10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Nie musisz, ide o zaklad, ze tydzien przez koncertem tez beda, nawet jesli nie, to miliard ludzi pod Bemowem bedzie je sprzedawac 
dokładnie, gdyby było takie spotkanie zamiast "żarcia" to bez wahania wiedziałbym, który bilet kupięankan pisze:Kurcze, ale powiem Wam tak sobie myślę - szkoda, że w tym pakiecie VIP-owskim nie ma takiego półgodzinnego spotkania z zespołem.
Wiesz jednak to jest tez ryzyko.Nie musisz, ide o zaklad, ze tydzien przez koncertem tez beda, nawet jesli nie, to miliard ludzi pod Bemowem bedzie je sprzedawac
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
wiem że pasowaliby jak pięść do nosa, ale Machine Head w przyszłym roku ma wydać nowy album, wiec może mini warm-up tour
?
Ee tam żadna pięść do nosa, właśnie zajebiście jakby zagrali, od 2009 nie grali na żadnych festiwalach, Sonispherach... zobaczymy 
Może by zagrali swój cover Hallowed Be Thy Name 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Od jakiego wieku wpuszczają na imprezę? Rok temu od 15, a teraz? Chcemy pojechać z kolegą, a mamy po 15 i 16 lat.
To są jakieś limity?erni13 pisze:Od jakiego wieku wpuszczają na imprezę? Rok temu od 15, a teraz? Chcemy pojechać z kolegą, a mamy po 15 i 16 lat.
Ja często ojców z nawet dość małymi dziećmi na koncertach widziałem
Mi sie wydaje ze nie ma limitów, nawet jezeli sa to i tak spokojnie was wpuszczą.
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
Od każdego?erni13 pisze:Od jakiego wieku wpuszczają na imprezę? Rok temu od 15, a teraz? Chcemy pojechać z kolegą, a mamy po 15 i 16 lat.
Przecież na koncercie mogą być dzieci. Nikt tam Wam dowodów nie będzie sprawdzał przecież. To nie alkohol... A jakby co, to powiecie, że jesteście z kimś kto akurat będzie obok Was przy bramkach. Powiecie, że to wujek Wasz i nara.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 4876
w regulaminiach zwykle jest ze nieltni muszą byc z rodzicami 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Jak będę jechał to prawdopodobnie z Wrocławia lub Poznania... i też sam 
Kusi mnie ten bilet za 250, ale warto?
Kusi mnie ten bilet za 250, ale warto?
Absolutnie. Uprawnia Ciebie tylko do wczesniejszego wejsca od wszystkich, myslisz ze warto
?
Jak chcesz wywalić w błoto 50 zł, to lepiej daj je komuś, np mnieNocny Jastrząb pisze:Kusi mnie ten bilet za 250, ale warto?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Dzięki
Ja będę w czapce tam... jak mnie znajdziecie, to postawie po koncercie flache i tymbarka
Ja będę w czapce tam... jak mnie znajdziecie, to postawie po koncercie flache i tymbarka
-
Deleted User 4876
Na pewno będziesz jedyny w czapce
sorry za off top 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

A myślisz, że o co mi chodziło?thorgal_30 pisze:Na pewno będziesz jedyny w czapcesorry za off top
Mam takie pytanie odnośnie biletów, ile mniej więcej od daty zamówienia bilety powinny dotrzeć do klienta ? Na stronie było coś podane że około 4 tygodni ale ja na swój na koncert w Wawie czekałem około 3 miesięcy wiec pytam z ciekawości 
-
AnarchyMen
- -#Invader

Do koncertu przyjdzie
o to się nie martw 
Czyli mówicie ,że ten EE jest gówno wart ??
Czyli mówicie ,że ten EE jest gówno wart ??
Prawdopodobnie jutro będę zamawiać bilet.
Chyba na trybuny.
Ale nie mam doświadczenia w sprawach koncertowych i mam w związku z tym pytanie...
W której trybunie lepiej kupić miejsce? I w ogóle w której części tej trybuny, żeby był możliwie jak najlepszy widok?
Chyba na trybuny.
Ale nie mam doświadczenia w sprawach koncertowych i mam w związku z tym pytanie...
W której trybunie lepiej kupić miejsce? I w ogóle w której części tej trybuny, żeby był możliwie jak najlepszy widok?