Administracja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Administracja
hej a co z yankesem?? Dawno zgłaszał się na moderatora działu koncerty. Jako chodząca encyklopedia i kopalnia informacji wszelakich o koncertach stwierdzam, że może by mu oddać jednak ten dział. Co Wy na to?
tak
Ostatnio zmieniony sob kwie 02, 2011 11:50 am przez slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 804
do mnie się nie zgłaszał
Kwestia do rozważenia w gronie administracji 
viewtopic.php?t=8594&postdays=0&postorder=asc&start=80 - a tutaj - nie wiem jak zaznaczyć konkretny post.Deleted User 804 pisze:do mnie się nie zgłaszałKwestia do rozważenia w gronie administracji
-
Deleted User 804
a tak
czytałem tego posta na zlocie to mogło mi wypaść z pamięci 
No to przypominam
. Nadaje się moim skromnym zdaniem jak mało kto.
-
Deleted User 804
jako że część administracji wybywa do Budapesztu gdzie bedziemy mieli utrudniony dostęp do internetu, tymczasowo mamy nowego administratora Dziamdziaka który zajmie się pilnowaniem forum przez weekend. Wszelkie problemy a zwłaszcza te techniczne zgłaszajcie od razu do niego.
Ostatnio zmieniony pt kwie 01, 2011 1:51 am przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 804
Bartek(Budziol) z dniem dzisiejszym przestał pełnić funkcje moderatora na forum.
Teraz będzie adminem XD
Teraz będzie adminem XD
Ostatnio zmieniony ndz lis 07, 2010 10:16 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Brawo Łódź ma przedtawiciela w Administracji 
A cemu ?Deleted User 804 pisze:Bartek(Budziol) z dniem dzisiejszym przestał pełnić funkcje moderatora na forum.
Teraz będzie adminem XD
IRONSPARTAN gratki za awans 
I ja się pod tym podpiszę.tomtomala pisze:IRONSPARTAN gratki za awans
Pogratulować
-
szatanista
- -#Long distance runner

dlaczego szajba, a nie ja?
Miło mi niezmiernie. Myślę, że moja długoletnia już obecność na tym forum, znajomość jego historii i specyficznych zasad na nim panujących, pozwoli mi doskonale wywiązywać się z moich nowych obowiązków. Rozmawialiśmy z Deleted User 804em na ten temat już od jakiegoś czasu. I przyznaję, było to takie moje "małe marzenie", pomimo moderacji kilku for, tutaj najbardziej chciałem to osiągnąć 
informuję też, że od teraz ja jestem "tym złym gliną" i nie będę przymykał oczu na ŻADNE łamanie regulaminu!
informuję też, że od teraz ja jestem "tym złym gliną" i nie będę przymykał oczu na ŻADNE łamanie regulaminu!
już nie mam tu najwięcej postów

Nic dziwnego, że akurat dziśDeleted User 804 pisze: do grona moderatorów dołączył dziś szajbka
Tydzień temu 3 warny, dziś mod
Niezła kariera