Rozumiem, czyli bez sensu jest ten bilet EE w takim razie. No chyba, że ma się ze sobą łańcuchy żeby się przykuć i przenośną toaletęKronos pisze:Nie są przedzielone, tworzą całość. Early Entrance upoważnia tylko do wcześniejszego wejścia na teren danego sektora (płyta lub GC)
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Wiadomo ze bedzie Maiden,najprawdopodobniej Motorhead i Slipknot...ale wiem z pewnej reki ze to nie wszystkie ekipy.Wiem tez od kompetemtnej osoby ze w przyszlym roku w PL zagra Ozzy i Slash ze swoim bendem- i nie wiem czy nie bedzie to przypadkiem wlasnie na Sonisphere 
Nie last.fm, tylko Antyradio na antenie podało tą informację i to nie raz, więc coś jest na rzeczy. Oczywiście Antyradio nie jest wyrocznią, i póki nie będzie na stronie sonisphere potwierdzenia, nie należy traktować tego, jako pewniaka. Pytanie tylko, czy taka rozgłośnia puściłaby w eter wyssaną z palca plotkę? Mam nadzieję, że nie. Na razie swój cel osiągnęli - wszyscy mówią o Antyradiu. Pytanie czy będą tak samo zadowoleni z rozgłosu, jak się Slipknot i Motorhead nie potwierdzi i wszyscy zaczną po nich jechać..IRONSPARTAN pisze:Przepraszam że się wtrącę. Ale skąd ta pewność że Slipknot i Motorhead w ogóle zagrają w Warszawie? Bo jeśli np. z last.fm lub innych tego rodzaju szmatławców, to gratuluję poczucia dobrego humoru. Na dzień dzisiejszy nic nie jest wiadome, a tydzień temu Motorhead nie miał podpisanego żadnego kontraktu na Soni, a do PL nie zamierzali się nawet wybierać, chyba żeby się coś zmieni w kwestii kasy. To że Slipknot jest jednym z headlinerów w UK także nie oznacza że zagrają u nas. Tak więc jeśli się coś zmieni na pewno Live Nation to ogłosi, chociażby po to by jak najszybciej sprzedać jak najwięcej biletów i móc tymi pieniędzmi obrócić. Póki co, czekajmy, nie podniecajmy się, i nie rozpuszczajmy fałszywych, nie mających niczego wspólnego z rzeczywistością informacji.
Rozgłośnia radiowa to nie gwiazdeczka z tabloidów, która wyznaje zasadę "nie ważne jak, byle by mówili". Tu chodzi też o renomę.
Jak myślicie bilety na ten gig zejda tak szybko jak w przypadku niemiec czy bedzie mozna poczekac z zamowieniem ?
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
Bilety beda dostepne nawet w dniu koncertu, tak jak rok temu na mete oraz AC/DC. Bemowo to tak ogromna przestrzeń, że tego nie da sie tak łatwo zapełnic 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wiesz, mi zalezy na GC, a teraz chce sie wstrzymac ze wzgledow finansowych ,ale znowu obawiam sie, ze moga byc wyprzedane GC
Raczej mało prawdopodobne, rok temu non stop dokładali bilety na GC.TrOop3r pisze: ,ale znowu obawiam sie, ze moga byc wyprzedane GC
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 4876
nie bój nic.. w maju będa GC na pewno dostępne
Jeszcze jestem ciekaw kiedy bedzie potwierzenie kapel chodzi mi o Motorheada i Slipknota o ktorych jest dosyc duzo spekulacji co do Sonisphere u Nas.
z Motorhead i Slopknot prowadzone sa rozmowy,dowiedzialem sie tez ze Ozzy i Slash zagraja w Polsce od Tomasza Kasprzyka z Antyradia.Dzisiaj na antenie wspomnial wlasnie o prowadzonych rozmowach z Motorami i Slipknot i jeszcze kims....tutaj nie chcial powiedziec co i jak.Wiec moze to wlasnie o Ozzego i Slasha sie rozbiega?????Byloby calkiem niezle.Nie sa tez to potwierdzone w 100% informacje,ale mysle ze dyrektor muzyczny Antyradia wie co jest grane.... 
Motora szanuję, choć nie przepadam. Slipknot - show może ok, ale muzyka już nie. Co do samego miejsca kto wie, prawdopodobieństwo stania blisko jest równe staniu daleko.molojuh pisze:Nędznych? No jak dla mnie Motorhead i Slipknot, to nie są nędzne kapele. Pierwszy to legenda cięzkiego grania a Slipknot, to obecnie jeden z lepszych koncertowych bandów. Dlaczego twierdzisz, że ze 100 metrów? Równie dobrze możesz obejrzec koncert z 30 metrów. I skąd wiesz że stał będziesz koło smętów?ttomasz pisze:poświęcić na 7h męczenia się przy nędznych kapelach i oczekiwanie na oglądanie 2h porządnego show z byćmoże nawet 100 metrów, stojąc obok jakiś smętów?Ludzie, nie można zakładac najgorszego scenariusza zawsze najgorszego scenariusza.
Pozatym po prostu narzekam, że aby zobaczyć ukochany band muszę trochę kasy wyłożyć i trochę, pilnując miejsca, poczekać
z Ozzyego bym się całkiem ucieszył, a Slash ze swoim bandem? może lepiej nie będę pisać, co o tym myślęqracoss pisze:Wiem tez od kompetemtnej osoby ze w przyszlym roku w PL zagra Ozzy i Slash ze swoim bendem-
ale generalnie wydaje mi się, że te dwie postacie są mało prawdopodobne...
Ozzy wystąpi w Gdańsku. W Slasha na Soni jakos nie wierze.qracoss pisze:Wiec moze to wlasnie o Ozzego i Slasha sie rozbiega
-
Deleted User 2868
A może dla tego "ukochanego" bandu warto się trochę poświęcić?ttomasz pisze:Pozatym po prostu narzekam, że aby zobaczyć ukochany band muszę trochę kasy wyłożyć i trochę, pilnując miejsca, poczekać
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czyli weźmiesz bilet na Golden Circle i będziesz stać na samym końcu sektora, żeby nikt nie stał za Tobą i nie mógł Cię pomacać?ankan pisze:Zapłacę dwa razy drożej, ale przynajmniej nie będę się zastanawiała co za gówniarz z tyłu próbuje korzystać z sytuacji żeby sobie chamsko jakąś laskę pomacać. Wrrr... raz jedyny mnie to spotkało i mam nadzieję, że ten zbok trafił na następnym koncercie w ręce jakiegoś napalonego niepochamowanego geja. No nic, takie babskie problemy koncertowe... dzięki za odpowiedź.
Ozzy zagra prawdopodobnie w trójmiejskiej Ergo Arenie, a Slash mógłby być jego supportem (gra z nim trasę po Stanach). Na pewno odpadają na Sonisphere.qracoss pisze:z Motorhead i Slopknot prowadzone sa rozmowy,dowiedzialem sie tez ze Ozzy i Slash zagraja w Polsce od Tomasza Kasprzyka z Antyradia.Dzisiaj na antenie wspomnial wlasnie o prowadzonych rozmowach z Motorami i Slipknot i jeszcze kims....tutaj nie chcial powiedziec co i jak.Wiec moze to wlasnie o Ozzego i Slasha sie rozbiega?????Byloby calkiem niezle.Nie sa tez to potwierdzone w 100% informacje,ale mysle ze dyrektor muzyczny Antyradia wie co jest grane....
Mam nadzieję, że tym kolejnym zespołem jest Avenged Sevenfold.
No po prostu weź i zrób taki festiwal... go go go...ZłapanyWCzasie pisze:Powtarzam,gdyby chciano naprawdę zrobić porządny festival,na kilkanaście zespołów(a w zasadzie,tylko wtedy jest sens robienia festivalu) podzielono by to na conajmiej dwa dni i nie trzeba by było dzielić scenę, opcja biletów jednodniowych i każdy wtedy wybiera
A ja dodałbym jeszcze, że pewno Maiden od tego Spodka kilka razy podniosło swoją stawkę za koncertSzajba pisze:ej stary no bez jajkrusejder pisze:Ej, Szajba, czemu się dziwisz ? Chcą sprzedać towar za 3x wartość ceny, to nie dziwne, że ludzie wkurzeniJeśli ktoś myślał, że ceny Soni2011 będą niższe niż 2010 to jest albo głupi albo żyje w świecie iluzji. Ewentualnie został złapany w czasie, kiedy to na Iron Maiden do Spodka się szło za bodaj 85zł.
Gorszy towar - to nie kupuję, prostekrusejder pisze:Podkreslam, że towar jest niewspółmiernie gorszy z punktu widzenia KOMERCYJNEGO niż rok temu i zasadniczo żadnych gustów nie zaspokaja. A cena jak rok temu. Więc z czego się cieszyć ?
A dlaczego nie będą mieli okazji zobaczyć ukochanej kapeli? Przecież jest koncert i to w Polsce...IRONSPARTAN pisze:zkoda mi tylko prawdziwych fanów, którzy być może nie będą mieli innej możliwości obejrzenia swojej ukochanej kapeli.
Mało wiesz, to i nie komentuj. Na Gwardii miałem w prezencie taki bilet i powiem, że powodów do narzekania to nie było (jedzenie, piwo, drinki, after party i co tylko dusza pragnęłaPuszek123 pisze:i za to ma ktoś płacić 880zł ?? dobra ok brak słów nie komentuje
www.MetalSide.pl
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

W Antyradio był news o Maiden i o tym że są prowadzone rozmowy z wieloma innymi wykonawcami m.in. Motorhead i Slipknot. Czyli tak jak pisałem, nic pewnego. Chyba że gdzieś indziej i kiedy indziej już to potwierdzili. Ja tego nie słyszałem. Oczywiście że jeśli są prowadzone rozmowy, to jest coś na rzeczy, ale że takowe się odbywają, wiemy już od dawna i należy je traktować w sferze domniemań. Od prowadzenia rozmów do podpisania kontraktów droga daleeeeka.yankes pisze:IRONSPARTAN napisał/a:
Przepraszam że się wtrącę. Ale skąd ta pewność że Slipknot i Motorhead w ogóle zagrają w Warszawie? Bo jeśli np. z last.fm lub innych tego rodzaju szmatławców, to gratuluję poczucia dobrego humoru. Na dzień dzisiejszy nic nie jest wiadome, a tydzień temu Motorhead nie miał podpisanego żadnego kontraktu na Soni, a do PL nie zamierzali się nawet wybierać, chyba żeby się coś zmieni w kwestii kasy. To że Slipknot jest jednym z headlinerów w UK także nie oznacza że zagrają u nas. Tak więc jeśli się coś zmieni na pewno Live Nation to ogłosi, chociażby po to by jak najszybciej sprzedać jak najwięcej biletów i móc tymi pieniędzmi obrócić. Póki co, czekajmy, nie podniecajmy się, i nie rozpuszczajmy fałszywych, nie mających niczego wspólnego z rzeczywistością informacji.
Nie last.fm, tylko Antyradio na antenie podało tą informację i to nie raz, więc coś jest na rzeczy. Oczywiście Antyradio nie jest wyrocznią, i póki nie będzie na stronie sonisphere potwierdzenia, nie należy traktować tego, jako pewniaka. Pytanie tylko, czy taka rozgłośnia puściłaby w eter wyssaną z palca plotkę? Mam nadzieję, że nie. Na razie swój cel osiągnęli - wszyscy mówią o Antyradiu. Pytanie czy będą tak samo zadowoleni z rozgłosu, jak się Slipknot i Motorhead nie potwierdzi i wszyscy zaczną po nich jechać..
ankan pisze:Zapłacę dwa razy drożej, ale przynajmniej nie będę się zastanawiała co za gówniarz z tyłu próbuje korzystać z sytuacji żeby sobie chamsko jakąś laskę pomacać. Wrrr... raz jedyny mnie to spotkało i mam nadzieję, że ten zbok trafił na następnym koncercie w ręce jakiegoś napalonego niepochamowanego geja. No nic, takie babskie problemy koncertowe... dzięki za odpowiedź.
Nie bój się - poradzę sobie. Przynajmniej będę miała chociaż trochę miejsca żeby ruszyć ręka i takiemu kolesiowi wypłacić zasłużonego liścia. Ostatnio niestety nawet nie mogłam się obrócić. Poza tym wiesz, rozumiem że jesteś mężczyzną i masz inne podejście do tematu, ale z tego co wiem to większość kobiet lubi być dotykana raczej przez facetów którym na to pozwala. A poza tym macać to trza umiećWICKER MAN pisze:Czyli weźmiesz bilet na Golden Circle i będziesz stać na samym końcu sektora, żeby nikt nie stał za Tobą i nie mógł Cię pomacać?![]()
Czasem trzeba wycierpieć macanie, żeby być blisko sceny... Kobiety mają w tym wypadku lepiej, bo przynajmniej są macane przez facetów, a więc wszystko działa zgodnie z prawami natury, natomiast przebywanie w ściśniętym w tłumie spoconych, rozebranych do pasa facetów jest np. dla mnie wątpliwą przyjemnością.
![]()
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Chodziło mi tu o alternatywę obejrzenia solowego koncertu gdzie indziej, i pod sceną, za mniejsze pieniążki. Niestety już w większości "płyty" są SOLD OUT.gumbyy pisze:IRONSPARTAN napisał/a:
zkoda mi tylko prawdziwych fanów, którzy być może nie będą mieli innej możliwości obejrzenia swojej ukochanej kapeli.
A dlaczego nie będą mieli okazji zobaczyć ukochanej kapeli? Przecież jest koncert i to w Polsce...
Fest dziołcha jesteś!ankan pisze: Nie bój się - poradzę sobie. Przynajmniej będę miała chociaż trochę miejsca żeby ruszyć ręka i takiemu kolesiowi wypłacić zasłużonego liścia. Ostatnio niestety nawet nie mogłam się obrócić. Poza tym wiesz, rozumiem że jesteś mężczyzną i masz inne podejście do tematu, ale z tego co wiem to większość kobiet lubi być dotykana raczej przez facetów którym na to pozwala. A poza tym macać to trza umieć
Wczoraj byłem zszokowany cenami biletów. Dziś mi przeszło, skuszę się chyba na GC. Będę musiał znaleźć przewodnika na pierwszy koncert w życiu
Gitara o której pisałem wcześniej: do września 2011 i tak kupię. A koncert? Mam nadzieję, że bilety na GC nie będą wyprzedane w ciągu tygodnia. Jak tak widzę że każdy się deklaruje na Golden Circle, to wątpię że zdążę je kupić!