10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Witam.
Czy wie ktoś coś na temat autobusu z Gdańska na koncert do Warszawy?
Czy wie ktoś coś na temat autobusu z Gdańska na koncert do Warszawy?
Mam takie pytanie odnośnie dojazdu na koncert. Jest jakaś firma która zajmuje się czymś takim ? Z tego co znalazłem w internecie to "Top Bilety" ale jakoś nie mogę znaleźć miejsca w którym mogę zarezerwować przejazd i w dodatku strona nie działa prawidłowo. Dodam że interesuje mnie wyjazd z Częstochowy. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
masa firm organizuje chociazby SKAW TOUR z którym jechaliśmy na Węgry, SHORTCUT pewnie, STREFA BILETÓW z czasem na pewno będzie masa ogłoszeń
dzięki wielkieBudziol pisze:masa firm organizuje chociazby SKAW TOUR z którym jechaliśmy na Węgry, SHORTCUT pewnie, STREFA BILETÓW z czasem na pewno będzie masa ogłoszeń
Zilan będziemy jechać z Katowic przez Częstochowę - szczegóły w lutym (aby nie uprzedzić konkurencji) będą na
w 2010 mieliśmy na sonisphere 17-autokarów to teraz też damy radą
ps.
co do topbiletów to odradzam bo to... bankrut....
ps.
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2012 10:20 pm przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
Kurcze, a nie wyjeżdża jakiś autokar z Krakowa? Widzę, że ta firma ze Skawiny jest, to może jakiś pojedzie?
piter pisze:Zilan będziemy jechać z Katowic przez Częstochowę - szczegóły w lutym (aby nie uprzedzić konkurencji) będą na www.skaw-tour.pl
ps.
z Krakowa też jedziemy (przez Kielce)
a czy z Warszawy, powiedzmy z placu Zawiszy jakiś autokar będzie organizowany? Bo ja nie wiem jak do tej wsi Bemowo dojechać...

przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać
Ja z placu Zawiszy organizuję specjalne kursy tramwaju 24! Bilety już od jutra w sprzedaży w promocyjnej cenie 129zł w przedsprzedaży. W dniu wyjazdu 559zł.Siwy pisze:a czy z Warszawy, powiedzmy z placu Zawiszy jakiś autokar będzie organizowany? Bo ja nie wiem jak do tej wsi Bemowo dojechać...
Gorąco polecam!
Zilian, też będę zabierał się z Częstochowy ;-)
...just a little prowler, wandering on this dirty world...
Więc się do was zgłoszę w takim raziepiter pisze:Zilan będziemy jechać z Katowic przez Częstochowę - szczegóły w lutym (aby nie uprzedzić konkurencji) będą na www.skaw-tour.pl i na allegro (użytkownik skaw-tour)
ps.
Póki co trafiaja w mój gust organizatorzy
Maiden, Motorhead 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Siema, jestem tu nowy i mam 2 pytania. Czy jest organizowany jakiś wyjazd z Gostynia lub Leszna ? I czy jeżeli mam 15 lat to nie będzie problemu z wejściem ?
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

To już nie wiem naprawdę, czy płacić 400 zł, za Iron Maiden i Motorhead co się w sumie i tak nie opłaca,ale już nie jest takim zdzierstwem i jest jednak możliwością zobaczenia dwóch wielkich kapel czy na tą halówkę się decydować w Berlinie...
Jeśli mam zamiar kupić bilet na Golden w okolicach lutego to nie muszę się martwić że do tego czasu się wyprzedadzą? Jak myślicie?
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

na 99% jak się szybko wysprzedadzą, zostanie rzucona druga albo i potem trzecia pula,tak było na AC/DC ,ale myślę,że w odróżnieniu do AC/DC i Sonisphere 2010 ten koncert aż taką popularnością cieszyć się nie będzie
zgodnie z regulaminem osoby niepełnoletnie muszą być pod opieką dorosłych....Buri pisze:Siema, jestem tu nowy i mam 2 pytania. Czy jest organizowany jakiś wyjazd z Gostynia lub Leszna ? I czy jeżeli mam 15 lat to nie będzie problemu z wejściem ?
A kto sie stosuje do regulaminu? Dzieciarnia włazi bez problemy na wszystkie koncerty.piter pisze:zgodnie z regulaminem osoby niepełnoletnie muszą być pod opieką dorosłych....
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ostatecznie rezygnuję z koncertu w Polsce