukochanej kapeli.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- dostoevsky
- -#Assassin

Miałem iść na Maiden, ale te ceny biletów... 
No, i teraz sie ciesze, że miałem okazje już widzieć Iron Maiden na osobnym koncerciekrusejder pisze:masz u mnie piwo za całokształt !!IRONSPARTAN pisze:Bez żadnego niepotrzebnego marudzenia. (..) Szkoda mi tylko prawdziwych fanów, którzy być może nie będą mieli innej możliwości obejrzenia swojej ukochanej kapeli.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Również byłem na koncercie w Warszawie na Gwardii w 2008, ale na Bemowo również chętnie się wybiorę i nie widzę żadnej opcji. Motorhead swoją drogą też godny wysłuchania
Nie rozumiem marudzenia ze strony niektórych osób odnośnie cen i strojeniu fochów, że o nie jadę. Ludzie bądźmy konsekwentni. Mimo, iż zarejestrowałem się przed paroma sekundami, przeglądam to forum i z tego co czytałem, większość pragnęła koncertu Iron Maiden w Polsce. I o to go mamy. Co do cen. Nie byłem co prawda na ostatnim Sonisphere, ale ceną biletów się przyglądałem i nie powiem, że są one jakimś wielkim zaskoczeniem. Rozumiem, że ktoś może nie mieć kasy, mieć inne potrzeby i cele, ale Ci co będą naprawdę chcieli, znajdą w jakiś sposób kasę i pojadą na ukochaną kapelę, bo dla takich wrażeń, naprawdę warto się poświęcić. A zwłaszcza znaleźć się na Golden Circle
Ktoś powie, że już widział IM nieraz. Dla mnie jednak każde ujrzenie takiej kapeli to coś wyjątkowego, tak jakbym widział ją po raz pierwszy życiu.
Co, że festiwal ? Sam bym wolał oddzielny koncert w Polsce, ale dla mnie liczy się fakt, że zobaczę ich po raz trzeci na żywo, nieważne w jakim otoczeniu i sytuacji.
A tak w ogóle to witam wszystkich forumowiczów. Up the Irons !!!
Nie rozumiem marudzenia ze strony niektórych osób odnośnie cen i strojeniu fochów, że o nie jadę. Ludzie bądźmy konsekwentni. Mimo, iż zarejestrowałem się przed paroma sekundami, przeglądam to forum i z tego co czytałem, większość pragnęła koncertu Iron Maiden w Polsce. I o to go mamy. Co do cen. Nie byłem co prawda na ostatnim Sonisphere, ale ceną biletów się przyglądałem i nie powiem, że są one jakimś wielkim zaskoczeniem. Rozumiem, że ktoś może nie mieć kasy, mieć inne potrzeby i cele, ale Ci co będą naprawdę chcieli, znajdą w jakiś sposób kasę i pojadą na ukochaną kapelę, bo dla takich wrażeń, naprawdę warto się poświęcić. A zwłaszcza znaleźć się na Golden Circle
Co, że festiwal ? Sam bym wolał oddzielny koncert w Polsce, ale dla mnie liczy się fakt, że zobaczę ich po raz trzeci na żywo, nieważne w jakim otoczeniu i sytuacji.
A tak w ogóle to witam wszystkich forumowiczów. Up the Irons !!!
WREŚCIE sie doczekałam będe pierwszy raz na ich koncercie
będe na 99%
UP THE IRONS
UP THE IRONS
UP THE IRONS \m/
Jak wam tak nieodpowiadają ceny biletów, to idzcie na płyte za 200 macie Ironów, i kilka innych świetnych kapel. A wielu z was, deklarujacych się jako prawdziwi, tró fani nie potrafi nawet wydac tych nędznych dwóch stówek? Osobny koncert by nie kosztował wcale dużo mniej, a tu macie jeszcze inne kapele (Spliknot, Motorhead, i jeszcze duzo ciekawych rzeczy). No, ale w sumie tak, lepiej ponarzekac, niż cieszyc się, ze mamy w Polsce festiwal metalowy z prawdziwego zdarzenia.
PS. Dobra, a teraz nazwijcie mnie dzieciakiem, któremu można wszystko wcisnąc itd. Napiszcie jeszcze, że jestem z PO, i jestem synem organizatora.
PS. Dobra, a teraz nazwijcie mnie dzieciakiem, któremu można wszystko wcisnąc itd. Napiszcie jeszcze, że jestem z PO, i jestem synem organizatora.