10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
No ja zaczynam już przygotowania do koncertu xD Wybrałem sobie najbardziej prawdopodobne piosenki i zacząłem się ich uczyć xD Jednak angielski coś mi nie za bardzo wchodzi :/ Chyba będę musiał sobie teksty podrukować i będę sobie śpiewał z kartki xD Śmiechowi pewnie by to wyglądało ale co tam jak się bawić to się bawić xD Pośpiewać poskakać. Ale się doczekać nie mogę xD A Wy jakoś się szykujecie czy idziecie na żywioł czy może tak wszystko umiecie że nie trzeba się przygotowywać xD ?
Koncert to nie egzamin, nie muszę znać każdej nuty
Ale z zaskoczeniem w 2008 roku odkryłem, że mimo, że tak z pamięci nie potrafiłbym odtworzyć każdego dźwięku, to na koncertach zawsze wiedziałem co dokładnie za chwile nastąpi, jednak ta wiedza i pamięć siedzą gdzieś głęboko 
Hehe wiem ze nie egzamin ale problem w tym że chciałbym śpiewać a nie umiem xD
To fakt ! Mam to na koncercie każdego zespołu na jakim jestem, można zawsze zadziwić tym siebie samego ;Dwojteq pisze:Koncert to nie egzamin, nie muszę znać każdej nuty ;-) Ale z zaskoczeniem w 2008 roku odkryłem, że mimo, że tak z pamięci nie potrafiłbym odtworzyć każdego dźwięku, to na koncertach zawsze wiedziałem co dokładnie za chwile nastąpi, jednak ta wiedza i pamięć siedzą gdzieś głęboko :)
...just a little prowler, wandering on this dirty world...
-
ironsinger
- -#Prowler

jestem nowa na forum i chcialm sie zapytac czy jest organizowana jakas grupa na wyjazd z lodzi na koncert?
ironsinger
a tak wogle to bedą grac głównie z nowej płyty czy większość starszych utworów będzie?????
UP THE IRONS \m/
Kilka nowych i standardowe stare, te które są zawsze na setliście.
WITAMY - z Łodzi będzie m.in. wyjazd zorganizowany przez Strefę Biletów
55 PLN kosztuje w obie strony, wklep w GOOGLE "STREFA BILETÓW" są informacje...
55 PLN kosztuje w obie strony, wklep w GOOGLE "STREFA BILETÓW" są informacje...
tak jak Ralf pisze, pewnie tez nim bede jechalironsinger pisze:jestem nowa na forum i chcialm sie zapytac czy jest organizowana jakas grupa na wyjazd z lodzi na koncert?
za to znając życie z Białegostoku jakaś większa grupa nie będzie organizowana albo mi jak zwyle nie uda się na nią trafić:).
Możesz na mnie trafić. 
to Ty chłopie masz talent cukierniczyWICKER MAN pisze: i tort w kształcie Ed Force One by Robert Wickerman.
marnujesz się
Skąd wiesz, może dorabia po godzinach u Magdy Gessler.Budziol pisze:to Ty chłopie masz talent cukierniczyWICKER MAN pisze: i tort w kształcie Ed Force One by Robert Wickerman.
marnujesz się
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sie wie!Madril pisze:Skąd wiesz, może dorabia po godzinach u Magdy Gessler.Budziol pisze:to Ty chłopie masz talent cukierniczyWICKER MAN pisze: i tort w kształcie Ed Force One by Robert Wickerman.
marnujesz się
Nie, no wykonanie było by jakaś cukiernia, ale wg. projektu by Robert Wickerman.
ciekawe, czy to było chociaż jadalne 
Puszek Ty w ogóle rozumiesz co czytasz i piszeszPuszek123 pisze:I Ty dasz im ten tort
Się już Pan Bruce częstował